Sinemcim aferin sana,maşallah sana hem yürüyüşünü yapmışsın hem temizliğini,haraket herzaman iyidir hem insana enerji verir hem güzel bir form .Sen bir 6.5 kg daha ver kendini o zaman gör.hosgeldın emınecim aramıza :)
benımde hıc olmazsa da olsun dedıgım kılodasın :) hedef kılom 70 :) , bır arada herseyın ustesınden gelıcegımez ınanıyorum,ben 7 haftadır arkadaslarımla bırlıkteyım sımdıden 6.5 kg gıttı bıle ,kaçamaklar olmasaydı emınım daha fazla olurdu ama bunada şükür ,inanıyorum bu yoggunlugunun ıcınde kılo vermen dahada kolay olucaktır
ayşecim bugunde sporumu yaptım ,hem yuruyus hem delirmişcesine bır ev temızlıgı yaptım ,afferın bana :)
fma canım dert etme hersey düzene gırmeye başladı 2 gundur guzel gıdıyorsun,ilk bır haftanı atlatsan sonrası kolay olucak,başarıcagımıza ınanıyorum ben
Canım Türkiye ye gelecek olmana çok sevindim.Madem yazın burda olacaksın şu cısslara artık bir son ver ayda bir tartışacağız için ayda 1 gün ödül günü yaparsın.Tartıdan hemen sonra bu seni sıkmazda.ama bu ay ki ödülünü yemiş oldun o yüzden ödülün 18 martta olacak inşallah.Bu düzenle gidersen yazın çıtı pıtı bir hatun olarak ülkene geleceksin bunu unutma canım.[/QUOTE]C[nıQUOTE="istikrar58, post: 45162642, member: 730960"]Kizlar 1 saatlik yuruyusumu yaptim kimi kostum kimi yuruydum.
En son ogunumude saat 2 de yedim.
Yarinda yediklerimi az daha duzelteyim kahvaltim: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 3 zeytin, az peynir, domates, 5-6 tane tavada kizartilmis patates. Yesıl cay
Oglen: yazmaya yuzum yok ıyı degıldı yanı ama aksam 1 saatlık sporumu baslamama vesıle oldu oglen cıs dan yemem. Bakalım yazın Turkıyeye gelme planımız cıktı kayınvalıdem annecım orada daha da bır motıve ettı benı ayy cok mutluyum
ayy canım hoşgeldin. senin kilonda olmayı o kadar çok isterdimki
hemen hemen bütün herşeyimiz birbirine uyuyor
30 yaşındayım
1.70 boyundayım
6 yaşında bir oğlum var
katipliğe hazırlanıyorum
2016 kpss yavaştan yavaştan çalışıyorum
amaaaa 90 kiloyum
74 kilo olduğum zamanlar kendimi o kadar şişman hissederdim ki anlatamam
şimdi 74 kilo olmayı o kada çok isterim kii
Can'ım benim senin işinde zormuş Allah yardımcın olsun sınav dönemi kilo verebiliyorsak bravo bize Can'ım sen de hiç yılma ben de hangi kilolardan yıllarca buralara zor ve emekle geldim . Emeksiz yemek olmuyor her konu da hem diyet hem KPSS alanın Faayy canım hoşgeldin. senin kilonda olmayı o kadar çok isterdimki
hemen hemen bütün herşeyimiz birbirine uyuyor
30 yaşındayım
1.70 boyundayım
6 yaşında bir oğlum var
katipliğe hazırlanıyorum
2016 kpss yavaştan yavaştan çalışıyorum
amaaaa 90 kiloyum
74 kilo olduğum zamanlar kendimi o kadar şişman hissederdim ki anlatamam
şimdi 74 kilo olmayı o kada çok isterim kii
Canım verdiğin değerli bilgiler için teşekkürle.Beni programımda aşağı yukarı böyle.Birde cok cok ama cok onemli bir etken de gece 11 ile 5 arasi uyuyuyor olabilmek
Kilo verme doneminde en iyisi 10 en gec 10:30 yatmak uyumaya
Masallah sana Aysecim:) cok merak ediyorum 18 de tartinin seni nekadar gostericegini:)Canlar günaydın
1 bardak limonlu ılık su
2 yumurta
2 zeytin
2 ceviz
tere maydanoz.Afiyet olsun bana,şifa olsun bana.
1 saatlik yürüyüşümü de yaptım çok şükür.
Canım eviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.Kızlar bu hafta sonu ev taşıyacağız birde off off ev aldık ilk evimiz ama tam olarak içime sinmedi ya ama ev çok güzel . Bide kızlar ekiptik bisikletim var binsem çok iyi olacak ama halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?