Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

İkindi: 1 küçük kase dukan puding
Akşam :
haşlanmış tavuk üzerine yoğurt
3 kornişon turşu
Bitki çayımı içtim
1 litre su içebildim çünkü öğlene kadar dışarıdaydım
30 dk yürüyüşümü yaptım

Yarın dışarıdayım yine . Dukan ekmeğimi hazırladım çantama koydum. Çok su içemem sanırım yine tuvalet problemi yaşamamak adına

Aksam ceza verdin kendime son gunlerde ekmegi yemeye basladigim icin
77 dakika kostum 9km toplam ve 935kalori harcama sim:)) diyete devam daha dikkatli sekilde basaricaz kizlar hep biikte donmek yok insallah

Gunaydin herkese

Betulcum menulerin harika,dukani gercekten hakkiyla yapiyorsun ☺canim

Leylacim misafirin olmasina karsi hersey yolunda sporunu dahi ihmal etmemişsin,bu durumda kilolarin gitmemesi imkansizz ☺ harikayiz bizzz

Bugun tartildim eksilerle uyandim sukur

Bugunku menum
3 lt su hibiskus cayi yesilcay yuruyus disarida
Sabah
1 yumurta
Peynir
Yesillik
Oglen
Ayran tavuk
Aksam
Tavuk ayran salata

Canlar Günaydın geldim çok şükür:)
Dün arada sizleri okudum.Misafirlerim için hazırlıklar yapmam gerekiyord..Dün gece 2 ye kadar hoş sohbet ve ikramlarla geçti ama ben yedim mi yoooo :)Maşallah bana 2. Öğünüm akşam 8 de oldu ama salatayla geçiştirdim.Çok şükür.
Dünkü menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım
bol lor peyniri
roka,maydanoz
2 ceviz
1 küçük portakal.Çok şükür.
2. Menüm akşam saat 20:00 salata ve yeşillikle geçirdim.
Bu Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
tere,maydanoz,turp yaprağı
3 ceviz.Şifa olsun bana :)

Çok güzel gidiyorsun tatlım.Maşallah dışarıya çıkarken bile kontrolu elden bırakmıyorsun.Mutlu sona yaklaşıyoruz :)

[QnıUOTE="istikrar58, post: 45378739, member: 730960"]Eki Görüntüle 1784478 Aksam ceza verdin kendime son gunlerde ekmegi yemeye basladigim icin
77 dakika kostum 9km toplam ve 935kalori harcama sim:)) diyete devam daha dikkatli sekilde basaricaz kizlar hep biikte donmek yok insallah[/QUOTE]
Canımm süpersin
Maşallah koşu yapmışsın
Vücudun yağ yakıp sıkılaşacak tartı günü mükemmel rakam göreceğiz inşallah

Eki Görüntüle 1784478 Aksam ceza verdin kendime son gunlerde ekmegi yemeye basladigim icin
77 dakika kostum 9km toplam ve 935kalori harcama sim:)) diyete devam daha dikkatli sekilde basaricaz kizlar hep biikte donmek yok insallah
Canımm süpersin
Maşallah koşu yapmışsın
Vücudun yağ yakıp sıkılaşacak tartı günü mükemmel rakam göreceğiz inşallah[/QUOTE]

[aQUOTE="istikrar58, post: 45378599, member: 730960"]Kizlar gobek bolgemin sarkmasindan korktugum icin gobek hareketleri agirlikli bir fitness yapicam insallah katilmak isteyen olursa sevinirim 35 dakikalik
Sabah yuruyuslerimi Ihmal etmeden yapicam insallah.
[/QUOTE]
Canım hareketleri telefonum açmıyor.Nasıl hareketler acaba ? Nerden görebiliriz.Benim göbeğede çare olsa ..

Canım bayıldı sana doğum gününde bile iradene hakimsin.Senden de bunu bekliyordum.Maşallah sana.Bu istikrarla 6 kilo vermen kesin görünüyor tatlım.Bir de sıkılaşırsan daha ince durursun

Canım bayıldı sana doğum gününde bile iradene hakimsin.Senden de bunu bekliyordum.Maşallah sana.Bu istikrarla 6 kilo vermen kesin görünüyor tatlım.Bir de sıkılaşırsan daha ince durursun
Saol canim
Inan canim bile istemedi,hep yedigim seyler ztn bi kere daha yesem ne olucakki,kaloriden baska ☺
Bugunde yuruyusumu yaptim snr carsi pazar gezdim geldim ☺
Bugun biraz canim tatli istiyor.reglim yaklasti ,süt tarcinla kendimi kandiricam ☺
Istedigim elbise modellerini gordum ,indirimdeler ,deneyemedim ama mart sonu hepsini deneyecegim ins istedigim gibi durur uzerimde,,cok heyecanliyim ☺
Bol iradeli bir gun diliyorum

Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1

Aysecim yukarida yazdigimi kopyayim google yaz hemen cikicam

sabah pikniğe gittik herkes abur cubur cips tatlılar bisküviler , ben dukan ekmek peynir ayran yedim. 1 paket küçük süt içtim.
öğlen babannemgile gittik şükür menü uygundu bana haşlanmış tavuk yanında bol yoğurt yedim 3-4 turşu yedim çay içtim
en son pazara uğradık cherry domates aldım 4-5 ondan yedim pazarda
çok şükür gezmemi kazasız belasız atlattım özellikle babannem kısmından korkuyordum kalabalıkta kaynadım. ama babam arada eline ne geçtiyse ye diye ısrar etti. bir şey yemiyorum diye taktı bana
şimdiyse klavye başında
haşlanmış brokoli
yoğurt
dukan ekmek
dukan puding yiyorum
yürüyüş yapamadım
su da içemedim 1 litre bile olmamıştır ona rağmen babamı yolda 2 kez durdurdum wc molası için yürüyüş ya da spor da yok

bu arada kilo vermem durdu sanırım . cuma günü eksi görememekten korkuyorum

Canım pikniği,gezmeleri kazasız atlatmana sevindim.Cuma günkü sonucu merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…