Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşecim doğru söyluyosun,benım mınnak pek bı oynak ,dün açtık mezdeke misket havalarını oynadık terledık bayaSinemcim hiç üzme kendini sen diyetini uygula,evdeki hareketlerini arttır zaten bebeğin var onunla oyunlar oyna kucağında gezdir akşama kadar bir sürü enerji harcarsın..spora da bandın tamir edilince başlarsın..Sen başaracaksın buna inanıyorum :)
Canım yeme isteği geldikçe bol su ve yeşil çay iç, biraz oyalan isteğin geçer.Bu son kaçamağı olsun cumaya kadar.3 cu Haftamin 4cu gunu pazartesi
1 tatli kasigi balik yagi bol su
8:40
Kahvaltim: 1 yumurta, 1/4 avokado, az peynir, 1 dilim tb ekmek,zencefil, yarim domates, yesil cay.
10:06
Zencefil kaynattim soguk alginligina iyi geliyor
12:00
Oglen: 1 yumurta, 1 bucuk haslanmis patates, 2 havuz rendelenmis,
2:50
Cook aciktim hatta bozmak istiyordum 30 dakika once simdi gecti cok sukur yoluma devam:)
3:00
Mate cayi bir kac bardak:)
6:10
Aksam: kase corba etli patatesli, cok az tavuk gogsu, yesil salata,
9:30
Uzgundum cok umrumda degildi bozdum 2 krep, kucuk paket cip yarisini yedim pisman oldum daha baska biseye el vurmadan daha hirslanip yarin devam ediyom ins
Hayirlisiyla git hayirlisiyla geri don insaAllah canimCanlarrrr bugün memlekete gidiyorum hayırlısıyla.
Otobüsüm öğle kalkacak bana bol dua edin.Yolum bayağı uzun.
Allah razı olsun LeylacımHayirlisiyla git hayirlisiyla geri don insaAllah canim
Aysecim cok zorlama memleketteyken akrabalarinla olmanin zevkini cikart bence geri gelince iki uc gune toparlarsin. Ben gecen gittinde 2 gun dikkatle aldigim 2 kiloyu verdim yerlesmemis kilolarin verilmesi de kolay oluyor canim:)Canlar yoldayım Allahın izniyle
1büyük ayran
1 Elma
yolda olunca ancak bu kadar oluyor.Şifa olsun bana:)
ayşecim hayırlı yolculuklar diyene kadar sen gitmişsindir memlekete :)Canımsınn.. Duruma göre bakacağım artık:))
Cok tskler cnm bayadr gremiyrdum yeni cevap yazabldmGünaydın canım benim
Karatay a göre ev turşusu yani kendi yaptığın turşu faydalı antioksidan etkisi yapıyor.Fakat fazla yememelisin.Birde kahvaltına baktım hem yumurta hem peynir hem ekmek yemişsin nacizane fikrim yumurta yediğin gün peynir yeme yumurtayı iki tane yiyerek ve yanına ceviz de yiyerek daha iyi doyarsın böylelikle ekmek yemek zorunda da kalmazsın.
Üçü bir arada yendiğinde kilo yapma etkisi var.Peynir olarakta iyi bir markanın lor peynirini yiyebilirsi.Ekmek simit kan değerini ani yükseltip ani düşürür acıkma hissin bu yüzdendir.
Tskler cnm benim braz kacamaklarm oldu anneme gttim 3 gundur ondaydim ah bu anneler dym gerisimi.siz anlayin bakalm ins cuma gunu guzel bir sonuc yqzarz hepimiz buraya hahah kosu bandiyla bizimde meselemiz ayni garibim odadan odaya dolaniyr :-D bende2 ay once otrma odasina sabitledm tv aciurm zaman akip gdyr hatta yeni ogrendigm birseyi size aktarayim kosu bandinizin programlari varsa eger o programlarda cakismak daha cok kalori yaktryrmus program yoksa da kendiniz yapn mesela 1dakika 4 km 1 dakika 6 km 1 dakika 5 km 1 dakika 7 km byle farkli farkli calisinca daha etkili oluurmus bu hafta sonu misafrm var yagili yuruyus yapam ama gece yatmadan once kulakligimla oryantal oymayacam.ins hepinizi opuyrmmgizemcim bendım mezdeke açıp oynayıp 4 kg veren,ozaman yaşım 22 dı metabolızma hızlıydı :)dejıme guzel odaklanmıssın masallah diyim arkadaşıma :)
fma canım geçmiş olsun ,dıyetısyen eşliğinde kg vermeye çalış ,bunyen cok hassas cunku,besın öğelerını dengelı bır sekılde alman gerekıyor .
ayşecim oğluşuna maşallah suphanallah ,inşalah hep böyle takdırlerle gelır senı mutlu eder,allah guzel mevkılerde görmenıde nasip etsın inşallah,darısı bıze inşallah :) . rejımın ve sporunda harıka gıdıyor tü tüü maşallah ,bende bu ay senın yollunda ilerlicem allah yardımcım olsun ,zorlansamda bunu kendım için başarıcam ,sabah akşam 1 er saat yürüyüş(eşim kosubandımı tamır ett) akşam 5 den sonra bırsey yemıyerek belkı 1 bardak sut yada meyve tuketerek yoluma devam edıcem,öyle sıkıldımkı sürekli koşubandımı ordan oraya taşımaya,bı an önce verimde kılolarımı arada bınmek ıcın kucuk odada buluşalım :) oturma odasına taşıdım yapmak için :)
benden haberler boyle hanımlar,cok gıremıyorum telefonum boızuk,pc açtıgımdada bebişim müsade eetmıyor yazmama ,öptüm hepinizi