Bende katılabilir miyim kızlar
Hoşgeldin tatlım.Ben tatilde olduğum için bu ara yazamıyorum.Hergün yediklerini ve sporunu yazarsan çok seviniriz.Birde Cuma günleri tartılıp bildirimde bulunuyoruz.Genel kurallarımız böyle ama arkadaşlarımız gelirse seni daha iyi bilgilendirebilirler.Bende katılabilir miyim kızlar
Tatlım sınavında başarılar diliyorum .Allah yardımcın olsun,zihin açıklığı versin inşallah..yarın sabah sınavım var kızlar dua dua dua
Hoşbulduk Canım zaten cuma takımında yarışıyorum Burayada yazarım problem degilHoşgeldin tatlım.Ben tatilde olduğum için bu ara yazamıyorum.Hergün yediklerini ve sporunu yazarsan çok seviniriz.Birde Cuma günleri tartılıp bildirimde bulunuyoruz.Genel kurallarımız böyle ama arkadaşlarımız gelirse seni daha iyi bilgilendirebilirler.
16 kiloyu ne kadar sürede verdin tatlım.Bu arada Maşallah..Bende katılabilir miyim kızlar
Can'ım bende insülin direnci ve tip 2 diyabetim 3 yıllık maalesef 16 kg son bir senede verdim Karatay beslenmesi oldu oda birde spor yaparak tatlım o yüzden buradaki diyet gruplarına katılıyorum motivasyon için gram gram veriyorum bir problem olmaz degil mi diğer gruplarda olmam Burayada yazarım16 kiloyu ne kadar sürede verdin tatlım.Bu arada Maşallah..
Canım benim süpersin.. bence çok güzel vermişsin maşallah sana :)[UOTE="miyav_su, post: 44938051, member: 373666"]Can'ım bende insülin direnci ve tip 2 diyabetim 3 yıllık maalesef 16 kg son bir senede verdim Karatay beslenmesi oldu oda birde spor yaparak tatlım o yüzden buradaki diyet gruplarına katılıyorum motivasyon için gram gram veriyorum bir problem olmaz degil mi diğer gruplarda olmam Burayada yazarım
Evet Can'ım bende böyle düşünüyorum günümün 6 saati spor ile geçiyor bu sizi şaşırtmasın ben turizmciyim sezonum nisanda açılacak ve çogu arkadaşım ya ülkesinde yada memleketinde yada ailesiyle vakit geçiriyor bende kendimi sağlığıma verdim evet buraya motivasyonum artırmak için katıldım[/QUOTE]Canım benim süpersin.. bence çok güzel vermişsin maşallah sana :)
başka gruplarda olman problem değil önemli olan birbirimize destek olarak,moral vererek başarmak ve birbirimiz için mutlu olmak.
Spor olmazsa olmazımız zaten :) sende olayı çözmüşsün mükemmelsin başarılar canım.[/QUOTE]Evet Can'ım bende böyle düşünüyorum günümün 6 saati spor ile geçiyor bu sizi şaşırtmasın ben turizmciyim sezonum nisanda açılacak ve çogu arkadaşım ya ülkesinde yada memleketinde yada ailesiyle vakit geçiriyor bende kendimi sağlığıma verdim evet buraya motivasyonum artırmak için katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?