• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

günaydınlar dünün aksine bugün enerji dolu ve neşeliyim çok şükür:KK76: kocci sabah korse mi taktın sen incelmişsin deyince daha bir keyif geldi , hiç bir güç yemek yediremez bana şu aşamada :KK55:

sabah: sinamekili yeşil çay bardak
2 yumurta haşlanmış
lor
çay

şimdi yürüyeceğim dayanabilirsem 20 dk dan fazla yürüyeceğim halsizliğimin azaldığını hissediyorum. diyette 7. günüm ve alıştım sanırım artık ..

sebze gününü de çok abartmışım kendimce. dün hiç bir şey istemedi sebze olarak, menemenle 1 kase salata yedim sadece sebze olarak .

Arkadaslar benim gelen tarti gunume kadar yani 18 marta kadar bu iki ogun isini burakmiyicam insallah yaninda da soyle birsey izledim denemek istiyorum
4 beyaz ve 3 siyah tan uzak durmayi
4 beyaz:
Un mamulleri
Sofra tuzlu (zaten pembe tuz kullaniyorum)
Peynir
Seker
3 siyah:
Siyah cay
Kahve
Kola ( bunu zaten hatirlamiyorum aylar dir icmemisimdir bazen dogum gunlerde az iciyom:)
Yaninda da 1 kosumu yapayim 3 haftam var kac kilo gider acaba:)
Canım böyle gidersen en az 4 kiloya elveda dersin.Inşallah :) Daha fazlada olabilir canım.

günaydınlar dünün aksine bugün enerji dolu ve neşeliyim çok şükür:KK76: kocci sabah korse mi taktın sen incelmişsin deyince daha bir keyif geldi , hiç bir güç yemek yediremez bana şu aşamada :KK55:

2 yumurta haşlanmış
lor
çay

şimdi yürüyeceğim dayanabilirsem 20 dk dan fazla yürüyeceğim halsizliğimin azaldığını hissediyorum. diyette 7. günüm ve alıştım sanırım artık ..

sebze gününü de çok abartmışım kendimce. dün hiç bir şey istemedi sebze olarak, menemenle 1 kase salata yedim sadece sebze olarak .
Canım benim, kendine gelmene sevindim :) Devam devam devam hepimiz süper olacağız.

2 yumurta haşlanmış
lor
çay

Canım benim, kendine gelmene sevindim :) Devam devam devam hepimiz süper olacağız.

Merhaba hanimlar
Hepimiz harika yol aliyoruz.masallah bize
Bugun spora gittim inanilmaz enerji patlamasi yasadim,sporumu yaptim geldim şukur ☺

Bugunku menum biraz şok diyet gibi ama 1 gun uygulayacagim
3 lt su 1 lt hibiskus cayi yesil cay
Sabah
1 dilim cavdar eknegi
Yesillik peynir yumurta
Oglen ve sonrasi
Ayran aşı corbasi 2 saatte bir icicem

Kizlar 35 gunde kac kg verebilirim sizce, uf dugun var .ne giyinicem ben kocaman gobegim var.bana bi fikirverin ,ne yapsamsa hizli gitse bu kilolar

Kizlar sicak limonlu suyumu ictim oglumu okula buraktiktan sonra 30 dakika kosumuda yaptim cok sukur:)

Kahvaltim: 2.5 yumurta( yarim yumurta oglumdan kalmisti atamadim:), salatalik, Bol zeytin,yulaf ve meyve, yesil cay

Oglen eve ugramistim sutlu tatli, ekmek ve ax cis yedim:( :( offf

Sinemcim keske yardimci olabilseydim kendi bu durumdayken bir tavsiye edemiyorum sadece sunu diyebilirim stress yapma ters tepki olabiliyor:)

20 dk yürüdüm, bu arada kitabını karıştırınca gördüm seyirde yürüyüş en az 30 dakikaymış ve kilo vermede 7 gün gibi bir duraklama yaşanırsa 4 gün boyunca 60 dk lık yürüyüş yapın diyordu bu da ek bilgi kalsın kenarda
öğlen yulaf kepekli yoğurt (Allahım ne iğrenç şeydi öyle zorla bir kaç kaşık aldım gerisini akşam yulaf kepekli ekmeğe çevirdim:KK22: )
1 bardak süt

ara:
1 tabak kıtır beze sütlü kahve

akşam:
yağsız tavuk kıymayı tavada 1-2 döndürdüm pişene kadar baharat ve 1 diş sarımsak eşliğinde
2 bardak ayran
yulaf kepekli ekmek

ara:1 çay bardağı süt

öptüm ve kaçtım bayanlar yarın tartı günü bakalım kaç çıkıcammm :KK23:

1000 ip atlama
Boll çeşitli hareketler
3 lt su
güzel bir diyet
(bugünkü menümü karışık yazayım ayşecim.
Azyağda sotelenmiş kabak biber 1tabak
1 elma
1portakal
2 su bardağı süt
2 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ıspanak
1bardak form çay) bugün vücuduma giren besinler :)

Baslangic kg ;91.2
Gecen hafta;84.4
Bu hafta;82.8
Bu hafta giden;1.6 kg
Toplam giden;.8.4 kg

Bildirimin bu sekilde hanimlar
Aslinda ben toplamda 18.5 kg civari verdim,eylul ayindan beri.bu sayfaya katilis kg 91.2 oldugu icin bu sekilde not aldim.diyete basladigin surec 101 kg ,bi al bi ver derken kendimi 91 kg olarak buldum ☺
Insallah hepimizi guzel kilolar vermisizdir

[QpUOTE="fma108681, post: 45348878, member: 725782"]1000 ip atlama
Boll çeşitli hareketler
3 lt su
güzel bir diyet
1 elma
1portakal
2 su bardağı süt
2 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ıspanak
1bardak form çay) bugün vücuduma giren besinler :)[/QUOTE]
Süpersin canım.Maşallah bugün eksi göreceksin buna inanıyorum.

Of[ QUOTE="sinem866, post: 45349747, member: 289765"]Baslangic kg ;91.2
Gecen hafta;84.4
Bu hafta;82.8
Bu hafta giden;1.6 kg
Toplam giden;.8.4 kg

Bildirimin bu sekilde hanimlar
Aslinda ben toplamda 18.5 kg civari verdim,eylul ayindan beri.bu sayfaya katilis kg 91.2 oldugu icin bu sekilde not aldim.diyete basladigin surec 101 kg ,bi al bi ver derken kendimi 91 kg olarak buldum ☺
Insallah hepimizi guzel kilolar vermisizdir[/QUOTE] SİNEMCİM :)
Off canım Maşallah çok mutlu oldum senin adına.Emeklerinin karşılığını alıyorsun canım.Enerjin hep böyle yüksek ve pozitif olsun canımmm. :)

Günaydın canlar
1 bardak Ilık limonlu suyumu içtim.
Kahvaltım
2 yumurta
2 Ceviz
Roka,maydanoz.Çok şükür şifa olsun bana.
Kızlar ben geçen hafta bir haftalık kilo verme yarışına katılmıştım.Dolayısıyla bu hafta tartılmak durumundayım.Bu hafta bende size katıldım :))
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Sonra tartıldım. Geçen
Cuma 72 kg
bugün 70.6 kg
fark 1.4 kg
Çok şükür arkadaşlar çok mutluyum.Inşallah hepimiz bugün mutlu oluruz.

1000 ip atlama
Boll çeşitli hareketler
3 lt su
güzel bir diyet
1 elma
1portakal
2 su bardağı süt
2 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ıspanak
[QpUOTE="fma108681, post: 45348878, member: 725782"]1000 ip atlama
Boll çeşitli hareketler
3 lt su
güzel bir diyet
1 elma
1portakal
2 su bardağı süt
2 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ıspanak
Süpersin canım.Maşallah bugün eksi göreceksin buna inanıyorum.[/QUOTE]

süper ya bu hafta herkes formunda maşallah :KK76:

başlangıç:77.8
geçen hafta:75.8
bugün:72.8
bu hafta verilen:3 kg
toplam verilen:5.8

bugün ps günüm. sabah dukan ekmeklerimi hazırladım çayımı demledim kahvaltılıkları koydum çantaya. Enesi okula bırakıp kocciye poğaça börek alıp pikniğe kaçtık :KK60:

kahvaltı:
domates
yulaf kepeği ekmeği
peynir
çay
bol temiz hava

eve geldim 30 dk yürüdüm (gün içerisinde bi 30 dakika daha yürümeyi planlıyorum)

Back