- 4 Mart 2012
- 14.934
- 34.490
- 798
Maşallah canım benim süpersin .Süper diyetini de yazarsan seviniriz. :)1000 ip atlama
çok çok çeşitli hareketler
3,5 lt su
süper diyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım benim süpersin .Süper diyetini de yazarsan seviniriz. :)1000 ip atlama
çok çok çeşitli hareketler
3,5 lt su
süper diyet
Canım böyle gidersen en az 4 kiloya elveda dersin.Inşallah :) Daha fazlada olabilir canım.Arkadaslar benim gelen tarti gunume kadar yani 18 marta kadar bu iki ogun isini burakmiyicam insallah yaninda da soyle birsey izledim denemek istiyorum
4 beyaz ve 3 siyah tan uzak durmayi
4 beyaz:
Un mamulleri
Sofra tuzlu (zaten pembe tuz kullaniyorum)
Peynir
Seker
3 siyah:
Siyah cay
Kahve
Kola ( bunu zaten hatirlamiyorum aylar dir icmemisimdir bazen dogum gunlerde az iciyom:)
Yaninda da 1 kosumu yapayim 3 haftam var kac kilo gider acaba:)
Canım benim, kendine gelmene sevindim :) Devam devam devam hepimiz süper olacağız.günaydınlar dünün aksine bugün enerji dolu ve neşeliyim çok şükür kocci sabah korse mi taktın sen incelmişsin deyince daha bir keyif geldi , hiç bir güç yemek yediremez bana şu aşamada
sabah: sinamekili yeşil çay bardak
2 yumurta haşlanmış
lor
çay
şimdi yürüyeceğim dayanabilirsem 20 dk dan fazla yürüyeceğim halsizliğimin azaldığını hissediyorum. diyette 7. günüm ve alıştım sanırım artık ..
sebze gününü de çok abartmışım kendimce. dün hiç bir şey istemedi sebze olarak, menemenle 1 kase salata yedim sadece sebze olarak .
Canım benim, kendine gelmene sevindim :) Devam devam devam hepimiz süper olacağız.günaydınlar dünün aksine bugün enerji dolu ve neşeliyim çok şükür kocci sabah korse mi taktın sen incelmişsin deyince daha bir keyif geldi , hiç bir güç yemek yediremez bana şu aşamada
sabah: sinamekili yeşil çay bardak
2 yumurta haşlanmış
lor
çay
şimdi yürüyeceğim dayanabilirsem 20 dk dan fazla yürüyeceğim halsizliğimin azaldığını hissediyorum. diyette 7. günüm ve alıştım sanırım artık ..
sebze gününü de çok abartmışım kendimce. dün hiç bir şey istemedi sebze olarak, menemenle 1 kase salata yedim sadece sebze olarak .
1000 ip atlama
Boll çeşitli hareketler
3 lt su
güzel bir diyet
(bugünkü menümü karışık yazayım ayşecim.
Azyağda sotelenmiş kabak biber 1tabak
1 elma
1portakal
2 su bardağı süt
2 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ıspanak
1bardak form çay) bugün vücuduma giren besinler :)
Süpersin canım.Maşallah bugün eksi göreceksin buna inanıyorum.[/QUOTE][QpUOTE="fma108681, post: 45348878, member: 725782"]1000 ip atlama
Boll çeşitli hareketler
3 lt su
güzel bir diyet
(bugünkü menümü karışık yazayım ayşecim.
Azyağda sotelenmiş kabak biber 1tabak
1 elma
1portakal
2 su bardağı süt
2 dilim çavdar ekmeği
1 tabak ıspanak
1bardak form çay) bugün vücuduma giren besinler :)