aldıgım 2 . bebek haberı,eltimde hamıleymiş dün öğrendım ,yaz dönemı baya zor geçicektir ,bebişim eylülde doğdu ,sıcaklar mahvetmıstı benı ,inşallah senın cok rahat gecer canımCok teaekkur ederim canim benim. Ben hamileyken daha cok dikkat ediyrm abur cuburlari bebegime zarar verir diye yiyeniyrn yersem de zaten oyle bir pismanlik kapliyr ki icimi bir daha da dokunmuyorum canm zatn yenekten yana cokta skntim yok ins dikkatli bir hamis olacam
Tsk ederm canmm. Tebrik ederm bak hedefine az kaldi esinde farketmis ne kadar sevndm ins istedgniz kiloya ulasirsiniz hpiniz
dusuncen icin tesekkur ederm canimmm
senn adina cok sevndim tarti gununu merakla bekliyr. Iradene hakim olman cok guzel ins bende senn gbi iradeli olablrm cnm. Yazin gelsin tril tril kiyafetlwr ozmn. Ben yazi kocaman bir gobekle gecrcem ama olsun yavrularimiz saglikli oksunda hiv önemli degil :-D
Insallah saglikla sihhatle kucagina alir canim evet bende onu dusunuyrm kara kara canim yaaa tam 7 8 9 aylarini temmuz agustos eylulde gecrcem ooooy oyyyaldıgım 2 . bebek haberı,eltimde hamıleymiş dün öğrendım ,yaz dönemı baya zor geçicektir ,bebişim eylülde doğdu ,sıcaklar mahvetmıstı benı ,inşallah senın cok rahat gecer canım
kılo ne kadar az alınırsa okadar rahat geçiyor dıye düşünüyorum
Canim bnm dusundugub icin tskler ama illaki tv ixliyrm vehic canm ckmiyrsen istedgni yaz ttlnselamr
maşallah hepimiz sağlıklı beslenıyoruz :)
benımde maşallah diyim ,kılo vermem durmustu 1,5 haftadır ,bugunde eksılerı gördüm şükür ,inşallah cuma günü güzel bi bildirim yapıcam,ben nedense dayanamıyorum her gun tartılıyorum ,eğer tartılmazsam sanki ipin ucunu kaçırıcakmısım gıbıme gelıyor,
aslında menü paylaşıcam ama hamile arkadasımız da var ,belkı canı çeker falan dıye pek yazmak ıstemıyorum,nasıl yapsam ki acaba ?
benım fazlalığımın cogu göbek bölgemde ,zayıfladıkça göbekten hiç gitmiyor ,löp dıye kaldı ortada ,en son gıder bılıyorum ama cok cırkın duruyor ,gercı önumde 15 kg vermem gerekıyor,bu süreçte göbek falan kalmaz sanırım
canım bende senın gıbıyım abartı bırsey yıyemıyorum eskısı gıbı ,vucudu sasırtmak ıcın 1 öğün her ıstedıgını yemek yeterlıymıs aslında ama ben yınede korkuyorum ,fazla bırsey yemekten ,hazımsızlık cok oluyorHic fikir degilmis kendimi iy hisetmiyorum migdemde agirlik oldu yarin dengelerim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?