Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Subat 3, 2016

2:00 Oglen: 1 avuc badem ceviz, taze renli biber.

5:30 Aksam:
Balik, yagsiz yesil salata, 1 yesil eşkı elma, mate cayi

Gecen cuma 82.2 idim simdi ise oyalana oyalana 83.6kg cikmisim bugun tekrar basladim yani carsamba gunu bakalim cumaya kadar ne kadar gider muhtemel buyuk miktar su dan olur hamur seker burakinca bedende su toplanmaz simdiden bile siskinligim azaldi gibi:)

selam hanımlar,
ne zamandır yazamadım 700 gr ARTIDAYDIM, çabuk gelen cabuk gıder ,bendede öyle oldu ,eksılere geçtım ,inşallah yarın bıraz daha vermıs olurum,bebişimle yürüyüşe cıkıyoruz ,hareket harekettir dıyorum,kendımı dışarı atıyorum sürekli
3 gun boyunca dukan yapmak istiyorum,2 haftadır bı ılerı bı gerı derken yerımde saydım durdum,85 kg ilk hedef bır turlu ulaşamadım gıttı,bu dakıkadan sonra sıkı bır rejım uygulayacagım ,kaçamaksız olucak

bugün sabah tartıldım 75.8 çıktım kilo aldığıma göre iyileşmişim demektir diyete devam çok kaçırmadan

Herkese merhabaaaaa size bir haberim.var hamileyim sevineyim mi.uzuleyim mi bilemiyorum kizim daha 20 aylik ims iki.bebisin altimdan kalkabilirim. Sizler nasilsiniz neler yapiyrsunuz kizlar 1 haftadr kosturmacanin icindeydim yatili misafirim vardi ve ben cok yogundum tabi diyet miyet hak getre ama hamikeym dye durmak yok tam gaz devam sadece amacim kilo vermek degl kilo almamak ins yediklerime dikkat ederek ve gunde 20.30 dakikalik tenposuz yuruyusle kilo almamaya calisacagim

Hayirli olsun ins guzel saglikli hamileligin olucak. Keske hamileyken bende bu bilincde olabilseydim her istedigimi yerdim Dikkat et canim iyi yaparsin etrafindakilere guzel ornek olmus olursun hamileyken butun istediklerimizi asiri miktarda dikkat etmeden yemek bence daha dogmamis cocugumuza karsi buyuk haksizlik oluyor.

ayyy canım benimmm çok güzel bir haber
Kucağınada almak nasip olsun
Merak etme öyle fazla kilo falan almazsın
Aşırıya kaçmadan canın ne istiyorsa ye. hamişliğin keyfini çıkar

Ins canm bnm ilk.hamileligimde yapmistin cok guzel bir diyetle 5 kg almistim sadece ins bunda da basaririm zaten yediklerimiz once bebege gdyr snra baba geliur bende bebegime gidecek kadarini yersem fazlasini yiyip vucuduma ek yapmamis oolurum bakalm ins bunu gerceklestreblrn
ayyy canım benimmm çok güzel bir haber
Kucağınada almak nasip olsun
Merak etme öyle fazla kilo falan almazsın
Aşırıya kaçmadan canın ne istiyorsa ye. hamişliğin keyfini çıkar
tsk ederm canm. Ins kilo almamaya calisacagm cnm uzuuuun bir yol var onumde dogumdan snra da bu istjrarimi surdurup kilolarimdan kurtulurum ins

Gunaydiiiiinnnn
Kahvalti
2 dilim cavdar ekmekle yunurtali ekmek ve 2 buyuk dilim peynir yedim
Ara 6 7 ceviz 1 bardak sut(ceviz fazla gelebilir ama bebisimin beyin gelisimi icin yiyorum)
Oglen eristelinyesil mercimek corbasi 3
Izgara kofte 1 dilim ekmek tere
ara 1 meyve 1 bardak sut
aksam yesil fasulye eristeli yesil mercimek corbasi 1 dilim eknek tere

2 haftadur icinde kurt var doymuyoruuum de dolaniyrdum meger bocugum gelmis konmus doymuyormus :-D ama artik duzene sokmam lazm cok sk acikiyrm saat basi birseyler yemek istyrm kizimda hic byle ilmamistim

2 haftadur icinde kurt var doymuyoruuum de dolaniyrdum meger bocugum gelmis konmus doymuyormus :-D ama artik duzene sokmam lazm cok sk acikiyrm saat basi birseyler yemek istyrm kizimda hic byle ilmamistim
Canım benim çok mutlu oldum.Allah sağlıkla annesiyle yavrusunu kavuştursun inşallah :) çok mutlu ol inşallah.Hamilelik boyunca bilinçli bir şekilde,nefsine hakim beslendikçe artı kilo alacağını düşünmüyorum.

gizemcım hayırlı olsun ,allah tamamına erdirsin inşallah

hanımlar bu hafta artılardaydım 88 kg gördüm ama tekrar rejimime sıkı sarıldım ve sonuc harıka :)
gecen hafta 87.4 du sanırım tam hatırlayamadım
bu hafta 86.3
85 kg az kaldı sonrakı hedef 80 ,eşimde farkı görüyor bu sıra :)
benden haberler böyle inşallah herkes güzel kg vermıstır

Kızlar döndüm çok şükür.Aslında biraz daha kalmak istiyordum,anacığıma daha doymadım doğrusu ama ptesi iş başı..
Tatilde neler yaptığımı özetleyim hemen :)
Beslenme şeklini bozmadım sadece yemeğe çağıran sevdiklerim vardı gitmeden önce akşamdan kontrollü davranıp gittiğim yerde ki en masum ikramlıkları,yemekleri kendimi şişirmeden yedim bir nevi kendimi ödüllendirdi.
Birde ailece canımız bir cıss çekmişti ( şimdi burda bir hamilemiz olduğu için adını yazmayim :) yaptırıyordu ama ben yine kontrollüydüm.Buna yemeğim boşa gitmesin diye..
Gelelim spora sağolsun kardeşimde sporu çok sevdiğinden günde iki saat açık havada mutlaka yürüdük ve bu benim motivasyonumu çok arttırdı.
Kısacası tatilim mükemmel geçti çok şükür.
Kilosu atmadım ama kilo verdiğimi ve sıkılaştığımı kıyafetlerimden anlıyorum.
Bunun yanında beni gören herkes kilo verdiğimi sık sık yinelediler bu da beni ayrı motive etti ve doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım.Çok şükür..

Canlarr bugün tartı günü değil miydi nerelerdesiniz bakim ?
Kurallarımızdan biride yanlış hatırlamıyorsam sadece cuma günü tartılıp bildirim yapıyorduk..
Fakat okuduklarımdan şunu gördüm sık sık tartılıp buraya yazmışsınız bu hem sizin hem arkadaşlarımızın motivasyonunu düşürür..Lütfen böyle yapmayalım hanımlar tartılsanız bile cumaya kadar buraya yazmayın.
Gün içinde mutlaka diyet programımızı buraya listeleyelim.Yararlı bilgiler paylaşalım ve birbirimize destek olalım.
Cuma günü de mutlaka önceki ve güncel kilomuzu paylaşalım.
O zaman birbirimizin motivasyonunu düşürmeyiz .Lütfen bu kurallara uyalım.

Mükemmelini canım benim.Senin adına çok sevindim bak azmin ve istikrarınla başarıyorum ve eşinde fark etmiş mutlu olmuş ve inanıyorum ki buda seni iyice şevklendirmiştir.Devam et tatlım.. Kaçamasız ve kararlı..Yaz bir tık daha yaklaştı :)

Cok teaekkur ederim canim benim. Ben hamileyken daha cok dikkat ediyrm abur cuburlari bebegime zarar verir diye yiyeniyrn yersem de zaten oyle bir pismanlik kapliyr ki icimi bir daha da dokunmuyorum canm zatn yenekten yana cokta skntim yok ins dikkatli bir hamis olacam
Tsk ederm canmm. Tebrik ederm bak hedefine az kaldi esinde farketmis ne kadar sevndm ins istedgniz kiloya ulasirsiniz hpiniz
dusuncen icin tesekkur ederm canimmm
senn adina cok sevndim tarti gununu merakla bekliyr. Iradene hakim olman cok guzel ins bende senn gbi iradeli olablrm cnm. Yazin gelsin tril tril kiyafetlwr ozmn. Ben yazi kocaman bir gobekle gecrcem ama olsun yavrularimiz saglikli oksunda hiv önemli degil :-D

ayşecim tatilin keyıflı geçmiş :) yürüyüşünü bile aksatmamışsın böylelıkle cıs lar bile olsa eritmişsindir bu sayede :)

bugunde reglı oldum onun şişliğide var ,inşallah haftaya dahada eksili bildirim yaparım :)
motıve oldum olmasına ama bazı konularda canımı sıktıgı için pek te sevınemedım ama olsun bı tek benı gören o oldugu ıcın farketmesı hosuma gıtt :) benım ailemde farklı sehırde gıttıgımde farkettıler incelmiş oldugumu ,ayda bır gıdıyorum yanlarına oyuzden annemın gözlemlemesı benım ıcın daha önemlı oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…