Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

K
Ayy canm benm cok tsk ederm. Esimle skntilardan uzaklasmaknicin anneme gttim 3 gundur ordaydim bakalm smdilik skntinyok gbi ins sona ere arrik cok yoruldum vucut kilo vernce direniyr cnm bende spor yapinca veremiyrm aksine aliyrm sennde direnc donemin gecsin ins 2 ser 3 er gder tecrubeyle sabit :) yapacaz ttlm ins verecez bu kilolari yaza incecik.grcez ins kosu bandn yapilmis cok sevndm sabah aksam drek 1 saatke vaslama istersen 1 saatle basla yavas yavas artir bizim kilomiz fazla ya birden tuklenirsek lifler zarar gorebilir ve sadece yuryus yapma sklastrci hareketlerde yap ko sarkma olmasn. Benk de diyet cok iyi gtmedi ama hareket guzeldi haftasonunuda atlatrsam ins tamgaz devam 10 kilo verne kadar kimseyi cagrmayacam gtmeyecm ins bozuyr valla plani programi

Canim hastaneye gtsen de bi tam kan.tahlili.yaptrsan belli ki vucudunda bir skntin varbins bemde gdecem saglikocaklari da yapiyr hatta. Bende 1 haftadr tutreye titrwye gezyrm evde hava soguk evet ama benm ki.braz asiri

Ins canim zatem artik bir zayflaym yiycem de yiycem demiyrm yne bu kilolara gelmek.istemiyrm. ims sende istedgin kiloya dusersin ve sabit kalirson. Hepimizins

Gecmis olsun canim nane limon ihlamur adacayi glnbdayan bunlara

kızlar nerelerdesiniz
sabah sporumu da yapmış bulunmaktayım
200 ipimi atladım
yarım lt suyumuda içtim
mutlumuyum neee

Hayrli aksamlaaarr
sabah(aysecim tavsiyeni dinledin ama ekmegi kesmedim azalttim)
Yqrm dilim ekmek
omlet
Ara 1 bardak kahveli tarcinli sut 3 tqne diyet biskuvi
oglen
3 kasik fasulye yenwgi 3 kasik bulgur pilavi 1 kase yayla corbasi
ara 1 fincam nescafe 4 5 tane gofret
Aksam 1 kase yayla corbasi salata
ins yeme isini btrdim kizim erken uyursa yuruyus ve step yapmayi dusunuyrm ama kizima bagli

kızlar sabah 200
öğlen 200
akşam 200 ipimi atladım
diyetime güzel dikkat ettim
3 lt suyumu yatana kadar tamamlıyorum
eeee daha nolsun.
canım çekerse yatmadan önce mekik yan hareketleri falan yaparım ohh mis

200 sabah ipimi atladım
yarım lt suyumu içtim
güne formda başlamak çok güzel şükürler olsun

selam kızlar
fma süpersin azmin başarısı bu 2 kg maşallah
gizemcim bence paylaş haftaya cok daha eksi bildirimde bulunucaksın ,arayı kapatmıs olursun
ben bu hafta cok ıstıkrarlı olamadım ,kosu bandı sıkıntısından dolayı ,adapte olamadım rejıme nedense
kılom 87.2 artılardaydım şükür düştüm gene eski kıloma

pazartesi spora başlıcam ,bı kaç yerle görüşücem bugun ,2 ay kendımı ciddi anlamda kampa sokucam ,ne mısafır agırlıcam nede mısafırlıge gıdıcem ,2 ayda 10 kg vermek bıle bana yeterlı gelıcektır ,yazın zaten hareketlı olunuyor,sahıl yürüyüşleri v, s
benden haberler boyle kızlar

kızlar nerelerdesiniz
öğlen 100 ipimi atladım.
birazdan akşam yemeğini yiyip meyve harici yeme işini kapatcam

Kizlar derslerim cok yogun buraya giremiyorum kilo
SK 83
Onceki hafta 82.2 + 800gr
Bu aralar sasirdim ama toparladim diyete spora devam ins haftaya eksileri gorucem
Yalniz bide hepimizin kilo takibini yetistiremiyorum boyle yazariz yada birimiz yaparsa guzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…