- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
K
Ayy canm benm cok tsk ederm. Esimle skntilardan uzaklasmaknicin anneme gttim 3 gundur ordaydim bakalm smdilik skntinyok gbi ins sona ere arrik cok yoruldum vucut kilo vernce direniyr cnm bende spor yapinca veremiyrm aksine aliyrm sennde direnc donemin gecsin ins 2 ser 3 er gder tecrubeyle sabit :) yapacaz ttlm ins verecez bu kilolari yaza incecik.grcez ins kosu bandn yapilmis cok sevndm sabah aksam drek 1 saatke vaslama istersen 1 saatle basla yavas yavas artir bizim kilomiz fazla ya birden tuklenirsek lifler zarar gorebilir ve sadece yuryus yapma sklastrci hareketlerde yap ko sarkma olmasn. Benk de diyet cok iyi gtmedi ama hareket guzeldi haftasonunuda atlatrsam ins tamgaz devam 10 kilo verne kadar kimseyi cagrmayacam gtmeyecm ins bozuyr valla plani programiselem hanımlar
2 gundur tatlı krızlerındeyım ,arada oluyorum böyle dün çikolata yedim ,ve fazla kaçırınca midem bulandı ve çikolatadan soğudum ,uzun bı sure yiyebılecegımı sanmıyorum
müzik açıp dans edıyorum bu sıra ,koşu bandım bozuk ,havada fena değil bugun ,bebişimi sıkı gıydırıp yürüyüşe cıkmayı düşünüyorum üşenmezsem eğer ,
ne yiyip içtiğimi tam bende bılemıyorum ,öğünlü evde kalorısız ne varsa onu tüketiyorum ,bugun tartıldım 87.3 kg cıktım ,kilolar direnıyor resmen ,benımde hatalarım var ,arada yaptıgım kaçamaklar etkılı oluyor sanırım ,of of
neyse 15 kg veriyo olmak bu kadar zor değil başarıcam inşallah
gizemmmmmmm nerelerdesin canım ,inşallah önemli birşey yoktur ,eşinle ilgili ,senı merak edıyorum yaz lutfen okuyorsan