- 4 Mart 2012
- 14.932
- 34.485
- 798
Sağol Leylacım. Bende merak ediyorum. Bakalım hayırlısı..Seni de merak ediyorum.Umarım ikimizde mutlu oluruz sonuçlardanMasallah sana Aysecim:) cok merak ediyorum 18 de tartinin seni nekadar gostericegini:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Leylacım. Bende merak ediyorum. Bakalım hayırlısı..Seni de merak ediyorum.Umarım ikimizde mutlu oluruz sonuçlardanMasallah sana Aysecim:) cok merak ediyorum 18 de tartinin seni nekadar gostericegini:)
Leylacım sınavında başarılar :)Kizlar bugun kahvalti yapamadim ara da yok yanimda sinavim var o hazirlaniyorum, artik aksam yiyip sporumuda o zaman yaparim.
Canım katılıyorum.Bende arada kahvaltıda yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşıkta ruşeym ekleyip yerim hem tok tutuyor,hem bağırsakları çalıştırıp enerji veriyor.Unuttum yazmayi birde yulafi un sekilini alana kadar ogutup onun eski maya kullanarak minik yufka yapicam. Dukan diyetinde yulaf kullanilir ve gercek tok tutma ozelligi var ama fazla islenmemis olanlardan almamiz gerekiyor
Sagol Aysecim:)Leylacım sınavında başarılar :)
Evet yogurtla guzel oluyor, birde kaynatan suyu yulafin uzerine ekleyim yumusadiktan sonra elma dograyip uzerine tarcin ceviz koydunmu cok guzel kahvalti olur:)Canım katılıyorum.Bende arada kahvaltıda yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşıkta ruşeym ekleyip yerim hem tok tutuyor,hem bağırsakları çalıştırıp enerji veriyor.
Canım çok iyi gidiyorsun Maşallah :)Merhaba kızlar bugun öğünlerim biraz karışıktı genelde fena değildi aksama kadar iyiydim aksam 3 dilim tam buğday ekmegi menemen 4 kupa yeşil çay içtim sabah ve öğlen düzenli yiyemedim ara ara ayırtırdım hep su taşınma işi bitdin düzenli yazarım yediklerimi . Sabah aç karnına ve gece yatarken çörek otu içiyorum bugun başladım ödem atma da iyi oluyor bol su en az 2 litre
Afiyet oldun Can'ım çok sağlıklı besleniyorsun haftaya aranıza daha çok katılacağımGünaydın sevgili günlüğüm ve can arkadaşlarım :)
1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Çok şükür
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvatım
lor peyniri
1 kivi
2 zeytin
7-8 dal maydanoz
1 kase yoğurt.
Doydum çok şükür.Şifa olsun bana :)
Afiyet oldun Can'ım çok sağlıklı besleniyorsun haftaya aranıza daha çok katılacağımGünaydın sevgili günlüğüm ve can arkadaşlarım :)
1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Çok şükür
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvatım
lor peyniri
1 kivi
2 zeytin
7-8 dal maydanoz
1 kase yoğurt.
Doydum çok şükür.Şifa olsun bana :)