Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç merak etmiyorum canım ya..Böyle alıştım.Bende yarın sizin sonuçları merak ediyorum.Birde arkadaşlar bu hafta ki sonuçtan önce başlangıç tarihimiz ve kilomuzu da yazarsak kimin toplam ne kadar verdiğini anlarız.hanımlar yarınkı tartı gunumuzu cok merak edıyorum ,inşallah bol eksıler görürüz
ayşecim 18 inede az kaldı bakalım kaç kg verdın,nasıl dayanıyorsun tartılmadan :)
ahhhh canımmm. bildirim yapmaya yüzüm mü var. nerde benim o azimli halim. nerde benim heveslerim heyecanım. noldu bana böyyle anlamıyorum.Ah ah nerde benim arkadaşlarım keşke daha sık bildirim yapsalar
Canım hemen kendini toparlıyorsun.Şu an başlıyorsun.. önce yemeni düzenle sonra havalar iyi olunca yürüyüşe başlıyorsun.Bak bu zamana kadar herkesi düşündün onlar için çabaladın.ahhhh canımmm. bildirim yapmaya yüzüm mü var. nerde benim o azimli halim. nerde benim heveslerim heyecanım. noldu bana böyyle anlamıyorum.
o kadar mutsuz mutsuz dolanıyorum. boğazımı tutup bi spor yapmıyorum. bazı leyleri hakediyorum.
Ben kendimi nasıl toplayıp hırs yapıp verecem bu 25 kiloyu bilmiyorum. Allahımmm yazda yaklaştı iyice
inşallah yaaaaCanım hemen kendini toparlıyorsun.Şu an başlıyorsun.. önce yemeni düzenle sonra havalar iyi olunca yürüyüşe başlıyorsun.Bak bu zamana kadar herkesi düşündün onlar için çabaladın.
Bu sefer kendin için yapacaksın,kendini sev ,değer ver sen bunu hakediyorsun.Lütfen başla artık !
Merhaba Can'ım yürüyüş çok iyi yapıyorsun evde mi yürüyorsun yoksa yürüyüş bandında mı ben 3 gün okula gidiyorum dünden beri dönüşlerde yürümeye başladım 30 dk sürüyor ama yokuş da var 74 kiloyum boyum 170 geçen sene bu sayfa da 10 kilo verdim neden gene olmasın diyorum havalar ısınıyor çünkü . Okula gidiyorum ayrıyeten KPSS çalışıyorum bir oğlum var ve evlilik sorumlulukları var bide bu kadar işin arasın da zayıflamak istiyorum başarabilir miyim bilmiyorumbir saatlik yürüyüşümü de yaptım.Çok şükür.
Selam canımMerhaba Can'ım yürüyüş çok iyi yapıyorsun evde mi yürüyorsun yoksa yürüyüş bandında mı ben 3 gün okula gidiyorum dünden beri dönüşlerde yürümeye başladım 30 dk sürüyor ama yokuş da var 74 kiloyum boyum 170 geçen sene bu sayfa da 10 kilo verdim neden gene olmasın diyorum havalar ısınıyor çünkü . Okula gidiyorum ayrıyeten KPSS çalışıyorum bir oğlum var ve evlilik sorumlulukları var bide bu kadar işin arasın da zayıflamak istiyorum başarabilir miyim bilmiyorum
Sinemcim spor salonuna başlamakla çok iyi yaptın.Yaza kadar orda ki düzen ve programla çok güzel toparlayacaksın.Vücudun sıkışacak ve olduğundan daha zayıf ve sağlıklı duracaksın.Sana tavsiyem yediklerini hep kontrol altında tut canım.proteın agırlıklı beslenınce gun ıcınde bırsey yemek gelmıyor ıcımden ,öğlen yedıgımle duruyorum,iyimi kötümü bilemıyorum
bugun spor salonunda yağ ölçümü yapıldı ,yüzde 33 yağ ,kas oranım cok yuksekmıs ve olmam gerekn kılo 62 mişben 70 olsam yeter dıyordum oysakı vee benı üzen şeyde 44 yasında olusummus ,bu beden kıtle endeksıne göre ,bıan önce kurtulmak ıstıyorum ,hocamızda cok ıyıydı elımden gelenı yapıp senı zayıflatıcam dedı ,benımde ıstıkrarım ve sabırla olucagını söyledı
salonun kapısından besmele cekıp girdim ,allah utandırmasın inşallah
şuıda var ınsanlara eşimde olmak kaydıyla asla rejımde oldugumu sölemıyorum ,cunku hep husranla sonuclandı dıyet denemelerım (2 kere basardım ama koruyamadım malesef),bu seferde basaramadı demelerını ıstemıyorum ,
akşam akşam içimi dökmek ıstedım
diğer arkadaslarımında yazılarını okuyorum ama cvp veremıyorum ,bebişim uyududa şükür yazabılıyorum,kendısıde yazmak ıstıyor :) benımle bırlıkte
karısık oldu bıraz yazım :)
8