• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

3 cu Haftamin 4cu gunu pazartesi

1 tatli kasigi balik yagi bol su

8:40
Kahvaltim: 1 yumurta, 1/4 avokado, az peynir, 1 dilim tb ekmek,zencefil, yarim domates, yesil cay.

10:06
Zencefil kaynattim soguk alginligina iyi geliyor

12:00
Oglen: 1 yumurta, 1 bucuk haslanmis patates, 2 havuz rendelenmis,

2:50
Cook aciktim hatta bozmak istiyordum 30 dakika once simdi gecti cok sukur yoluma devam:)

3:00
Mate cayi bir kac bardak:)

6:10
Aksam: kase corba etli patatesli, cok az tavuk gogsu, yesil salata,

9:30
Uzgundum cok umrumda degildi bozdum 2 krep, kucuk paket cip yarisini yedim pisman oldum daha baska biseye el vurmadan daha hirslanip yarin devam ediyom ins

Sinemcim hiç üzme kendini sen diyetini uygula,evdeki hareketlerini arttır zaten bebeğin var onunla oyunlar oyna kucağında gezdir akşama kadar bir sürü enerji harcarsın..spora da bandın tamir edilince başlarsın..Sen başaracaksın buna inanıyorum :)
ayşecim doğru söyluyosun,benım mınnak pek bı oynak ,dün açtık mezdeke misket havalarını oynadık terledık baya
,kosubandıma eşim yıne yaptı bakalım bıdaha arıza verırse çöpe atıcam :),bugun kaldıgım yerden devam spora ,yanında dansta edersem baya spor yapmış olucam,bu sıra pekte iştahım yok nedense ,corbayla geçiştiriyorum
başarıcagıma inanan bırının olması cok güzel :) başarıcam hepinize söz verıyorum ,cuma gunu tartı guzel rakamları gösterır inşallah

günaydın hanımlar

gizemcım nerelerdesın

leylacım harıka gıdıyosun,kaçamak yapmıs olabılırsın ,yeterkı devamı gelmesın yeterki ,bol bol sporla bunun ustesınden gelebılırsın

bugunku menum
3lt su yeşilçay
sabah
çavdar ekmegıne kaşarlı tost
2 zeytın
ara
meyve yada yağsız tuzsuz patlamış mısır
öğle
çorba
akşam
yeşil mercımek yemegı
salata

Günaydın Canlarrr
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvatim
bol lor peyniri
maydanoz,birkaç dal kıvırcık
4 zeytin
2 ceviz afiyet olsun bana,şifa olsun bana:)

3 cu Haftamin 4cu gunu pazartesi

1 tatli kasigi balik yagi bol su

8:40
Kahvaltim: 1 yumurta, 1/4 avokado, az peynir, 1 dilim tb ekmek,zencefil, yarim domates, yesil cay.

10:06
Zencefil kaynattim soguk alginligina iyi geliyor

12:00
Oglen: 1 yumurta, 1 bucuk haslanmis patates, 2 havuz rendelenmis,

2:50
Cook aciktim hatta bozmak istiyordum 30 dakika once simdi gecti cok sukur yoluma devam:)

3:00
Mate cayi bir kac bardak:)

6:10
Aksam: kase corba etli patatesli, cok az tavuk gogsu, yesil salata,

9:30
Uzgundum cok umrumda degildi bozdum 2 krep, kucuk paket cip yarisini yedim pisman oldum daha baska biseye el vurmadan daha hirslanip yarin devam ediyom ins
Canım yeme isteği geldikçe bol su ve yeşil çay iç, biraz oyalan isteğin geçer.Bu son kaçamağı olsun cumaya kadar.

Kızlar cumaya kadar ağzımıza herhangi bir cısss sürmeyeceğiz .Cuma tartıldığımızda hepimizin yüzü gülsün .Bu bizim elimizde..Söz mü kızlarrrrr..

Canlar yoldayım Allahın izniyle
1büyük ayran
1 Elma
yolda olunca ancak bu kadar oluyor.Şifa olsun bana:)

Canlar yoldayım Allahın izniyle
1büyük ayran
1 Elma
yolda olunca ancak bu kadar oluyor.Şifa olsun bana:)
Aysecim cok zorlama memleketteyken akrabalarinla olmanin zevkini cikart bence geri gelince iki uc gune toparlarsin. Ben gecen gittinde 2 gun dikkatle aldigim 2 kiloyu verdim yerlesmemis kilolarin verilmesi de kolay oluyor canim:)

Canımsınn.. Duruma göre bakacağım artık:))
ayşecim hayırlı yolculuklar diyene kadar sen gitmişsindir memlekete :)
hayırlısıyla evine dön inşallah,tatilinin keyfını çıkar az tadımlık şeyler yersen kg alıp dönüceğini hiç sanmıyorum ,iyi eğlenceler canım

selem hanımlar
2 gundur tatlı krızlerındeyım ,arada oluyorum böyle dün çikolata yedim ,ve fazla kaçırınca midem bulandı ve çikolatadan soğudum ,uzun bı sure yiyebılecegımı sanmıyorum

müzik açıp dans edıyorum bu sıra ,koşu bandım bozuk :( ,havada fena değil bugun ,bebişimi sıkı gıydırıp yürüyüşe cıkmayı düşünüyorum üşenmezsem eğer ,
ne yiyip içtiğimi tam bende bılemıyorum ,öğünlü evde kalorısız ne varsa onu tüketiyorum ,bugun tartıldım 87.3 kg cıktım ,kilolar direnıyor resmen ,benımde hatalarım var ,arada yaptıgım kaçamaklar etkılı oluyor sanırım ,of of
neyse 15 kg veriyo olmak bu kadar zor değil başarıcam inşallah

gizemmmmmmm nerelerdesin canım ,inşallah önemli birşey yoktur ,eşinle ilgili ,senı merak edıyorum yaz lutfen okuyorsan

Günaydın canım benim
Karatay a göre ev turşusu yani kendi yaptığın turşu faydalı antioksidan etkisi yapıyor.Fakat fazla yememelisin.Birde kahvaltına baktım hem yumurta hem peynir hem ekmek yemişsin nacizane fikrim yumurta yediğin gün peynir yeme yumurtayı iki tane yiyerek ve yanına ceviz de yiyerek daha iyi doyarsın böylelikle ekmek yemek zorunda da kalmazsın.
Üçü bir arada yendiğinde kilo yapma etkisi var.Peynir olarakta iyi bir markanın lor peynirini yiyebilirsi.Ekmek simit kan değerini ani yükseltip ani düşürür acıkma hissin bu yüzdendir.
Cok tskler cnm bayadr gremiyrdum yeni cevap yazabldm

kızlar bugun 350 ip atlama
70 mekik
300 yan yağlar için hareket
100 bacak hareketi
3 lt su ve bol ıhlamur
Guzel dıyet
aksam 6da yeme faslı bıttı
Bugun cok guzeldı şükür

gizemcim bendım mezdeke açıp oynayıp 4 kg veren,ozaman yaşım 22 dı metabolızma hızlıydı :)dejıme guzel odaklanmıssın masallah diyim arkadaşıma :)
fma canım geçmiş olsun ,dıyetısyen eşliğinde kg vermeye çalış ,bunyen cok hassas cunku,besın öğelerını dengelı bır sekılde alman gerekıyor .
ayşecim oğluşuna maşallah suphanallah ,inşalah hep böyle takdırlerle gelır senı mutlu eder,allah guzel mevkılerde görmenıde nasip etsın inşallah,darısı bıze inşallah :) . rejımın ve sporunda harıka gıdıyor tü tüü maşallah ,bende bu ay senın yollunda ilerlicem allah yardımcım olsun ,zorlansamda bunu kendım için başarıcam ,sabah akşam 1 er saat yürüyüş(eşim kosubandımı tamır ett) akşam 5 den sonra bırsey yemıyerek belkı 1 bardak sut yada meyve tuketerek yoluma devam edıcem,öyle sıkıldımkı sürekli koşubandımı ordan oraya taşımaya,bı an önce verimde kılolarımı arada bınmek ıcın kucuk odada buluşalım :) oturma odasına taşıdım yapmak için :)

benden haberler boyle hanımlar,cok gıremıyorum telefonum boızuk,pc açtıgımdada bebişim müsade eetmıyor yazmama ,öptüm hepinizi
Tskler cnm benim braz kacamaklarm oldu anneme gttim 3 gundur ondaydim ah bu anneler dym gerisimi.siz anlayin bakalm ins cuma gunu guzel bir sonuc yqzarz hepimiz buraya hahah kosu bandiyla bizimde meselemiz ayni garibim odadan odaya dolaniyr :-D bende2 ay once otrma odasina sabitledm tv aciurm zaman akip gdyr hatta yeni ogrendigm birseyi size aktarayim kosu bandinizin programlari varsa eger o programlarda cakismak daha cok kalori yaktryrmus program yoksa da kendiniz yapn mesela 1dakika 4 km 1 dakika 6 km 1 dakika 5 km 1 dakika 7 km byle farkli farkli calisinca daha etkili oluurmus bu hafta sonu misafrm var yagili yuruyus yapam ama gece yatmadan once kulakligimla oryantal oymayacam.ins hepinizi opuyrmm

Back