• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Sevgili günlüğüm ve günlük arkadaşlarım.
Ikinci öğünüm
bir tabak haşlanmış karnabahar.
1 kase yoğurt.Şifa olsun bana:)

selam hanımlarr

leylacım önemli değerli bılgılerın ıcın cok saoll,senın yazılarını pür dıkkat okuyorum :) ,tr gelıcekmıssın cok sevındım ,annecıgıne kavusucaksın (benım annemde başka bır ilde),senı gorduklerınde baska bır leylas ıle tanısıcaklarına emınım :)
16 haftalık programında neler olucak paylaşırmısın belkı banada örnek olmuş olur

emıne merhaba :) evınızde huzurlu mutlu sağlıklı oturun inşallah,allah agız tadı versın .tasınma evresınde kalorısı az ama enerjı veren gıdaları tüketmenı tavsıye ederım,kuru meyve kuruyemiş gıbı ,sabah kahvaltınıda es geçmedıgın sürece ,dıyetını sobete edıcek bırsey olamaz diye düşünüyorum

ayşecim 18 ne az kaldı sabırsızlıkla beklıyorum ,kesın 6 lı rakamları gördünn :):)

benden haberlerr şöyle
haftasonu bol yürüyüşlü geçti ,bugunde 3 saat boyunca 1,5 saatı tempolu dıger 1.5 saat bıraz gezme havasında geçti,dıyetımede sıkı sarıldım,haftasonu ödüllü geçirdim ama sadece 1 öğün olarak
bugun ku menum
3lt su yeşilçay
sabah
1 yumurta
öğlen
haşlama tavuk
yoğurt
turp
akşam
mantar yemegı
haşlama tavuk
yoğurt

Sinemcim aslinda Aysenin yaptiklarindan fazla farkli degil canim. Yukarida yazmistim biraz daha acayim

16 hafta boyunca:
Uyuma saatim 11 ve daha erken
Sabah limonlu ilik la sicak arasi 500ml su
Kahvaltida: 2 yumurta, peynir, zeytin ve sebzeler birde saglikli sag niyetine kavrulmamis findik ceviz badem yada 1 tatli kasigi zeytin yagi. Mesela yagsiz sotelenmis mantar cook tok tutuyor.

Ara yiyebilmem icin en az 5 saat gecmesi gerekiyor 6 daha iyi. Cunku leptin diye bir hormon var onun uretilmesi yemekten 4 satten sonra basliyor o bizim yaglari enerji oarak kullanmayi sagliyor ondan.
Ara olarak iki uc salatalik, veya havuc disarida yiyebilecegim sebzelerden yaninda da 15 tane findik o 1 porsion yapiyor.

Aksam cok onemli benim icin cunku dikkat ettim 5 ten yememi bitirdigim gunlerde ertesi gun tartida inanilmaz fark ediyor eksi gosteriyor.
Aksam da yine protein 100 gr et, tavuk veya balik haslanmis. Veya fasulye haslanmis. Protein yaninda da sebzeler. 1 tatli kasigi zeytin yag. Bu malzemeleri ya ayri hasliyicam tabakta yemek icin yada butunlestirim corba olarak pisiricem ayni turden yorulmamak icin:)

spor
Mesela 1 saatlik spor kosu bandinda yapicam .
Program soyle: ilk 5 dakikasini isinmak icin yuruyucem, sonra 1 dakika kosucam ardindan 2 dakika yuruyucem boyle yaparak 55 dakikaya kadar devam edicem son 5 dakikayi bedeni sogutmak icin yuruyucem. Baska hicbir hareket yapmiyacam taki 70 kiloya inene kadar ondan sonra yanina sekilli zayiflamak icin hareketler ekliyicem onu o zaman yazarim.
Onemli kosarken yururken gobegimizi icimizde ski tutmak ve omuzlari duz dik durarak yapmak.

Inan sinemcin ilk 3-5 gunde 5 ten sonra yememek ve aclik hisine alismak zor oluyor ama sonrasinda bu hissi sevdigimi fark ediyorum yemegin esiri olmaktan siyrilmanin verdigi his cok guzel.

Hade bakalim benden bu kadar ins cevabloyabildim sorunu:) bunlari yapmak onemli yazmada kalinca onemi olmuyor bu sefer yapicam insallah.

Kizlar bugun kahvalti yapamadim ara da yok yanimda sinavim var o hazirlaniyorum, artik aksam yiyip sporumuda o zaman yaparim.

Unuttum yazmayi birde yulafi un sekilini alana kadar ogutup onun eski maya kullanarak minik yufka yapicam. Dukan diyetinde yulaf kullanilir ve gercek tok tutma ozelligi var ama fazla islenmemis olanlardan almamiz gerekiyor

Unuttum yazmayi birde yulafi un sekilini alana kadar ogutup onun eski maya kullanarak minik yufka yapicam. Dukan diyetinde yulaf kullanilir ve gercek tok tutma ozelligi var ama fazla islenmemis olanlardan almamiz gerekiyor
Canım katılıyorum.Bende arada kahvaltıda yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşıkta ruşeym ekleyip yerim hem tok tutuyor,hem bağırsakları çalıştırıp enerji veriyor.

Canım katılıyorum.Bende arada kahvaltıda yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşıkta ruşeym ekleyip yerim hem tok tutuyor,hem bağırsakları çalıştırıp enerji veriyor.
Evet yogurtla guzel oluyor, birde kaynatan suyu yulafin uzerine ekleyim yumusadiktan sonra elma dograyip uzerine tarcin ceviz koydunmu cok guzel kahvalti olur:)

Merhaba kızlar bugun öğünlerim biraz karışıktı genelde fena değildi aksama kadar iyiydim aksam 3 dilim tam buğday ekmegi menemen 4 kupa yeşil çay içtim sabah ve öğlen düzenli yiyemedim ara ara ayırtırdım hep su taşınma işi bitdin düzenli yazarım yediklerimi . Sabah aç karnına ve gece yatarken çörek otu içiyorum bugun başladım ödem atma da iyi oluyor bol su en az 2 litre

Merhaba kızlar bugun öğünlerim biraz karışıktı genelde fena değildi aksama kadar iyiydim aksam 3 dilim tam buğday ekmegi menemen 4 kupa yeşil çay içtim sabah ve öğlen düzenli yiyemedim ara ara ayırtırdım hep su taşınma işi bitdin düzenli yazarım yediklerimi . Sabah aç karnına ve gece yatarken çörek otu içiyorum bugun başladım ödem atma da iyi oluyor bol su en az 2 litre
Canım çok iyi gidiyorsun Maşallah :)

Günaydın sevgili günlüğüm ve can arkadaşlarım :)
1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Çok şükür
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvatım
lor peyniri
1 kivi
2 zeytin
7-8 dal maydanoz
1 kase yoğurt.
Doydum çok şükür.Şifa olsun bana :)

günaydın herkese
leylacım öncelikle sınavın cok ama cok ıyı geçer inşallah ,emeklerının karsılıgını alırsın canım
detaylı yazdıgın ıcın teşekkur ederım,bende daha önce 24 kg verdıgım zmn 17:00 den sonra bırsey yemıyordum akşam 7 de 1 saat yürüyüş yapıyordum ve cıddı kılo verdım,tekrar bende bu duzene gırıcem inşallah bugunden ıtıbaren

bugun spora gıdıcem ,gıtmedıgım gunlerde dısarıda yürüyüşe gıdıyorum,ama şu var kılom bi ilerı bır gerı neden bılemıyorum,bıraz degısıklık yapmam gerekıyor sanırım

Merhaba kızlar hazırlık aşamasın dayım evimi topluyorum cumartesi tanışıyoruz . Bu ara da sabah tava da yumurta zeytin 3 dilim tam buğday ekmegi öğlen atıştırdım 1 dilim ekmek tereyağı azıcık peynir saat 4 gibi 1 içli köfte 3 kaşık kısır gene Ayakta atıştırdım . Toplam da 4 kupa yeşil çay 2 litre su 2 ısırık muz ve kahve . Günü bitirdim

Merhaba kızlar hazırlık aşamasın dayım evimi topluyorum cumartesi tanışıyoruz . Bu ara da sabah tava da yumurta zeytin 3 dilim tam buğday ekmegi öğlen atıştırdım 1 dilim ekmek tereyağı azıcık peynir saat 4 gibi 1 içli köfte 3 kaşık kısır gene Ayakta atıştırdım . Toplam da 4 kupa yeşil çay 2 litre su 2 ısırık muz ve kahve . Günü bitirdim

Kahvatım
lor peyniri
1 kivi
2 zeytin
7-8 dal maydanoz
1 kase yoğurt.
Afiyet oldun Can'ım çok sağlıklı besleniyorsun haftaya aranıza daha çok katılacağım

Kahvatım
lor peyniri
1 kivi
2 zeytin
7-8 dal maydanoz
1 kase yoğurt.
Afiyet oldun Can'ım çok sağlıklı besleniyorsun haftaya aranıza daha çok katılacağım

Back