- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
canım bende senın gıbıyım abartı bırsey yıyemıyorum eskısı gıbı ,vucudu sasırtmak ıcın 1 öğün her ıstedıgını yemek yeterlıymıs aslında ama ben yınede korkuyorum ,fazla bırsey yemekten ,hazımsızlık cok oluyor
Enerjine maşallah canım.hazır miden küçülmüşken böyle devam et.Yaz a enerjik bir şekilde girelim.selam herkeseee
bi kaç gündür inanılmaz iştahsızım ama bı yandanda enerjı patlaması yasıyorum
evı kaldırdım dere tepe temızledım :) havayı guzel buldum duramadım
bugun bıraz parka gıdıcez bebişimle yürüyüşümüde yapmış olucam böylelikle :)
ayşe kızıcak bana kesın :) ama bugun tartıldım maşallah eksılerdeyım yıne :)
havada güneşli yaz gelıyorum bak ona göre dıyor ,bı an önce zayıflaa dıye bana kendını gösterdı bugun,dahada bır azımlendım :):)
herkese bol ıradeli eksili günler dılıyorum öptüm hepınızı
bugunku menum
3 lt su yeşilçay
sabah
1 yumurta yıyebıldım zorla
öğlen
1 b ardak süt bıraz peynır tüketıcem
akşam
ayran
fırında tavuk kanat
belki salata yerım
inanın hiç iştahım yok neden anlamadım
bide midem küçüldü sanırım cok fazlla tüketemıyorum hemen tıkanıyorum bırsey yerken ,böyle benden haberler :)
Canım bende kendimi diken üstünde hissediyordum o yüzden tartılma işini ayda bire çıkardım böyle daha iyi.. 18 nde görüşürüz o zaman..kaçamaklara son vermeliyiz artık canım inan ki buralara sanki yaz geldi bu fırsatı kaçırmayalım.Aksam annem donatmisti masayi israrlara dayanamadim cok ta israr edilmesinede gerek yoktu hazirdim yemeye off offf
Birde hergun her hafta tartilmadanda yoruldum hic iy degilim
Artik kiloma bakmiyicam Aysecim senin ayda birdi tartilman yalnilmiyorsam her ayin 18 deydi bende ogun tartilir sonra aylik tartilirim seninle beraber bakalim bu ise yariyacakmi:)
Canım maşallah diyorum sana..Hamilelik yaradı sana daha kontrollü gidiyorsun.Sanada bebeğinede sağlık diliyorum.Gunayfin kizlar netim bitti girmedim yedijlerime dikkat etmeye calisiyrm ve yarm kilo vermisim cok sevndim yanlis anlamaym dyet yapmiyrm herseyden yiyorum ama kisitli yiyorun ve abur cubur yemiyrm
sabah
omlet peynir 1 dilim cavdar ekmek 1 bardak sut
oglen karnabahar kizartmasi yogurt
aksam haslanmis karnabahar yogurt
Aksam 1 kase puding yedim kcamak degldi sut ihtiyacimi karsildm haftada 1 yiyebliyorum su 2.5 garabti belki 3 bile olmustur
kosu babfim oturna odandaydi katli duruyrdu acamadgm icin yuruyemiyrdum ins bugun bebek odasina tasiyacam ve hergun 30 dakika 4 km hizda yuruycem kizlar ilk aylar bebek annenin vucudundan akirmis yediklerinden degl bende ski bir dyet yaoacam 3. Aydan snra gevsetmeye baslayacam ins sizler nasilsiniz bakalm sinemcim sevmdim eksilerde olmana I istikrar58 ins sende toparlarsin biran once canim
aysecim cok iyi gidiyrsun 18 subati. Heycanla bekliyrm
Hoşgeldin canım ideal kilona yakınsım.Bizim ilk sayfayı okursan aşağı yukarı yaptıklarımız yazıyor.Başarılar dilerim.Merhaba ben kk ya yeni katıldım :) benımde veremedıgım 3 4 kilim var yıllardır hep aynı off en fazla 1 kilo verebiliyrm 56 kiloyum boyun 1.60 50 ye inmek istıyorummmm.. sizler nlr yapıyrsynuz kızlar yaa gobek cıktı fena
Sağol şekerim elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Bakalım 18 inde sonuç ne olacak :) sen neler yapıyorsun ,devam ediyor musun?Ne kadar istikrarlısınız yaa. Ayın 18'i yaklaşıyor. Bu ay kaç kilo verdiğini gene merak ediyorum ulaşcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?