- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah kalkar kalkmaz 100 atlıyorumMasallah canim 1000 defa ip nasil atliyorsun bir kere 100 defa yaptim nefes nefeseydim kac dakikani aliyor Canim 1000 defa atlamak merak ettin:)?
canım sen 102den 79a mı indinCanimmmm cok sagol okudm yapmaya calisicam tskler.
Cok iyi gidiyorsun maasallah. Devami gelennn olsun.
Bugun spor hocasi dediki tek bu hibiskus cayi yada su icmekle zayiflayamazsin , sporda tek basina etkili olmaz,rejim yapmalisin dedi ☺
Hoca hoca dedim(saka tabi )
Hocam dedim ben 101.6 dan 80 dustum lutfen beni hafife almayin dedim, bu sekil oldu ,tamam ozaman sen daha iyi bilir tabi sinemcim dedi ☺ devam dediii yaptigin herseye
Bugunude atlattim sukur
Evdede deli temizlik yaptim baya spor yapmis oldum ☺
Maşallah canım benim sende büyük başarı sergilemişsim.Helal olsun sana.Uzun süre yaptığın için karatay diyetini de deneyebilirsin.Değişiklik sana iyi gelecektir.Kolay gelsin tatlım.Canimmmm cok sagol okudm yapmaya calisicam tskler.
Cok iyi gidiyorsun maasallah. Devami gelennn olsun.
Sinemcimm çok hoş anlatmışsın.nE güzel söylemişsin hocana.Büyük emek var bu güzelliğin ardında deseydin :)Bugun spor hocasi dediki tek bu hibiskus cayi yada su icmekle zayiflayamazsin , sporda tek basina etkili olmaz,rejim yapmalisin dedi ☺
Hoca hoca dedim(saka tabi )
Hocam dedim ben 101.6 dan 80 dustum lutfen beni hafife almayin dedim, bu sekil oldu ,tamam ozaman sen daha iyi bilir tabi sinemcim dedi ☺ devam dediii yaptigin herseye
Bugunude atlattim sukur
Evdede deli temizlik yaptim baya spor yapmis oldum ☺
Gunaydin Sinemcim, aferim sana cok iy yapmissin kahvaltiyida gecirirsin tavsiye cok gec yatma o gun gec yatinca kahvaltida cok corek boreklere dayanma gucu azaliyor en azindan bende oyle oluyor:)Leylacim gunaydin
Et sote ve salata yedim ☺,sukur ki gittigim yerde diyete saygi var ,ye diye tutturan olmuyor hic.dunude atlattim
Yarin kahvaltiya misafirim var onuda basariyla gecersem dahada engel.kalmiyor onumde
Kizlar hepimiz harika gidiyoruz tam bi takim olduk artik,bildirimlerimiz cok guzel cuma gunu eksili rakamlari gorucegimize inaniyorum