• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Saol canim
Inan canim bile istemedi,hep yedigim seyler ztn bi kere daha yesem ne olucakki,kaloriden baska ☺
Bugunde yuruyusumu yaptim snr carsi pazar gezdim geldim ☺
Bugun biraz canim tatli istiyor.reglim yaklasti ,süt tarcinla kendimi kandiricam ☺
Istedigim elbise modellerini gordum ,indirimdeler ,deneyemedim ama mart sonu hepsini deneyecegim ins istedigim gibi durur uzerimde,,cok heyecanliyim ☺
Bol iradeli bir gun diliyorum
Iyi yapıyorsun canım tarçın süt sana iyi gelir.
Ahh canım o düğünde fıstık gibi olacaksın.Buna inanıyorum.Iradeyle devam canım.

Ayy kizlarr burda havalar cok sicak ve gunesli keske iki ay once bukadar dikatli yapsaydim diyetimi simdi tadini cikartirdim:( olsun bundan sonra 3 ayim daha var ramazana kadar bugun 58 kiloya indigimi hayal ediyordum :) hayatimda 1 kere 60 kiloya inmistim spor yapmadan onuda hemen 5 kilo geri almistim yakismadigi icin bu sefer sporla basaricagim hepberaber arkadaslar :)
Bir okulumu bitirdigimde kitab yazicam insallah nasib olursa sizlerden bahsederim:)) nasil zayifladigimi:))
Diyetisyenlerin uyguladigi cok seyler kafama yatmiyor insallah doctorami yapinca bu dalda degisiklikler yapilmasinda katida bulunabilirim. Insanlar gercek bilgiye ihtiyaci var devamli diyetisyenlere bagli degilde bir saglikli zayiflayip geri almamalari icin hazirlanmalari gerekli:) bugun icimi doktum Kizlar cok yazmis in:))

Neyse bugun cok sukur 60 dakikalik kosumu yaptim yaklasik 8 km kostum cok sukur

Kahvaltis: 1 yumurta haslanmis, 13 zeytin, yumurta beyazi ile yapilmis domates, biber ve soganli menemen:), mantar yagsiz sotelenmis, zencefilli limonlu yesil cay.

Kizlar hani demistim ya mantar yiyince acikmiyorum tokluk uzun suruyor bu hissim dogru imis dun okudum arastirmada kanitlanmis ozellikle diyette olanlar kahvaltida mantar yesin ler diye:))

Leylacim bayilirim mantara ,yarin alip bende yicem kahvaltida ☺ insallah benide zayiflatir
Video izledim 35 dk sanirim,onlar yaparken ben yoruldum ☺ama cok yararli bi video hepsini olmasada bi kac hareketi yapicam

Yarin sıkı bi sekilde devam edicem aksam ufak bi kacamak yaptim onu telafi edicem insallah
Uzun zamandir makyaj malzemesi almiyordum,kilolu olup makyaj yapmak bile icimden gelmiyodu,bugun doldurdum sepeti cesit cesit urunlerle ☺zayiflamak cokk guzelll☺
Bu hafta guzel bildirimlerde bulunuruz insallah

Aysecim dugune cok az kaldi göbüş ya gidecek ya gidecek ☺

Leylacim bayilirim mantara ,yarin alip bende yicem kahvaltida ☺ insallah benide zayiflatir
Video izledim 35 dk sanirim,onlar yaparken ben yoruldum ☺ama cok yararli bi video hepsini olmasada bi kac hareketi yapicam
Sinemcim "interval running" gobek eritmek icinde iy geliyormus:) kendimde de farkettim

Bugun iki ogun yaptim diye aksam cikolata izin verdim kendime cok yorulmustum iy geldi erken saatte oldugu icin kiloya gitmez sanirim:(
Aksam: balik, haslanmis Lahana, pilav ve cikolata( cok garip bir menu oludu:))

Günaydın Canlarrrr
Sabah ılık limonlu suyumu içtim.Çok şükür
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.
Kahvaltım
bir kase yoğurda 1 er kaşık
ruşeym ve yulaf ezmesi
1 küçük portakal
5-6 dal kıvırcık.Şifa olsun bana :)
1

Günaydın Canlarrrr
Sabah ılık limonlu suyumu içtim.Çok şükür
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.
Kahvaltım
bir kase yoğurda 1 er kaşık
ruşeym ve yulaf ezmesi
1 küçük portakal
5-6 dal kıvırcık.Şifa olsun bana :)
1
Gunaydin sana Aysecim banada iyi geceler yeni yatiyorum:)

Selam hanimlar
Bugun kosusturdum durdum
Yuruyusumude ihmal etmedim
Yarin spora gidicem
Dunku kacamagi telafi etmek icin elimden geleni yaptim
Bugunku menum
3 lt hibiskus cayli su
Yesilcay
Sabah
2 yumurta peynir
Oglen
2 bardak ayran
Tavuk
Aksam
Balik
salata
1 bardak zero kola(tatli istedigimi azaltsin diye )

60 dk yürüdüm

coca cola zero içtim

öğlen(saat 3 te yedim)
soslu tavuk kıyma, bolca yoğurt
dukan kuşburnu aromalı jöle (tatlı olarak)

akşam:
dukan tavuklu turşulu tost
1 bardak süt

bugün yeme günümdü motivem sıfırdı. canım istedikçe lordan sütten jöle den atıştırdım.

Kizlarrr bugun acimm ve sinirliyim bugun smoothie gunum:KK43:

Uyandigimda 1 limon suyu ile sicak sise suyu karistirip ictim cok sukur iyi geldi:)

Kahvaltim: 1 muz, 5 cilek, ispanakli, biraz yaban mersini su ile karistip blenderdan gecirdim 1 litre oldu yarisini ictim diger yarisi oglen icicem insallah

Oglen kalan smoothie mide ictim bas agrisi var vede yeme istegi insallah bozmam

Selam hanimlar
Bugun kosusturdum durdum
Yuruyusumude ihmal etmedim
Yarin spora gidicem
Dunku kacamagi telafi etmek icin elimden geleni yaptim
Bugunku menum
3 lt hibiskus cayli su
Yesilcay
Sabah
2 yumurta peynir
Oglen
2 bardak ayran
Tavuk
Aksam
Balik
salata
1 bardak zero kola(tatli istedigimi azaltsin diye )
Canım Menüm çok iyi. Afiyet olsun,şifa olsun :)
60 dk yürüdüm

coca cola zero içtim

öğlen(saat 3 te yedim)
soslu tavuk kıyma, bolca yoğurt
dukan kuşburnu aromalı jöle (tatlı olarak)

akşam:
dukan tavuklu turşulu tost
1 bardak süt

bugün yeme günümdü motivem sıfırdı. canım istedikçe lordan sütten jöle den atıştırdım.
Tatlım hiç sıkılma arada olur böyle acaba regli mi olacaksın??
Kizlarrr bugun acimm ve sinirliyim bugun smoothie gunum:KK43:

Uyandigimda 1 limon suyu ile sicak sise suyu karistirip ictim cok sukur iyi geldi:)

Kahvaltim: 1 muz, 5 cilek, ispanakli, biraz yaban mersini su ile karistip blenderdan gecirdim 1 litre oldu yarisini ictim diger yarisi oglen icicem insallah
Çok sağlıklı bir menü ile karşımızdasın Leylacım.Kim kızdırdı seni bakim?
Oglen kalan smoothie mide ictim bas agrisi var vede yeme istegi insallah bozmam
Tatlım sakın bugünkü emeğini çöpe atma.Çok dayanamazsan brokoli,karnabaharı hafif başlayıp üzerine sarımsak limonlu sos döküp yiyebilirsin.Açlığa iyi gelir.

Kızlar hemen yatmalıyım gözümden uyku akıyor.Allah rahatlık versin size.

Back