- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel gidiyorsun tatlım.Maşallah dışarıya çıkarken bile kontrolu elden bırakmıyorsun.Mutlu sona yaklaşıyoruz :)İkindi: 1 küçük kase dukan puding
Akşam :
haşlanmış tavuk üzerine yoğurt
3 kornişon turşu
Bitki çayımı içtim
1 litre su içebildim çünkü öğlene kadar dışarıdaydım
30 dk yürüyüşümü yaptım
Yarın dışarıdayım yine . Dukan ekmeğimi hazırladım çantama koydum. Çok su içemem sanırım yine tuvalet problemi yaşamamak adına
Eki Görüntüle 1784478 Aksam ceza verdin kendime son gunlerde ekmegi yemeye basladigim icin
77 dakika kostum 9km toplam ve 935kalori harcama sim:)) diyete devam daha dikkatli sekilde basaricaz kizlar hep biikte donmek yok insallah
Canımm süpersin[QnıUOTE="istikrar58, post: 45378739, member: 730960"]Eki Görüntüle 1784478 Aksam ceza verdin kendime son gunlerde ekmegi yemeye basladigim icin
77 dakika kostum 9km toplam ve 935kalori harcama sim:)) diyete devam daha dikkatli sekilde basaricaz kizlar hep biikte donmek yok insallah
Canımm kaçamksız diyetine bayıldim.Kontrolü elden bırakmamışsın maşallah.Bugün anneme geldim hareketli bi gün geçirdim ve bunun yanında:
500 ip atlama
2 lt su
Kaçamaksız güzel bir diyet uyguladım kızlar
Canım bayıldı sana doğum gününde bile iradene hakimsin.Senden de bunu bekliyordum.Maşallah sana.Bu istikrarla 6 kilo vermen kesin görünüyor tatlım.Bir de sıkılaşırsan daha ince durursunSelam hanimlar
Kacamaksiz dogum gununude atlattim sukur:)
Yarindan sonra sıkı bir sekilde devam edicem ,mart ayini cok iyi degerlendirmem gerekiyor
1 ay sonunda 6 kg vermis olmaliyim insallah
Bu haftada hepimiz guzel bildirimler yapicagimiza inaniyorum
Offf kizlar suan karnim zil caliyooo,bian once uyumaliyim,iyi geceler
Saol canimCanım bayıldı sana doğum gününde bile iradene hakimsin.Senden de bunu bekliyordum.Maşallah sana.Bu istikrarla 6 kilo vermen kesin görünüyor tatlım.Bir de sıkılaşırsan daha ince durursun
Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1
Aysecim yukarida yazdigimi kopyayim google yaz hemen cikicam
Sağol Leylacım :) yarın bakacağım bakalım göbüşü indirecek mi :)Aysecim video 35:40 dakikalik bi program
www.google.com ilk cikan olucak
Canım pikniği,gezmeleri kazasız atlatmana sevindim.Cuma günkü sonucu merak ediyorum :)sabah pikniğe gittik herkes abur cubur cips tatlılar bisküviler , ben dukan ekmek peynir ayran yedim. 1 paket küçük süt içtim.
öğlen babannemgile gittik şükür menü uygundu bana haşlanmış tavuk yanında bol yoğurt yedim 3-4 turşu yedim çay içtim
en son pazara uğradık cherry domates aldım 4-5 ondan yedim pazarda
çok şükür gezmemi kazasız belasız atlattım özellikle babannem kısmından korkuyordum kalabalıkta kaynadım. ama babam arada eline ne geçtiyse ye diye ısrar etti. bir şey yemiyorum diye taktı bana
şimdiyse klavye başında
haşlanmış brokoli
yoğurt
dukan ekmek
dukan puding yiyorum
yürüyüş yapamadım
su da içemedim 1 litre bile olmamıştır ona rağmen babamı yolda 2 kez durdurdum wc molası için yürüyüş ya da spor da yok
bu arada kilo vermem durdu sanırım . cuma günü eksi görememekten korkuyorum