- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
başlangıç kilomda buydu yanlış hatırlamıyorsamkızlar bende bi bıraktım bi başladım. çok istikrarsız bir şekilde devam ediyorum. bugünki kilommmmEki Görüntüle 1771270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlangıç kilomda buydu yanlış hatırlamıyorsamkızlar bende bi bıraktım bi başladım. çok istikrarsız bir şekilde devam ediyorum. bugünki kilommmmEki Görüntüle 1771270
günaydın hanımlar
bugunku menum
3lt su (1 lt lımonlu) yeşilçay
sabah
1 yumurta
1 domates
bıraz peynıır
yeşilçay
öğlen
haşlama tavuk
ayran
kornıson tursu 3 adet
ara
dilim armut
akşam
haşlanmıs tavuktan kalanı yıcem
ayran
salata
bugun hava ıyı olursa yürüyüşe cıkıcam 2 saatı bulur sanırım
leylacım cok saol tatlım inşallah bu sefer basarıcaz hep bırlıkte
ayşecım senın gıbı ıstıkrarlı devam etmeye calısıyorum elimden geldiğince :)
gizem arkadasımız nerelerde
fma arkadasımızda artılarda oldugunu söyluyordu ,inşallah düzene oturtmustur programını
tartı gunumuz bugun bıldırımımı hemen yapıyorum
başlangıç:90.4 kg
geçen hafta:86.3 kg
bu hafta:84.7 kg
toplam gıden:5.7 kg
ayşecım kac hafta önce katıldım ben aranıza bu verdıgım kılo kaç haftada gıttı acaba hatırlayamadım suan
Sinemcim yaklaşık 7 haftadır bizimlesin.23 Şubatta 2. Ayın dolacak :) çok güzel vermişsin canım benim 23 ne kadar 2 kilo daha versen süper olacak.proteın agırlıklı beslenınce gun ıcınde bırsey yemek gelmıyor ıcımden ,öğlen yedıgımle duruyorum,iyimi kötümü bilemıyorum
bugun spor salonunda yağ ölçümü yapıldı ,yüzde 33 yağ ,kas oranım cok yuksekmıs ve olmam gerekn kılo 62 mişben 70 olsam yeter dıyordum oysakı vee benı üzen şeyde 44 yasında olusummus ,bu beden kıtle endeksıne göre ,bıan önce kurtulmak ıstıyorum ,hocamızda cok ıyıydı elımden gelenı yapıp senı zayıflatıcam dedı ,benımde ıstıkrarım ve sabırla olucagını söyledı
salonun kapısından besmele cekıp girdim ,allah utandırmasın inşallah
şuıda var ınsanlara eşimde olmak kaydıyla asla rejımde oldugumu sölemıyorum ,cunku hep husranla sonuclandı dıyet denemelerım (2 kere basardım ama koruyamadım malesef),bu seferde basaramadı demelerını ıstemıyorum ,
akşam akşam içimi dökmek ıstedım
diğer arkadaslarımında yazılarını okuyorum ama cvp veremıyorum ,bebişim uyududa şükür yazabılıyorum,kendısıde yazmak ıstıyor :) benımle bırlıkte
karısık oldu bıraz yazım :)
8
Canım kilo almamış olmanda çok güzel hadi devam et sakın bırakmıyorsun.Hergün buraya yazıyorsun.kızlar bende bi bıraktım bi başladım. çok istikrarsız bir şekilde devam ediyorum. bugünki kilommmmEki Görüntüle 1771270
owww 7 haftamı olmuş ,nasılda zaman su gıbı akıp geçiyorSinemcim yaklaşık 7 haftadır bizimlesin.23 Şubatta 2. Ayın dolacak :) çok güzel vermişsin canım benim 23 ne kadar 2 kilo daha versen süper olacak.
Canım hiç moralini bozma.Benim gibi 18 inde tartılırsın..Hadi bakalım haftaya perşembe gününe hazır ol.. O günde biz sevineceğiz inşallah.Kizlar kusura bakmayin bugun tarti gunumuz ama ayda bir yazicam kilomu. Her bafta yazmak iyi gelmiyor bir anormallik var bende herhalde kilo vermissem rahatliyor yiyorum kilo vermemissem cumalari tartilinca uzuluyor hepten burakiyorum ruhsal olarak negativ etkiliyor ondan ayda bir gonderdircem
Insallah Aysecim merhem gibi geldin bana Allah razi olsun sendenCanım hiç moralini bozma.Benim gibi 18 inde tartılırsın..Hadi bakalım haftaya perşembe gününe hazır ol.. O günde biz sevineceğiz inşallah.
Merhaba kızlar ismim emine 28 yasında 1 oğlum var 2.5 yaşında 170 boyunda su an kı kilom 74 . Hamileliğime 68 ile başladım 96 altı ile doğuma girdim zorla yıllardır 74 geldim bunfan sonra ne yapsam gitmiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor spor şart . 3 gün okul da üçretli öğretmenlik yapıyorum
ayrıyeten KPSS ye
çalısmaya çalışıyorum yığun bir hayatım var anlayacağınız sohbetleriniz hoşuma gitti sizinke beraber bu yol da olmak isterim[/QU
OTE]
Canım hoşgeldin aramıza
Sende çok yoğun birisin.Yediklerine dikkat ettikçe ve en az 1 saat yürürsen inanıyorum ki bu yoğunlukla istediğin forma kavuşursun.Her gün buraya yediklerini ve hareketlerini yazarsan daha iyi motive olursun.
Canım aramıza hoşgeldin.Çok yoğun yaşayan birisin bu da bence çok iyi birşey nede olsa işleyen demir pas tutmaz..ve sen bu yoğunlukla dilediğin kiloya düşersin.Hem vereceğini kilo çok fazla değil belki yavaş ama istikrarlı olursan iyi kilo verirsin.Canım buraya hergün bildirimde bulunmalısın yoğun olsanda iki satır yazarsan kendini daha iyi takip edersin.Merhaba kızlar ismim emine 28 yasında 1 oğlum var 2.5 yaşında 170 boyunda su an kı kilom 74 . Hamileliğime 68 ile başladım 96 altı ile doğuma girdim zorla yıllardır 74 geldim bunfan sonra ne yapsam gitmiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor spor şart . 3 gün okul da üçretli öğretmenlik yapıyorum ayrıyeten KPSS ye çalısmaya çalışıyorum yığun bir hayatım var anlayacağınız sohbetleriniz hoşuma gitti sizinke beraber bu yol da olmak isterim
ayy canım hoşgeldin. senin kilonda olmayı o kadar çok isterdimkiMerhaba kızlar ismim emine 28 yasında 1 oğlum var 2.5 yaşında 170 boyunda su an kı kilom 74 . Hamileliğime 68 ile başladım 96 altı ile doğuma girdim zorla yıllardır 74 geldim bunfan sonra ne yapsam gitmiyor dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor spor şart . 3 gün okul da üçretli öğretmenlik yapıyorum ayrıyeten KPSS ye çalısmaya çalışıyorum yığun bir hayatım var anlayacağınız sohbetleriniz hoşuma gitti sizinke beraber bu yol da olmak isterim
Canım,senden de razı olsun.Ne demek destek olacağız tabi ki birbirimize...Insallah Aysecim merhem gibi geldin bana Allah razi olsun senden