- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
Ben degildim canim bende hatirlamiyom hangimiz di:)Canim listen cokguzel hic surat asmiursun. Sen miydin mezdeke oynayarak kilo vermistim tekrar oynaym dye sinem miydi hatrlayamadm kusura bakmayn hemen kendine oryantal muzik indr sevmiyrsan clup tarzi olabilir ac son ses hopla zipla oyna 20 dakika yedgin sey eridi gitti bitti aaa sen ne yemstn sekerim eridi de goremuyrmben oryantal oynadgmdam beri belim.ve gobegim sanki inceldi gbi olcumlerm var ins 1 subatta olcecem bakalm Tartida degsiklik yok ama pantolonumun beli skyrdu sanki skmiyr artik
Canim diyet doneminde pisirirken haslama yada buhar yontemi kullanmak daha etkili oluyormus bir hic yag koymamak iyi olur yaglar isidan faydalarini azaltiyorlar. Ben hic yag koymadim bununla beraber bedenimizin yaga ihtiyaci hormonlarimizin ve diger organlarimizin. Bunun icin cigdem sabah 1 yemek kasigi kahvaltidan once duyla oglande 1 tatli kasigi yemekten once. Ben balik yagi sabah oglen corek otu yagi iciyorum ama bunlar elimde olmasa zeytin yagi icerdim tavsiye ederim.ben diyette belli bir plana programa uyamıyorum öyle
sabah şunlar öğlen akşam bunlar gibi yapamıyorum
ogün evde ne varsa onları yağsız hafif tuzu az şeklinde pişiriyorum
eğer kendime özel hazırlıyorsam direk diyet yemeği şeklinde yapıyorum.örneğin bir kaşık yağla pişiriyorum çok az tuz öyle
suyumuda bol içersem günlük bir saat yürüyüş veya ip atlama falanda yaparsam bu benim için en güzel diyet şeklidir
veee şu bir gerçek ki ben bu şekilde istikarlı bi şekilde diyetime devam edersem de çok kilo verebiliyorum
4 ayda 25 kilomu vermek istiyorum inşallah olur. yaza fit ve sağlıklı vede mutlu girmek istiyorum
inşallah Allahım nasip eder
Canım günün güzel geçmiş kendini aksam ki yediğin cips için üzme yarın daha dikkat edersin ve tavsiyem bol su iç ödemi atarsın.Canim diyet doneminde pisirirken haslama yada buhar yontemi kullanmak daha etkili oluyormus bir hic yag koymamak iyi olur yaglar isidan faydalarini azaltiyorlar. Ben hic yag koymadim bununla beraber bedenimizin yaga ihtiyaci hormonlarimizin ve diger organlarimizin. Bunun icin cigdem sabah 1 yemek kasigi kahvaltidan once duyla oglande 1 tatli kasigi yemekten once. Ben balik yagi sabah oglen corek otu yagi iciyorum ama bunlar elimde olmasa zeytin yagi icerdim tavsiye ederim.
Bende diyet programa uyamiyorum o gun evde ne varsa ve canim ne istiyorsa ondan hazirliyom listeyi taki strese sokuyor:)
Maşallah tatlım iyisin.Bol bol oynayarak ta ter atabilirsin. Güzel bir yöntem.21.01.2016
Sabah
1 haslanmis yumurta 1 kk peynir 1 dlm ekmek
oglen yesil mercimekli eristeli corba salata
aksam 1 kofte kadar beyaz et salata
aksam 10 gbi ligt kola ve form biskuvi ayyy bide sey cecirdek yemis olablrmspor 35 dakika yuruyus 6 dakika kostun 15 dakika mezdeke dun pek enerjm yoktu cok iybayamadm
böyle bir cümleyi bende kurmak istiyorumŞu ayağım bir iyileşse de yurusem. .Yürümeyi özledim canlarr
Tskler canm deneyecem onu mutkaja sudur cunku dun 97.6 gekdim bugun 97.1 geldim. Bir keresinde de burda paylasyrdum 1 gunde 2 3 kilo aliyrdum hemen ertesi gun duzene griyrdu benim odem sorunum hep vardi zatenBen degildim canim bende hatirlamiyom hangimiz di:)
Beden de yag yakimi devam ederken beden su tutabiliyor canim eger saglik sorunun yok ise protein gunu yapmak bunu cozuyormus.
caNm bnm ins bu sefer olcak gbi bi bozmasam tarihi yanlis atmisim o dun kuydu bugubkunu brazdan yazacam ins yazaym ki baska bisey yiyip icmeym belki tarcinli kahveli sut icermMaşallah tatlım iyisin.Bol bol oynayarak ta ter atabilirsin. Güzel bir yöntem.
Günaydın canım benim23 ocak cunartesi
sabah
1 haslanmis yunurta 1 kk peynir 1 dilim eknek
oglen 1 tabak ispanak yemegi sarimsakli yogurt 1 dilim ekmek
ara
1 paket form biskuvi (150 kaloriudi kizimda tirtikladi benmle beraber)
1 bardaj turk kahveli tarcinli sut
bir tatli krizi gekdi ki sormayn sut yatstrdi birde hemen su ictim o da iyi geliyrmus dyebduymustim veee yemedimmm
aksam
1 kase mercmek corbasi salata tursu
spor 35 dakika tempolu yuruyus 17 dakika oryantal gun icinde oynadklarimi heaaolamadim
su 2 litre yarm saat daha icerm snra icmem gece rahatsiz edyr da
biraey sorabilir miyim tursu kilo aldirir mi diyeti bozar mi
Canım çok düşük kalorili mi besleniyorsun? Vücudunu dirençsiz bırakıyor olabilirsin yoksa sık sık hastalanmak ve güçsüz kalmak nasıl açıklanır ?bir günlük menünü yazarsan birşeyler söyleyebiliriz.Birde sen diyet ve spora hazır mısın?Yani kafada bitirmek lazım.kızlar bana birşeyler deyin
bir aydır diyet yapmaya çalışan ben iki gün diyet yapıyorum üçüncü gün yeminlen yatak döşek hasta oluyorum
dün eşim fırçaladı iyice beni. bırak dedi bir aydır hasta geziyorsun dedi.
Anlamıyorum yolunda gitmeyen birşeyler var
inanın vücudum hiç sporu kaldırmıyor
ne zaman diyet yapıp yanına güzel bir saatlik sporumu eklesem ertesi güne hasta oluyorum
Dün gece acayip hastaydım bir üşüme bir ateş titreme grip zaten var.
bugünde ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum,
ne oluyor arkadaşlar bana anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?