- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Hayirli olsun ins guzel saglikli hamileligin olucak. Keske hamileyken bende bu bilincde olabilseydim her istedigimi yerdimHerkese merhabaaaaa size bir haberim.var hamileyim sevineyim mi.uzuleyim mi bilemiyorum kizim daha 20 aylik ims iki.bebisin altimdan kalkabilirim. Sizler nasilsiniz neler yapiyrsunuz kizlar 1 haftadr kosturmacanin icindeydim yatili misafirim vardi ve ben cok yogundum tabi diyet miyet hak getre ama hamikeym dye durmak yok tam gaz devam sadece amacim kilo vermek degl kilo almamak ins yediklerime dikkat ederek ve gunde 20.30 dakikalik tenposuz yuruyusle kilo almamaya calisacagim
ayyy canım benimmm çok güzel bir haberHerkese merhabaaaaa size bir haberim.var hamileyim sevineyim mi.uzuleyim mi bilemiyorum kizim daha 20 aylik ims iki.bebisin altimdan kalkabilirim. Sizler nasilsiniz neler yapiyrsunuz kizlar 1 haftadr kosturmacanin icindeydim yatili misafirim vardi ve ben cok yogundum tabi diyet miyet hak getre ama hamikeym dye durmak yok tam gaz devam sadece amacim kilo vermek degl kilo almamak ins yediklerime dikkat ederek ve gunde 20.30 dakikalik tenposuz yuruyusle kilo almamaya calisacagim
Ins canm bnm ilk.hamileligimde yapmistin cok guzel bir diyetle 5 kg almistim sadece ins bunda da basaririm zaten yediklerimiz once bebege gdyr snra baba geliur bende bebegime gidecek kadarini yersem fazlasini yiyip vucuduma ek yapmamis oolurum bakalm ins bunu gerceklestreblrnHayirli olsun ins guzel saglikli hamileligin olucak. Keske hamileyken bende bu bilincde olabilseydim her istedigimi yerdimDikkat et canim iyi yaparsin etrafindakilere guzel ornek olmus olursun hamileyken butun istediklerimizi asiri miktarda dikkat etmeden yemek bence daha dogmamis cocugumuza karsi buyuk haksizlik oluyor.
tsk ederm canm. Ins kilo almamaya calisacagm cnm uzuuuun bir yol var onumde dogumdan snra da bu istjrarimi surdurup kilolarimdan kurtulurum insayyy canım benimmm çok güzel bir haber
Kucağınada almak nasip olsun
Merak etme öyle fazla kilo falan almazsın
Aşırıya kaçmadan canın ne istiyorsa ye. hamişliğin keyfini çıkar
Canım benim çok mutlu oldum.Allah sağlıkla annesiyle yavrusunu kavuştursun inşallah :) çok mutlu ol inşallah.Hamilelik boyunca bilinçli bir şekilde,nefsine hakim beslendikçe artı kilo alacağını düşünmüyorum.2 haftadur icinde kurt var doymuyoruuum de dolaniyrdum meger bocugum gelmis konmus doymuyormus :-D ama artik duzene sokmam lazm cok sk acikiyrm saat basi birseyler yemek istyrm kizimda hic byle ilmamistim
Mükemmelini canım benim.Senin adına çok sevindim bak azmin ve istikrarınla başarıyorum ve eşinde fark etmiş mutlu olmuş ve inanıyorum ki buda seni iyice şevklendirmiştir.Devam et tatlım.. Kaçamasız ve kararlı..Yaz bir tık daha yaklaştı :)gizemcım hayırlı olsun ,allah tamamına erdirsin inşallah
hanımlar bu hafta artılardaydım 88 kg gördüm ama tekrar rejimime sıkı sarıldım ve sonuc harıka :)
gecen hafta 87.4 du sanırım tam hatırlayamadım
bu hafta 86.3
85 kg az kaldı sonrakı hedef 80 ,eşimde farkı görüyor bu sıra :)
benden haberler böyle inşallah herkes güzel kg vermıstır
Cok teaekkur ederim canim benim. Ben hamileyken daha cok dikkat ediyrm abur cuburlari bebegime zarar verir diye yiyeniyrn yersem de zaten oyle bir pismanlik kapliyr ki icimi bir daha da dokunmuyorum canm zatn yenekten yana cokta skntim yok ins dikkatli bir hamis olacamCanım benim çok mutlu oldum.Allah sağlıkla annesiyle yavrusunu kavuştursun inşallah :) çok mutlu ol inşallah.Hamilelik boyunca bilinçli bir şekilde,nefsine hakim beslendikçe artı kilo alacağını düşünmüyorum.
Tsk ederm canmm. Tebrik ederm bak hedefine az kaldi esinde farketmis ne kadar sevndm ins istedgniz kiloya ulasirsiniz hpinizgizemcım hayırlı olsun ,allah tamamına erdirsin inşallah
hanımlar bu hafta artılardaydım 88 kg gördüm ama tekrar rejimime sıkı sarıldım ve sonuc harıka :)
gecen hafta 87.4 du sanırım tam hatırlayamadım
bu hafta 86.3
85 kg az kaldı sonrakı hedef 80 ,eşimde farkı görüyor bu sıra :)
benden haberler böyle inşallah herkes güzel kg vermıstır
dusuncen icin tesekkur ederm canimmmKızlar döndüm çok şükür.Aslında biraz daha kalmak istiyordum,anacığıma daha doymadım doğrusu ama ptesi iş başı..
Tatilde neler yaptığımı özetleyim hemen :)
Beslenme şeklini bozmadım sadece yemeğe çağıran sevdiklerim vardı gitmeden önce akşamdan kontrollü davranıp gittiğim yerde ki en masum ikramlıkları,yemekleri kendimi şişirmeden yedim bir nevi kendimi ödüllendirdi.
Birde ailece canımız bir cıss çekmişti ( şimdi burda bir hamilemiz olduğu için adını yazmayim :) yaptırıyordu ama ben yine kontrollüydüm.Buna yemeğim boşa gitmesin diye..
Gelelim spora sağolsun kardeşimde sporu çok sevdiğinden günde iki saat açık havada mutlaka yürüdük ve bu benim motivasyonumu çok arttırdı.
Kısacası tatilim mükemmel geçti çok şükür.
Kilosu atmadım ama kilo verdiğimi ve sıkılaştığımı kıyafetlerimden anlıyorum.
Bunun yanında beni gören herkes kilo verdiğimi sık sık yinelediler bu da beni ayrı motive etti ve doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım.Çok şükür..
ayşecim tatilin keyıflı geçmiş :) yürüyüşünü bile aksatmamışsın böylelıkle cıs lar bile olsa eritmişsindir bu sayede :)Mükemmelini canım benim.Senin adına çok sevindim bak azmin ve istikrarınla başarıyorum ve eşinde fark etmiş mutlu olmuş ve inanıyorum ki buda seni iyice şevklendirmiştir.Devam et tatlım.. Kaçamasız ve kararlı..Yaz bir tık daha yaklaştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?