• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

hosgeldın emınecim aramıza :)
benımde hıc olmazsa da olsun dedıgım kılodasın :) hedef kılom 70 :) , bır arada herseyın ustesınden gelıcegımez ınanıyorum,ben 7 haftadır arkadaslarımla bırlıkteyım sımdıden 6.5 kg gıttı bıle ,kaçamaklar olmasaydı emınım daha fazla olurdu ama bunada şükür ,inanıyorum bu yoggunlugunun ıcınde kılo vermen dahada kolay olucaktır

ayşecim bugunde sporumu yaptım ,hem yuruyus hem delirmişcesine bır ev temızlıgı yaptım ,afferın bana :)

fma canım dert etme hersey düzene gırmeye başladı 2 gundur guzel gıdıyorsun,ilk bır haftanı atlatsan sonrası kolay olucak,başarıcagımıza ınanıyorum ben
Sinemcim aferin sana,maşallah sana hem yürüyüşünü yapmışsın hem temizliğini,haraket herzaman iyidir hem insana enerji verir hem güzel bir form .Sen bir 6.5 kg daha ver kendini o zaman gör.
Yeter ki yediklerini kontrol altında tut.

Sevgili günlüğüm ve arkadaşlarım
2. Öğünüm
2 yumurta kadar tavu göğsü
1 tabak kadar pırasa yemeği

Kizlar 1 saatlik yuruyusumu yaptim kimi kostum kimi yuruydum.
En son ogunumude saat 2 de yedim.
Yarinda yediklerimi az daha duzelteyim kahvaltim: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 3 zeytin, az peynir, domates, 5-6 tane tavada kizartilmis patates. Yesıl cay

Oglen: yazmaya yuzum yok ıyı degıldı yanı ama aksam 1 saatlık sporumu baslamama vesıle oldu oglen cıs dan yemem. Bakalım yazın Turkıyeye gelme planımız cıktı kayınvalıdem annecım orada daha da bır motıve ettı benı ayy cok mutluyum

C[nıQUOTE="istikrar58, post: 45162642, member: 730960"]Kizlar 1 saatlik yuruyusumu yaptim kimi kostum kimi yuruydum.
Yarinda yediklerimi az daha duzelteyim kahvaltim: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 3 zeytin, az peynir, domates, 5-6 tane tavada kizartilmis patates. Yesıl cay

Oglen: yazmaya yuzum yok ıyı degıldı yanı ama aksam 1 saatlık sporumu baslamama vesıle oldu oglen cıs dan yemem. Bakalım yazın Turkıyeye gelme planımız cıktı kayınvalıdem annecım orada daha da bır motıve ettı benı ayy cok mutluyum[/QUOTE]
Canım Türkiye ye gelecek olmana çok sevindim.Madem yazın burda olacaksın şu cısslara artık bir son ver ayda bir tartışacağız için ayda 1 gün ödül günü yaparsın.Tartıdan hemen sonra bu seni sıkmazda.ama bu ay ki ödülünü yemiş oldun o yüzden ödülün 18 martta olacak inşallah.Bu düzenle gidersen yazın çıtı pıtı bir hatun olarak ülkene geleceksin bunu unutma canım.

E
C[nıQUOTE="istikrar58, post: 45162642, member: 730960"]Kizlar 1 saatlik yuruyusumu yaptim kimi kostum kimi yuruydum.

Oglen: yazmaya yuzum yok ıyı degıldı yanı ama aksam 1 saatlık sporumu baslamama vesıle oldu oglen cıs dan yemem. Bakalım yazın Turkıyeye gelme planımız cıktı kayınvalıdem annecım orada daha da bır motıve ettı benı ayy cok mutluyum
Canım Türkiye ye gelecek olmana çok sevindim.Madem yazın burda olacaksın şu cısslara artık bir son ver ayda bir tartışacağız için ayda 1 gün ödül günü yaparsın.Tartıdan hemen sonra bu seni sıkmazda.ama bu ay ki ödülünü yemiş oldun o yüzden ödülün 18 martta olacak inşallah.Bu düzenle gidersen yazın çıtı pıtı bir hatun olarak ülkene geleceksin bunu unutma canım.[/QUOTE]

Evet cok haklisin Aysecim 18 marta kadar odul yok. Son iki haftadir odullendire odullendire degeride kalmadi zaten:)

2.öğünüm
4 yumurta kadar tavuk göğsü
1 tabak salata
3 yemek kaşığı kadar patates ezmesi afiyet olsun bana,şifa olsun bana :)

ayy canım hoşgeldin. senin kilonda olmayı o kadar çok isterdimki
hemen hemen bütün herşeyimiz birbirine uyuyor
30 yaşındayım
1.70 boyundayım
6 yaşında bir oğlum var
katipliğe hazırlanıyorum
2016 kpss yavaştan yavaştan çalışıyorum
amaaaa 90 kiloyum:KK43::KK43::KK43:
74 kilo olduğum zamanlar kendimi o kadar şişman hissederdim ki anlatamam
şimdi 74 kilo olmayı o kada çok isterim kii:110::110::110:

Merhaba kızlar ilginize TSK ederim çok Mutlu oldum bugun ki menüm
Sabah normal bir kahvaltı sucuklu yumurta zeytin çay 2 dilim ekmek
Öğlen kısır mercimek çorba
Aksam patlıcan yemeği yoğurt aksam başka birşey yemedim bir iki çerez bir tane küçük tuzlu çubuk bol bol su içiyorum şimdilik böyle öğlen yarım saat yürüdüm

ayy canım hoşgeldin. senin kilonda olmayı o kadar çok isterdimki
hemen hemen bütün herşeyimiz birbirine uyuyor
30 yaşındayım
1.70 boyundayım
6 yaşında bir oğlum var
katipliğe hazırlanıyorum
2016 kpss yavaştan yavaştan çalışıyorum
amaaaa 90 kiloyum:KK43::KK43::KK43:
74 kilo olduğum zamanlar kendimi o kadar şişman hissederdim ki anlatamam
şimdi 74 kilo olmayı o kada çok isterim kii:110::110::110:
Can'ım benim senin işinde zormuş Allah yardımcın olsun sınav dönemi kilo verebiliyorsak bravo bize Can'ım sen de hiç yılma ben de hangi kilolardan yıllarca buralara zor ve emekle geldim . Emeksiz yemek olmuyor her konu da hem diyet hem KPSS alanın Fa

Kızlar bu hafta sonu ev taşıyacağız birde off off ev aldık ilk evimiz ama tam olarak içime sinmedi ya ama ev çok güzel . Bide kızlar ekiptik bisikletim var binsem çok iyi olacak ama halim yok

Bundan sonra gunluk duzenli yazicam spor ve beslenmemi. 16 haftalik program hazirladim gunluk 1 saat spor ve iki ogun bir ara. Tum undan ve sekerden uzak olmasi sart bunu kesin olarak anladim. Yoksa tadini aldimmi artik durduramiyorum kendimi:( :( :(
Yazin yaklasmanin ve TR gitme planimizin bana verdigi motiveyi de kullanarak ins bu sefer basaracagim. Ayse aylik tartilirim ama kacamak artik ayda da bir olsa yapmamam gerekli zaruri olmadikca onuda kullanmiyicam. Kosu bandan ne kadar yurudugumu gunluk gonderebilirsem onuda yapicam.
Yarin sabah 16 haftamin geri sayimi basliyor hemde pazartesiye denk geldi planladigim bisey degil:))

Bu arada kizlar Amerikada yeni bir arastirma cikmis fazla kilolardan daha kalici kurtulmanin yolu gunluk 45-60 dakika yapmakmis. Onerdikleri haftanin 6 gunu ve her gun 60 dakikaya cikartana kadar azar azar arttirmak.
Birde bunun yaninda "intermittent fasting" yani bunun aciklamasi biraz kafa karistirir sunu diyebilirim Canan Karatay hocanin onerdigi gunde iki ogun ve ara olarak kuruyemis kilo problemi yoksa meyve varsa salatalik sebze esliginde bir ara ben salatalik findik olarak ara pgunumu yapmayi dusunuyorum.

Birde cok cok ama cok onemli bir etken de gece 11 ile 5 arasi uyuyuyor olabilmek
Kilo verme doneminde en iyisi 10 en gec 10:30 yatmak uyumaya

Canlar günaydın
1 bardak limonlu ılık su
2 yumurta
2 zeytin
2 ceviz
tere maydanoz.Afiyet olsun bana,şifa olsun bana.
1 saatlik yürüyüşümü de yaptım çok şükür.

Canlar günaydın
1 bardak limonlu ılık su
2 yumurta
2 zeytin
2 ceviz
tere maydanoz.Afiyet olsun bana,şifa olsun bana.
1 saatlik yürüyüşümü de yaptım çok şükür.
Masallah sana Aysecim:) cok merak ediyorum 18 de tartinin seni nekadar gostericegini:)

Kızlar bu hafta sonu ev taşıyacağız birde off off ev aldık ilk evimiz ama tam olarak içime sinmedi ya ama ev çok güzel . Bide kızlar ekiptik bisikletim var binsem çok iyi olacak ama halim yok
Canım eviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.
Ev taşımak zordur bilirim.Kolay gelsin.

Back