Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

ben de dün giremedim kilom 74.8 regl dönemimdeyim.tam olarak iyileşince aktif olarak devam edeceğim . Öptüm Kaçtım

suyabenzemek canim senn adina cok sevmdim bak ne gzel toplamissim devami da gelsin ins
@sinem866 eksilerde olman cok guzel cnm ins devami gelr
dogru syluyrsujuz kizlar soyluymr kilom 98.8 cok almisim yaaa :-( bu siralarda iyixe saldim tam cok guzel tipluyrum misafr gelyr bozuluyr yaa 4 gun de yatya misafrm var ins kacrnan

6:30
30 dakika kostum
15 dak Beden hareketleri yaptim

8:50
Kahvalti: 1,5 dilim ekmek, 1 yagsiz tavada kizartilmis kofte(yumurta kalmamis protein niyetine:), yesil biber, 5 zeytin, 10 findik, 2 kayisi, yesil cay

Bende katılabilir miyim kızlar
Bende katılabilir miyim kızlar
Hoşgeldin tatlım.Ben tatilde olduğum için bu ara yazamıyorum.Hergün yediklerini ve sporunu yazarsan çok seviniriz.Birde Cuma günleri tartılıp bildirimde bulunuyoruz.Genel kurallarımız böyle ama arkadaşlarımız gelirse seni daha iyi bilgilendirebilirler.

Hoşbulduk Canım zaten cuma takımında yarışıyorum Burayada yazarım problem degil teşekkürler

16 kiloyu ne kadar sürede verdin tatlım.Bu arada Maşallah..
Can'ım bende insülin direnci ve tip 2 diyabetim 3 yıllık maalesef 16 kg son bir senede verdim Karatay beslenmesi oldu oda birde spor yaparak tatlım o yüzden buradaki diyet gruplarına katılıyorum motivasyon için gram gram veriyorum bir problem olmaz degil mi diğer gruplarda olmam Burayada yazarım

[UOTE="miyav_su, post: 44938051, member: 373666"]Can'ım bende insülin direnci ve tip 2 diyabetim 3 yıllık maalesef 16 kg son bir senede verdim Karatay beslenmesi oldu oda birde spor yaparak tatlım o yüzden buradaki diyet gruplarına katılıyorum motivasyon için gram gram veriyorum bir problem olmaz degil mi diğer gruplarda olmam Burayada yazarım[/QUOTE]
Canım benim süpersin.. bence çok güzel vermişsin maşallah sana :)
başka gruplarda olman problem değil önemli olan birbirimize destek olarak,moral vererek başarmak ve birbirimiz için mutlu olmak.

başka gruplarda olman problem değil önemli olan birbirimize destek olarak,moral vererek başarmak ve birbirimiz için mutlu olmak.[/QUOTE]
Evet Can'ım bende böyle düşünüyorum günümün 6 saati spor ile geçiyor bu sizi şaşırtmasın ben turizmciyim sezonum nisanda açılacak ve çogu arkadaşım ya ülkesinde yada memleketinde yada ailesiyle vakit geçiriyor bende kendimi sağlığıma verdim evet buraya motivasyonum artırmak için katıldım

başka gruplarda olman problem değil önemli olan birbirimize destek olarak,moral vererek başarmak ve birbirimiz için mutlu olmak.
Evet Can'ım bende böyle düşünüyorum günümün 6 saati spor ile geçiyor bu sizi şaşırtmasın ben turizmciyim sezonum nisanda açılacak ve çogu arkadaşım ya ülkesinde yada memleketinde yada ailesiyle vakit geçiriyor bende kendimi sağlığıma verdim evet buraya motivasyonum artırmak için katıldım[/QUOTE]
Spor olmazsa olmazımız zaten :) sende olayı çözmüşsün mükemmelsin başarılar canım.

Spor olmazsa olmazımız zaten :) sende olayı çözmüşsün mükemmelsin başarılar canım.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Can'ım

Canlarrrr neredesiniz? Hani bildirimler ben arada bakıyorum tatilim az kaldı bitmek üzere..Sizleri çok merak ediyorum herşey yolunda mı ,diyet,spor ne durumda?

Ya Aysecim cok haklisin fazla yazamiyorum aslinda arada zaman bulup yazmak istiyorum ama iyitakib edemessen yanitlari yazamassan iy olmaz diye hic yazma isine girmedim son gunler. Yeni arkadasa hosgeldin aramiza diyorum . Benim spor hallettim simdi de diyeti aksatiyorum. Ama onuda halledicem ins. Son 3 gundur artislardayim spor yapmama ragmen cuma eksiye gecerimmm mi acaba bilemiyorum. Aysecim sen tatile gittin bende tatil ilan ettim sen donunce duzelir herhalde:)

kızlar katiplik klavye sınavım tam bir hüsrandı.
klavye o kadar değişiktiki mahvetti milleti yaa
tabi ne spor ne diyet kaldı bu arada
nasıl toparlicam kendimi bilmiyorum

Kizlar nerelerdesiniz hakikaten tekrar hizla devam edelim... Ben basladim tekrar Aysecim dondunmu? Cumaya az kaldi tartilariniz hazirmi:)

Subat 3, 2016

40 dakika spor

Kahvaltim: 1 avokado, 2 yumurta haslanmis, 5-6 mantar yagsiz sotelenmis, yesil cay
Bilmiyorum kizlar kafamdami bitirdim yoksa gercektenmi yediklerimin etkisimi herhalde ikiside sanirim:). bugun bu yaptigim kahvalti beni cok doyurdu cok sukur.
Diyetim bu sekilde olucak bundan sonra:
Gunde 3 ogun beya 2 duruma gore( 2 ogun Aysenin yaptigi gibi en guzeli ama okuyorum sabir edemiyorum etrafimda yiyen ogrencileri gorunce. Aralarda acikirsan salatalik havuc tasiyicam.

Butun sebze ve meyveler(meyveyi sadece az sekerli olanlar gunde 1-2 fazla degil ama ilk basta dayanirsam yemiyicem meyveyi:)
Protein olarak:
Gunde 2 yumurta haslanmis, yagsiz
Tavuk gogsu, balik veya fasulye haslanmis oda etin yerini tutuyor.
Saglikli yaglar:
Avokado, findik, ceviz, balik yagi, corek otu yagi.

Bunlari 21 en az uyguluyucam bedende toksin attirir ve kilo verme kolaylasir ondan sonra aksi halde aklim hep abur cubur ekmek unlu sekerli mamullerde kaliyor. Hade kizlar sizde size uyanlardan baslayin tekrar. Birde artik corek borek tatli yiyerek zayiflamanin cok zor oldugunu anladim cok guclu bir irade gerekir benim yaptigim en kolayi beynimizin tadlari unutma ozelligi varmis kizlar bur sure yemeyince istedmiyormus. Neyse herekese iyi saglikli beslenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…