• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

5:00 aksamim biraz fazla oldu ama yine de fena degil: 3 yumurta, yagsiz sotelenmis lahana ve sogan, cesit kuruyemisler tek avuc kadar
diyem kazasi gecirmeden yarina ulasma niyetile gunu kapatiyorum

Günaydın canlar
dünkü Menüm yoğunluktan yazamamıştım.
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saaılık yürüyüş
kahvaltı
2 yumurta
yeşillik
4 ceviz
2. Öğünüm
1 küçük greyfurt
1.5 tabak ıspanak köklü yeşil mercimek yemeği.Şifa olsun bana:)

günaydınlar
sabah kalkınca 500 ml su
günden güne oburluğum artıyor benim ya
tavuklu 2 yumurta (kırılmış)
dukan tost(1 minik cherry domates +peynirli)
2 bardak bitki çayı
1 üçgen peynir(bugün saf protein günüm)

1 saat yürümeye çalışıcam dün çok yorulmuşum bacaklarım ağrıyor hala ..

Leylacim gunaydin
Et sote ve salata yedim ☺,sukur ki gittigim yerde diyete saygi var ,ye diye tutturan olmuyor hic.dunude atlattim
Yarin kahvaltiya misafirim var onuda basariyla gecersem dahada engel.kalmiyor onumde

Kizlar hepimiz harika gidiyoruz tam bi takim olduk artik,bildirimlerimiz cok guzel cuma gunu eksili rakamlari gorucegimize inaniyorum

Masallah canim 1000 defa ip nasil atliyorsun bir kere 100 defa yaptim nefes nefeseydim :KK43: kac dakikani aliyor Canim 1000 defa atlamak merak ettin:)?
sabah kalkar kalkmaz 100 atlıyorum
evleri toplarken 100er 100er öğleden önce 500e tamamlıyorum.
daha sonra yatana kadar 100er veya 50 şer şekilde atlayıp bitiriyorum
Zamanla vücut alışıyor canım
3 hafta sonra öyle oluyorki tek seferde 500 bile atlıyosun.
çok şükür vücut alıştı artık çok zorlanmıyorum.
illaki yoruluyorum ama çok değil

Bugun spor hocasi dediki tek bu hibiskus cayi yada su icmekle zayiflayamazsin , sporda tek basina etkili olmaz,rejim yapmalisin dedi ☺
Hoca hoca dedim(saka tabi )
Hocam dedim ben 101.6 dan 80 dustum lutfen beni hafife almayin dedim, bu sekil oldu ,tamam ozaman sen daha iyi bilir tabi sinemcim dedi ☺ devam dediii yaptigin herseye
Bugunude atlattim sukur
Evdede deli temizlik yaptim baya spor yapmis oldum ☺

Bugun spor hocasi dediki tek bu hibiskus cayi yada su icmekle zayiflayamazsin , sporda tek basina etkili olmaz,rejim yapmalisin dedi ☺
Hocam dedim ben 101.6 dan 80 dustum lutfen beni hafife almayin dedim, bu sekil oldu ,tamam ozaman sen daha iyi bilir tabi sinemcim dedi ☺ devam dediii yaptigin herseye
Bugunude atlattim sukur
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK9::KK9::KK9:

Canimmmm cok sagol okudm yapmaya calisicam tskler.

Cok iyi gidiyorsun maasallah. Devami gelennn olsun.
Maşallah canım benim sende büyük başarı sergilemişsim.Helal olsun sana.Uzun süre yaptığın için karatay diyetini de deneyebilirsin.Değişiklik sana iyi gelecektir.Kolay gelsin tatlım.

Bugunude atlattim sukur
Sinemcimm çok hoş anlatmışsın.nE güzel söylemişsin hocana.Büyük emek var bu güzelliğin ardında deseydin :)

Leylacim gunaydin
Et sote ve salata yedim ☺,sukur ki gittigim yerde diyete saygi var ,ye diye tutturan olmuyor hic.dunude atlattim
Yarin kahvaltiya misafirim var onuda basariyla gecersem dahada engel.kalmiyor onumde

Kizlar hepimiz harika gidiyoruz tam bi takim olduk artik,bildirimlerimiz cok guzel cuma gunu eksili rakamlari gorucegimize inaniyorum
Gunaydin Sinemcim, aferim sana cok iy yapmissin kahvaltiyida gecirirsin tavsiye cok gec yatma o gun gec yatinca kahvaltida cok corek boreklere dayanma gucu azaliyor en azindan bende oyle oluyor:)

Kizlar bugunde kosumu yaptim cok sukur 6 km 48 dakikada tamamladim:)
kahvaltim: ananas, 2 kivi, 3 y kasigi yulaf, 1 t.kasigi yer fistigi ezmesi

öğlen yemek yemeyi unuttum enesle parka çıktık
ordan anneme uğradım
1 bardak sütlü türk kahvesi içtim
saat:
4-5 gibi acıktım tabi
tavuk ızgara
1 kase bol pulbiberli yoğurt

2 su bardağı bitki çayı
2 litreye yakın su içtim

Selam arkadaşlar bugünkü Menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Şifa olsun bana :)
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 küçük portakal
maydanoz,4-5 dal kıvırcık
2. Öğünüm
200 gr kadar haşlanmış,çok az yağda pembeleştirilmiş :) tavuk göğsü
3 yk ev yoğurdu
1 bardak light süt :)
( sütün bu menüyel pek alakası yok ama canım çok çekmişti

Back