• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Bende pazartesi kendimi bi silkeledim.
Bu kısır döngüde ne oluyor dedim
Ye ye nereye kadar dedim dua ettim ve başladım.
Pazartesi günü sabah kalktım tartıldım
pazartesi : 91.4
Cuma : 88.6
çok şükür Rabbim emeklerimin karşılığını veriyor.
20160226_092610.jpg

süper ya bu hafta herkes formunda maşallah :KK76:

başlangıç:77.8
geçen hafta:75.8
bugün:72.8
bu hafta verilen:3 kg
toplam verilen:5.8

bugün ps günüm. sabah dukan ekmeklerimi hazırladım çayımı demledim kahvaltılıkları koydum çantaya. Enesi okula bırakıp kocciye poğaça börek alıp pikniğe kaçtık :KK60:

kahvaltı:
domates
yulaf kepeği ekmeği
peynir
çay
bol temiz hava

eve geldim 30 dk yürüdüm (gün içerisinde bi 30 dakika daha yürümeyi planlıyorum)
Süperr 3 kg veda ettin tatlım.Seni kutluyorum.Çok mutlu oldum.Hep böyle devam edelim.
Bende pazartesi kendimi bi silkeledim.
Bu kısır döngüde ne oluyor dedim
Ye ye nereye kadar dedim dua ettim ve başladım.
Pazartesi günü sabah kalktım tartıldım
pazartesi : 91.4
Cuma : 88.6
çok şükür Rabbim emeklerimin karşılığını veriyor.Eki Görüntüle 1783246
Maşallah canım benim çok sevindim ya ne güzelçabaladı pes etmedin karşılığ çok güzel oldu.Süpersin :)

image.jpg
Kizlarrr hepinize masallah!!! Supersinizzz herkes vermis kilolarda:)) bende dayanamadim gonderiyorum kilomu
Gecen 85kg ile baslamistim
Bugun 82.4kg
-2,6kg gitmis cok sukur:)
Yazin 74kg memnun degil simdi 74kg hayal etmesi bile Guzel:))

Eki Görüntüle 1783413
Kizlarrr hepinize masallah!!! Supersinizzz herkes vermis kilolarda:)) bende dayanamadim gonderiyorum kilomu
Bugun 82.4kg
Le
Eki Görüntüle 1783413
Bugun 82.4kg
Leylacımm vaawwww .. Maşallah diyorum sana Mükemmelsin.İşte arkadaşım emeğinin,çabanın karşılığını B.K.Devam devam devam

öğlen:
haşlanmış brokoli tuzlu yağsız sarımsaklı yoğurtlu (nassıl canım istemişti :KK22:)
yulaf kepeği ekmeği

30 dakika daha koştum
1 çay bardağı süt içtim

Eki Görüntüle 1783413
Bugun 82.4kg

64 kiloyken depresyona girerdim çok şişmanım diye çok pişmanım :cry: çok güzel bir ivmeyle zayıflıyorsun canım aynen hiç hız kesmeden devam edersen yakındır 74 ler 64 ler :KK73:

öğlen:
haşlanmış brokoli tuzlu yağsız sarımsaklı yoğurtlu (nassıl canım istemişti :KK22:)
yulaf kepeği ekmeği

30 dakika daha koştum
1 çay bardağı süt içtim
Şifa olsun canım :)
brokoliye bayılırım.Sporunu da çok güzel yapmışsın.

Selam kizlar
Mevlute gittim ve kacamaksiz eve dondum
Tavuk gogusu ve ayran ictim oleyyy ☺
Yarinda dogun gunu var ordada atlatirsam ne mutlu bana :))
Veee mevluttee herkess nasil zayiflamissinn harik olmussunn dedilerŕrr.bu gazla bu hafta 2 kg vermem lazimm ☺

Leylacim harikasin hemen hemen kilolarimiz aynii☺ bu irademizzz hep boyle devam etsin ins
Betulllcummm harikasinnn tam gaz devam yaza 64 olucaksinn insallah

Fma canim bak ne kadar guzel kg vermissin bidaha birakmak yok ,bu sefer kisir dongu yasamaya sonnnn
Aysecim sende harikasin bizim gibi cuma gunumu tarti gunun olucak ,

Akşam annemgilde kaldığım için yedim zorla canım istemiyordu

Haşlanmış karnabahar
Pulbiberli yoğurt
Çay

Bitki çayı da içtim gündüz sinamekili

Kafaya koydum 70 leri görmek istemiyorum artık 5 seneden sonra ..

Canlar bugun gec yaziyorum misafirlerim vardi aksam yemegine tum gun gosturmaca oldu cok sukur guzel gecti ondan anca yazabiliyom

Bugun 45 dak kosumu yaptim cok sukur
Kahvaltim: 2 yumurta, zeytin, mantar, salatalik, domates, tam bugday ekmegi, yesil cay ardindan 2 minik kraker:)

Oglen: dolabimda kalan ne vardiysa:)) tavuklu kuru fasulye, tambugday ekmek
Sutlu tatli( aksam yemiyeyim diye tadina baktim kazandibi cok severim)

Aksam: 1 kase mercimekli Corbasi, iki catal tavuk, yesil cay ( misafir coktu ortada kaynadim az yedigim belli olmayinca fazla seye el surmedim aferim bana:)) gunduz ekmek yedigim icin kendimi iyi hisediyorum:)) ya ekmeksiz dayanamiyorum ne ara bu kadar bagimli olmusum:)

Benden bukadar gelecegin citirlari:)) simdide be icsem odem atmak icin onu dusunuyorum birazdan yaticam insallah hepinizi optum

Gunaydin ☺☺
Bugun hava gunesli ,guzel bir kahvaltidan snr bebisimi alip yuruyuse cikicam insallah,,misafirim var oglen gidicek ,onunla birlikte sokaga aticam kendimi

Bugunku menum
3 lt su ,1 lt hibiskus cayi(sindirim sistemime inanilmaz iyi geldi tavsiye ederim ) yesilcay
Sabah
Yumurta
Peynir
Yesillik
Oglen
Firin tavuk
Ayran
Aksam
Tavuk
Ayran

Tavuk yemekten fenalik geldi ama kilo vermemde cok etkisi oldugunu dusunuyorum ,2 ay daha sıķıcam disimi ☺☺
yazzzz geliyoooo dugunler nisanlarr dogum gunlrriiii denizzz beni bekliyorrrr.zayif olmak istiyorum,bol kiyafet uzerime yakismayan tarz renktekibkiyafetlere mecbur kalmak istemuyorummmmm

sabah :
lor
çay

öğlen:
dana füme 3 dilim
2 yumurta
yulaf kepeği ekmeği
lor

2 saat annemle çarşı gezdik yoruldum ama yarım saat tempolu yürümeye çalışıcam akşama kadar :KK51:

Selam hanimlar
Kacamaksiz dogum gununude atlattim sukur:)
Yarindan sonra sıkı bir sekilde devam edicem ,mart ayini cok iyi degerlendirmem gerekiyor
1 ay sonunda 6 kg vermis olmaliyim insallah
Bu haftada hepimiz guzel bildirimler yapicagimiza inaniyorum

Offf kizlar suan karnim zil caliyooo,bian once uyumaliyim,iyi geceler

Kizlar havalar cok guzel burda gunesli:))
Limonlu sicak suyumu ac karnima ictim

Kahvaltimi: karnibahar, salatalik, 1 yumurta, yesil cay ( oglen kizlarla bulusucaktim ekmek hakkimi kullanmadim, yumurtamida azaltim)

Oglen: 4 kasik tavuk zencefilli pilaf, kucuk dilim ispanakli carsaf borek, az sutlu tatli
Yesil cay

Aksami da cok hafif tutup spor yapicam insallah

Kizlar gobek bolgemin sarkmasindan korktugum icin gobek hareketleri agirlikli bir fitness yapicam insallah katilmak isteyen olursa sevinirim 35 dakikalik
Sabah yuruyuslerimi Ihmal etmeden yapicam insallah.

Back