- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aysecim bende aclik sinirlilik gerginlik yapar ondan sinirliyim yazdim yatmaya daha 6 saatim var daha sporumu yapmaya imkan olmadi insallah onuda haleder oyle uyurum yarin bildiririm diyetim basina kaza gelirse:)))Canım Menüm çok iyi. Afiyet olsun,şifa olsun :)
Tatlım hiç sıkılma arada olur böyle acaba regli mi olacaksın??
Çok sağlıklı bir menü ile karşımızdasın Leylacım.Kim kızdırdı seni bakim?
Tatlım sakın bugünkü emeğini çöpe atma.Çok dayanamazsan brokoli,karnabaharı hafif başlayıp üzerine sarımsak limonlu sos döküp yiyebilirsin.Açlığa iyi gelir.
Sinemcim son iki haftadir deli gibi spor yapiyor hayatimda kosmadigim kadar kosuyorum ama aralarda yaptigim cikolata yada borek pasta kacamaklari emeklerimi cope attirmis oldu artik cok kizdiim ve sunu dogruki her diyeti bosdugumda tekrar toparlanip baslamasi bir onceki sefere gore daha zor olucak bunu dusunmem bana yardimci oluyor cok sukur insallah mart 16 76kg gorurum. Ama haklisin bunada sukur istikrarla devam hepbirlikte.Selam hanimlar
Bugun pek bisey yiyesim yok
Azicik yumurta sut
Oglen spordayim cikinca ayran icerim
Aksam
Et sote ayran
3 lt hibiskus cayli su
Regli olucan inanilmaz sis durumdayim
Leylacim inan bende cok sıkıldim 8 li rakamlardan bi eksi bi arti gidip geliyo kilom ama uzun suredir bu kg gelmemistik oyuzden sabitlenmeye calisiyo sanirim
Inatla spora diyete devam inan martin 15 ine kadar bu direnc kirilicak
Masallah canim 1000 defa ip nasil atliyorsun bir kere 100 defa yaptim nefes nefeseydim kac dakikani aliyor Canim 1000 defa atlamak merak ettin:)?1000 ip atlama
2,5 lt su
güzel kaçamaksız bir diyet
çok şükür 8. günümüde çok güzel geçirdim. çok hareketli olduğum günlerde ip atlama dışında başka harekete şuanlık gerek duymuyorum. bugünde hareketli bir gündü
Günaydın canlar
1 bardak limonlu ılık suyum.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
yeşillik
2 ceviz.Şifa olsun bana:)
çok sağol şekerim :)Aysecim cok guzel devam ediyorsun masallah. Birsey sorucaktim bu hafta tartilicakmisin yoksa 18 mi bekliyicen?
Selam şekerim.Seni burda görmek ne güzel :)Canim.gunaydin
Bi kac ornek.menu yazar misin? Bende bi kac hafta denesem diyorum kafama.uyarsa karatay diyeti devam.ederim.
Yalniz ben spor adina yururyus de dahil.yapamiyorum. sadece bi.kac ornek menu versen.yeter
Cok dikkatli ol evde salata veya corba icip oyle gitmeni tavsiye ederim daha kolay oluyor dikkat etmek aman ha butun haftalik calismani bosa atma canim son iki haftadir oyle yapiyordun cok pismanim ayni hatayi yapma lutfen:))Selam hanimlarr
Spor hocasi hibiskus cayini(icine yesilcay kusburnu da eklemis,ben pek sevmedim o tadi diye eklemedim) daha once odem atmak icin icmis ,duraklama doneminde sizde deneyin derim ☺
Aksam yemege davetliyiz kacamaksiz gecicegini umuyorum
Bu sira yogun misafir gidip gelme konusunda cuma gunu son insallah 1 ay kacamaksiz geciricem insallah
Cuma gunu tartida arti gorebilirim belki regli olucam.cunku ,insallah listeyi olumsuz etkilicek bildirimde bulunmam
Ohh icimi doktum ☺
Canım Menüm çok iyi. Afiyet olsun,şifa olsun :)
Tatlım hiç sıkılma arada olur böyle acaba regli mi olacaksın??
Çok sağlıklı bir menü ile karşımızdasın Leylacım.Kim kızdırdı seni bakim?
Tatlım sakın bugünkü emeğini çöpe atma.Çok dayanamazsan brokoli,karnabaharı hafif başlayıp üzerine sarımsak limonlu sos döküp yiyebilirsin.Açlığa iyi gelir.