• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

1000 ip atlama
2,5 lt su
güzel kaçamaksız bir diyet
çok şükür 8. günümüde çok güzel geçirdim. çok hareketli olduğum günlerde ip atlama dışında başka harekete şuanlık gerek duymuyorum. bugünde hareketli bir gündü

Canım Menüm çok iyi. Afiyet olsun,şifa olsun :)
Tatlım hiç sıkılma arada olur böyle acaba regli mi olacaksın??
Çok sağlıklı bir menü ile karşımızdasın Leylacım.Kim kızdırdı seni bakim?
Tatlım sakın bugünkü emeğini çöpe atma.Çok dayanamazsan brokoli,karnabaharı hafif başlayıp üzerine sarımsak limonlu sos döküp yiyebilirsin.Açlığa iyi gelir.
Aysecim bende aclik sinirlilik gerginlik yapar ondan sinirliyim yazdim yatmaya daha 6 saatim var daha sporumu yapmaya imkan olmadi insallah onuda haleder oyle uyurum yarin bildiririm diyetim basina kaza gelirse:)))

Tekrar bir smoothie yaptim spordan once 4 cilek, 2 dilim ananas, ve tek avuc kadar ispanak ve su ile
Ardindan 40 dakika kosumu yaptim vaktim yoktu yoksa daha fazla yapabilirdim rahat
Ardindanda bir smoothie daha ( az greypfruit, ananas ve ispanak ile) ve gunu kapattim insallah bu hafta 80kg asagiyi gorurum o kadar yoruldumki su 82-85kg terazide gormekten:(:(:(

Selam her kese.konudan uzakda olsa ben burda yeni oldugum icin birsey sormak istiyorum.Ben az once konu acdim ama yeni mesajlarda gorunmuyo niye? Turkcem cok iyi degil deye anlayamadim ne yapacagimi :(

Günaydın canlar
1 bardak limonlu ılık suyum.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
yeşillik
2 ceviz.Şifa olsun bana:)

Canim.gunaydin

Bi kac ornek.menu yazar misin? Bende bi kac hafta denesem diyorum kafama.uyarsa karatay diyeti devam.ederim.

Yalniz ben spor adina yururyus de dahil.yapamiyorum. sadece bi.kac ornek menu versen.yeter

Selam hanimlar
Bugun pek bisey yiyesim yok
Azicik yumurta sut
Oglen spordayim cikinca ayran icerim
Aksam
Et sote ayran
3 lt hibiskus cayli su
Regli olucan inanilmaz sis durumdayim

Leylacim inan bende cok sıkıldim 8 li rakamlardan bi eksi bi arti gidip geliyo kilom ama uzun suredir bu kg gelmemistik oyuzden sabitlenmeye calisiyo sanirim
Inatla spora diyete devam inan martin 15 ine kadar bu direnc kirilicak

Selam hanimlar
Bugun pek bisey yiyesim yok
Azicik yumurta sut
Oglen spordayim cikinca ayran icerim
Aksam
Et sote ayran
3 lt hibiskus cayli su
Regli olucan inanilmaz sis durumdayim

Leylacim inan bende cok sıkıldim 8 li rakamlardan bi eksi bi arti gidip geliyo kilom ama uzun suredir bu kg gelmemistik oyuzden sabitlenmeye calisiyo sanirim
Inatla spora diyete devam inan martin 15 ine kadar bu direnc kirilicak
Sinemcim son iki haftadir deli gibi spor yapiyor hayatimda kosmadigim kadar kosuyorum ama aralarda yaptigim cikolata yada borek pasta kacamaklari emeklerimi cope attirmis oldu artik cok kizdiim ve sunu dogruki her diyeti bosdugumda tekrar toparlanip baslamasi bir onceki sefere gore daha zor olucak bunu dusunmem bana yardimci oluyor cok sukur insallah mart 16 76kg gorurum. Ama haklisin bunada sukur istikrarla devam hepbirlikte.

Cok sukur dunu kazasiz gecirdim simdide limonlu sicak suyumu ictim oglusumu okula burakicam dogru kosuya insallah. Herkese basarili diyetler kizlar hayatta kilolu olmak herseyi kenarda izlemek gibi geliyor bana en azinden kendi adima boyle hisediyorum:)

1000 ip atlama
2,5 lt su
güzel kaçamaksız bir diyet
çok şükür 8. günümüde çok güzel geçirdim. çok hareketli olduğum günlerde ip atlama dışında başka harekete şuanlık gerek duymuyorum. bugünde hareketli bir gündü
Masallah canim 1000 defa ip nasil atliyorsun bir kere 100 defa yaptim nefes nefeseydim :( kac dakikani aliyor Canim 1000 defa atlamak merak ettin:)?

Günaydın canlar
1 bardak limonlu ılık suyum.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
yeşillik
2 ceviz.Şifa olsun bana:)

Aysecim cok guzel devam ediyorsun masallah. Birsey sorucaktim bu hafta tartilicakmisin yoksa 18 mi bekliyicen?

Aysecim cok guzel devam ediyorsun masallah. Birsey sorucaktim bu hafta tartilicakmisin yoksa 18 mi bekliyicen?
çok sağol şekerim :)
bu haftada yarışmadayım bende tartılacağım inşallah.Sende tartıl bu hafta canım :) sonra 18 nde birlikte tartılırız.

Canim.gunaydin

Bi kac ornek.menu yazar misin? Bende bi kac hafta denesem diyorum kafama.uyarsa karatay diyeti devam.ederim.

Yalniz ben spor adina yururyus de dahil.yapamiyorum. sadece bi.kac ornek menu versen.yeter
Selam şekerim.Seni burda görmek ne güzel :)
Canım ben karatayı biraz kendime ve şartlarına göre uyarlıyorum.Ama mutlaka hergün en az 7 km yürümeye çalışıyorumm yürümeden sporsuz olmuyor maalesef canım.
Menülerime geyecek olursak 3 ayrı kahvaltı menüm var ve bu benim diyetten sıkılmamı engelliyot Bir gün 2 haş.Yumurta, 2 ceviz, 4-5 zeytin ,maydanoz,tere,roka. 2. Gün bol lor peyniri( 7_8 yemek kaşığı kadar bu doymamı sağlıyor )
1 küçük portakal,kivi veya greyfurt
2 ceviz.Istediğim yeşiliklerden
3. Gün bir kase ev yoğurdu içine 1 yemek kaşığı ruşeym ( buğdayın en kıymetli yeri)
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
maydanoz,tere,roka
2 ceviz.
2. Öğünümüde işten gelince öğleden sonra saat 2:30 - 4 atası yemeye çalışıyorum çünkü çook acıkıyorum.
2. Öğünüm az yağ ve az tuz eklenmiş mercimek çorbası,tarhana çorbası ,4 adet et köfte, 100 gr kadar balık,pirasa,brokoli,karnabahar,ıspanak köklü vs yemekler yapıyorum ve bunlardan sadece bir çeşit yemeye çalışıyorum bolca ama :)
bu ana yemeklerin yanına canım isterse yoğurt yada salata tüketiyorum.Ekmek yemiyorum. Umarım karışık olmamıştır.Bunları kendine göre düzenlersin canım.

Selam hanimlarr
Spor hocasi hibiskus cayini(icine yesilcay kusburnu da eklemis,ben pek sevmedim o tadi diye eklemedim) daha once odem atmak icin icmis ,duraklama doneminde sizde deneyin derim ☺
Aksam yemege davetliyiz kacamaksiz gecicegini umuyorum
Bu sira yogun misafir gidip gelme konusunda cuma gunu son insallah 1 ay kacamaksiz geciricem insallah

Cuma gunu tartida arti gorebilirim belki regli olucam.cunku ,insallah listeyi olumsuz etkilicek bildirimde bulunmam

Ohh icimi doktum ☺

Selam hanimlarr
Spor hocasi hibiskus cayini(icine yesilcay kusburnu da eklemis,ben pek sevmedim o tadi diye eklemedim) daha once odem atmak icin icmis ,duraklama doneminde sizde deneyin derim ☺
Aksam yemege davetliyiz kacamaksiz gecicegini umuyorum
Bu sira yogun misafir gidip gelme konusunda cuma gunu son insallah 1 ay kacamaksiz geciricem insallah

Cuma gunu tartida arti gorebilirim belki regli olucam.cunku ,insallah listeyi olumsuz etkilicek bildirimde bulunmam

Ohh icimi doktum ☺
Cok dikkatli ol evde salata veya corba icip oyle gitmeni tavsiye ederim daha kolay oluyor dikkat etmek aman ha butun haftalik calismani bosa atma canim son iki haftadir oyle yapiyordun cok pismanim ayni hatayi yapma lutfen:))

sabah
menemen
1 haşlanmış yumurta bitki çayı
lor peyniri

öğlen (piknikteydik)
4-5 gibi yedik
1 tane üçgen peynir
köfte - tavuk ızgara
domates soğan söğüş
2 tane maden suyu
2-3 bardak light kola
4-5 sakız

daha da yemek yemem akşam oldu belki bir kase yoğurt ya da 1 bardak ayran içerim. 1,5 litre su içtim.
yürüyüş olarak sabah annemle 2 saat boyunca çarşıya gittik gezdik daha da yürümedim piknikte gezindik çok yoruldum..

Kizlarr sabah 6 km kosumu 48 dakikada tamamladim cok sukur guzel bir dus ardindanda kahvaltim: 2 haslanmis yumurta, sotelenmis mantar ve ax domates, Bol yesil cay ( ben yesil cayi zayifliyayim diye degil aliskanlik yapmis siyah caya nasil ozluyorsa insanlar bende yesil cay evde iki gun bitse uzuluyorum esimide alistirdim cok sukur ama misafir gelince o zaman esime bayram:))

Kizlarr koylarin sarkmasi gober sarkmasindan daha kotu duruyor hedef kiloma ulastigimda kollarimin carsaf gibi sallanmasindan korkuyorum soyle birsey var kizlar deniyorum bir haftadir kosumu yuruyusumu yaparken kollarimi 90 dereceye getirip parmaklari serbest burakarak kurek gibi salliyorum 2 ay boyle devam edilirse kollar sikilasiyor. Olculerimi almistim 18 tekrar olcucem belli olur o zaman ise yarayim yaramadigi:))

Canım Menüm çok iyi. Afiyet olsun,şifa olsun :)
Tatlım hiç sıkılma arada olur böyle acaba regli mi olacaksın??
Çok sağlıklı bir menü ile karşımızdasın Leylacım.Kim kızdırdı seni bakim?
Tatlım sakın bugünkü emeğini çöpe atma.Çok dayanamazsan brokoli,karnabaharı hafif başlayıp üzerine sarımsak limonlu sos döküp yiyebilirsin.Açlığa iyi gelir.

regliyim ve çok uzun sürdü bitmedi beni deli etti :KK57:

Back