- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
Ayy canm benm cok tsk ederm. Esimle skntilardan uzaklasmaknicin anneme gttim 3 gundur ordaydim bakalm smdilik skntinyok gbi ins sona ere arrik cok yoruldumselem hanımlar
2 gundur tatlı krızlerındeyım ,arada oluyorum böyle dün çikolata yedim ,ve fazla kaçırınca midem bulandı ve çikolatadan soğudum ,uzun bı sure yiyebılecegımı sanmıyorum
müzik açıp dans edıyorum bu sıra ,koşu bandım bozuk,havada fena değil bugun ,bebişimi sıkı gıydırıp yürüyüşe cıkmayı düşünüyorum üşenmezsem eğer ,
ne yiyip içtiğimi tam bende bılemıyorum ,öğünlü evde kalorısız ne varsa onu tüketiyorum ,bugun tartıldım 87.3 kg cıktım ,kilolar direnıyor resmen ,benımde hatalarım var ,arada yaptıgım kaçamaklar etkılı oluyor sanırım ,of of
neyse 15 kg veriyo olmak bu kadar zor değil başarıcam inşallah
gizemmmmmmm nerelerdesin canım ,inşallah önemli birşey yoktur ,eşinle ilgili ,senı merak edıyorum yaz lutfen okuyorsan
Tskler cnm.benm iyiym sen nasilsin hastalanmissinnyne cok gecmis olsun cnm aman dikkat eet bir evde kadin hasta olumca sistem cokuyr vallagızemlı nasılsın canım
Canim hastaneye gtsen de bi tam kan.tahlili.yaptrsan belli ki vucudunda bir skntin varbins bemde gdecem saglikocaklari da yapiyr hatta. Bende 1 haftadr tutreye titrwye gezyrm evde hava soguk evet ama benm ki.braz asirikızlar bana birşeyler deyin
bir aydır diyet yapmaya çalışan ben iki gün diyet yapıyorum üçüncü gün yeminlen yatak döşek hasta oluyorum
dün eşim fırçaladı iyice beni. bırak dedi bir aydır hasta geziyorsun dedi.
Anlamıyorum yolunda gitmeyen birşeyler var
inanın vücudum hiç sporu kaldırmıyor
ne zaman diyet yapıp yanına güzel bir saatlik sporumu eklesem ertesi güne hasta oluyorum
Dün gece acayip hastaydım bir üşüme bir ateş titreme grip zaten var.
bugünde ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum,
ne oluyor arkadaşlar bana anlamıyorum
Ins canim zatem artik bir zayflaym yiycem de yiycem demiyrm yne bu kilolara gelmek.istemiyrm. ims sende istedgin kiloya dusersin ve sabit kalirson. Hepimizins3 Haftamin 2ci gunu
1 yk balik yagi bol bol su
8:30
Kahvaltim:
1 h yumurta,2 kozlenmis yagsiz, yesil biber, 5 zeytin, Az peynir, Zencefil( aci ama:), 1 dilim ekmek, yesil cay
2:00
Oglen:
Yarim kase ezpgelin corbasi, yarim simit ( arkadaslarla idim baska secenek yoktu ama tatli baska seylere dokunmadim)
3:00
Oglen ve dun aksamki kacamaktan dolayi bugun spor yapmam sart oldu
45 dakika bisiklet cevirdim cok terledim ardindan birkac hareket calistim kendim
5:15
Aksam
1 h. yumurta, 4 yk bulgur, az peynir, 2 zeytin, 1 muz
Yaaaa ne yapicam bir aclik geldiiiii spordan sonra(. Spor yapmadan daha iy dayaniyordum yada oglen yedigim simitin etkisi kan sekerim yukselmis hizla dusmus evet ondan daha canim dayan baska yolun yok yok yokkkkk. Cok uzgunum (( ne kadar yemege bagliyim. Banyonu temizlerken teraziyi elimden dusurdum paracalara da ayril ama koydum geri 60 olunca yeniliyicem o terazide 62 hicbir zaman gecmiyicem ins. 59-62 arasi benim pencerem olucak ins. Rabbim o gunleride gormeyi nasib eder ins. Hepinizede ins.
Cok sukur bugun duyet olmayan yemegin esiginden dondum hamdolsun. Simdi de yatiyorum herkese hayirli gunler geceler:)
Gecmis olsun canim nane limon ihlamur adacayi glnbdayan bunlaraKizlar herkese merhaba, bugun hastayim yatiyorum dun spordan sonra dus alip sacimi iyice kurutmadan cikinca usunttim heryerim agiriyorum sagligimin kiymetini daha iy anladim. Canim yemekte istemiyom gece 3:30 corek otu yagimi ictim sicak cay ayagim sicak suya koydum sukur iy geldi ama hafta cook yogun olucak yatma luks yok ins bir gunle gecer
aynen sistem çöküyor.Tskler cnm.benm iyiym sen nasilsin hastalanmissinnyne cok gecmis olsun cnm aman dikkat eet bir evde kadin hasta olumca sistem cokuyr valla
bazı şeylerle yüzleşmezsen kendine dur demezsinKizkar reglim 2 gun gecti ve ben patlayacak.balon gbiyum kilomu soylemesem olur mu?
2kilo 200 gr vermenin gururu ve heyecanı içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?