Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Ama yedikten yarm saat snra flan oynayin ki yaga donusmsine fraat vermedn enerji olarak.harcayn ben bu hafta cok kotuydum moralm bozuk olncada cok yiyrm benm o yediklermle 1 2 kilo almam gerekirdi ama almamisim cok sukur cunku heo oynadim hem miralime iyi geldi hemde kilo almadm kelkler brekler pogacalar baklavalar kabak tatlilari tabak tabak gitti bu hafta farkndaysanz liste yaznaya yuzun yoktu :-D

21.01.2016
Sabah
1 haslanmis yumurta 1 kk peynir 1 dlm ekmek
oglen yesil mercimekli eristeli corba salata
aksam 1 kofte kadar beyaz et salata
aksam 10 gbi ligt kola ve form biskuvi ayyy bide sey cecirdek yemis olablrm spor 35 dakika yuruyus 6 dakika kostun 15 dakika mezdeke dun pek enerjm yoktu cok iybayamadm

Saat 18:00’den sonra yedikleriniz yağa dönüşür.

Ayça Kaya, akşam yemeğini en geç 18:00’de yemeniz kaydıyla, sizler için harika bir diyet hazırladı. 10 günde 4-5 kilo kaybetmenizi sağlayan bu diyeti yaparken, yanında sporu ve bol su tüketmeyi de ihmal etmeyin.

Hem sizi tok tutacak hem de gözünüzün kalmasını engelleyecek bu diyet, oldukça da sağlıklı.

(1. ve 4.Gün - 2. ve 5.Gün - 3. ve 6.Gün aynı yiyeceklerden oluşmaktadır.)

İşte Ayça Kaya Haftalık Diyet Listesi..

1. Gün

Kahvaltı (08:00): 1 dilim peynir ya da 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, 3-4 yeşil zeytin, Maydanoz tabağı, Şekersiz çay1 çay bardağı süt ( yağsız)Öğle ( 12:00): 1 kase sebze çorbası, 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yağsız yoğurt1 adet meyve100 gr ızgara tavuk ya da fırında balık, Bol yeşil salata

2. Gün

Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 1 fincan şekersiz çay5-6 adet bademHaşlanmış brokoli ( yoğurt soslu), 3 adet ızgara köfte, 1 dilim kepek ekmeği3-4 dilim karpuz ya da 1-2 adet meyve100 gr ızgara biftek, Göbek salata( zeytinyağlı ve limonlu),

3. Gün

Kahvaltı: 4-5 tane mantar, 1 adet yumurta ile yapılmış mantarlı omlet1 bardak süt, 2-3 ceviz4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt, Maydanoz tabağı1 adet yeşil elma, Akşam, Izgara balık, Soğan saltası, Roka salatası, 1 dilim ekmek
4.gun
Kahvaltı (08:00): 1 dilim peynir ya da 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, 3-4 yeşil zeytin, Maydanoz tabağı, Şekersiz çay1 çay bardağı süt ( yağsız)1 kase sebze çorbası, 1 tabak sebze yemeği, 1 kase yağsız yoğurt1 adet meyve100 gr ızgara tavuk ya da fırında balık, Bol yeşil salata

5.Gün

Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, 1 adet domates, 1 fincan şekersiz çay5-6 adet bademHaşlanmış brokoli ( yoğurt soslu), 3 adet ızgara köfte, 1 dilim kepek ekmeği3-4 dilim karpuz ya da 1-2 adet meyve100 gr ızgara biftek, Göbek salata( zeytinyağlı ve limonlu),

6. Gün

Kahvaltı: 4-5 tane mantar, 1 adet yumurta ile yapılmış mantarlı omlet1 bardak süt, 2-3 ceviz4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt, Maydanoz tabağı1 adet yeşil elma, Akşam, Izgara balık, Soğan saltası, Roka salatası, 1 dilim ekmek

7.Gün

Kahvaltı: 2 yemek kaşığı müsli, 1 bardak süt, 1 yemek kaşığı kuru meyve1 kase çorba1 adet meyve3 yemek kaşığı bulgur pilavı, 5-6 yemek kaşığı taze fasulye, 1 kase yağsız yoğurt
Bu diyeti yapmaya calidacagm belki size de fikir olur

ben diyette belli bir plana programa uyamıyorum öyle
sabah şunlar öğlen akşam bunlar gibi yapamıyorum
ogün evde ne varsa onları yağsız hafif tuzu az şeklinde pişiriyorum
eğer kendime özel hazırlıyorsam direk diyet yemeği şeklinde yapıyorum.örneğin bir kaşık yağla pişiriyorum çok az tuz öyle
suyumuda bol içersem günlük bir saat yürüyüş veya ip atlama falanda yaparsam bu benim için en güzel diyet şeklidir
veee şu bir gerçek ki ben bu şekilde istikarlı bi şekilde diyetime devam edersem de çok kilo verebiliyorum
4 ayda 25 kilomu vermek istiyorum inşallah olur. yaza fit ve sağlıklı vede mutlu girmek istiyorum
inşallah Allahım nasip eder

Ben degildim canim bende hatirlamiyom hangimiz di:)
Beden de yag yakimi devam ederken beden su tutabiliyor canim eger saglik sorunun yok ise protein gunu yapmak bunu cozuyormus.

Canim diyet doneminde pisirirken haslama yada buhar yontemi kullanmak daha etkili oluyormus bir hic yag koymamak iyi olur yaglar isidan faydalarini azaltiyorlar. Ben hic yag koymadim bununla beraber bedenimizin yaga ihtiyaci hormonlarimizin ve diger organlarimizin. Bunun icin cigdem sabah 1 yemek kasigi kahvaltidan once duyla oglande 1 tatli kasigi yemekten once. Ben balik yagi sabah oglen corek otu yagi iciyorum ama bunlar elimde olmasa zeytin yagi icerdim tavsiye ederim.
Bende diyet programa uyamiyorum o gun evde ne varsa ve canim ne istiyorsa ondan hazirliyom listeyi taki strese sokuyor:)

Canım günün güzel geçmiş kendini aksam ki yediğin cips için üzme yarın daha dikkat edersin ve tavsiyem bol su iç ödemi atarsın.

Maşallah tatlım iyisin.Bol bol oynayarak ta ter atabilirsin. Güzel bir yöntem.

Canlar bugün sınavım vardi.2.öğünum 1 muz daha da birsey yiyemedim. Bu saatten sonrada yemek istemedim.Bol su içerim bir de yesil çay :)

Ben degildim canim bende hatirlamiyom hangimiz di:)
Beden de yag yakimi devam ederken beden su tutabiliyor canim eger saglik sorunun yok ise protein gunu yapmak bunu cozuyormus.
Tskler canm deneyecem onu mutkaja sudur cunku dun 97.6 gekdim bugun 97.1 geldim. Bir keresinde de burda paylasyrdum 1 gunde 2 3 kilo aliyrdum hemen ertesi gun duzene griyrdu benim odem sorunum hep vardi zaten

Tsk ederim
Maşallah tatlım iyisin.Bol bol oynayarak ta ter atabilirsin. Güzel bir yöntem.
caNm bnm ins bu sefer olcak gbi bi bozmasam tarihi yanlis atmisim o dun kuydu bugubkunu brazdan yazacam ins yazaym ki baska bisey yiyip icmeym belki tarcinli kahveli sut icerm

23 ocak cunartesi
sabah
1 haslanmis yunurta 1 kk peynir 1 dilim eknek
oglen 1 tabak ispanak yemegi sarimsakli yogurt 1 dilim ekmek
ara
1 paket form biskuvi (150 kaloriudi kizimda tirtikladi benmle beraber)
1 bardaj turk kahveli tarcinli sut
bir tatli krizi gekdi ki sormayn sut yatstrdi birde hemen su ictim o da iyi geliyrmus dyebduymustim veee yemedimmm
aksam
1 kase mercmek corbasi salata tursu
spor 35 dakika tempolu yuruyus 17 dakika oryantal gun icinde oynadklarimi heaaolamadim
su 2 litre yarm saat daha icerm snra icmem gece rahatsiz edyr da
biraey sorabilir miyim tursu kilo aldirir mi diyeti bozar mi

3 Haftamin 2ci gunu
1 yk balik yagi bol bol su

8:30
Kahvaltim:
1 h yumurta,2 kozlenmis yagsiz, yesil biber, 5 zeytin, Az peynir, Zencefil( aci ama:), 1 dilim ekmek, yesil cay

2:00
Oglen:
Yarim kase ezpgelin corbasi, yarim simit ( arkadaslarla idim baska secenek yoktu ama tatli baska seylere dokunmadim)

3:00
Oglen ve dun aksamki kacamaktan dolayi bugun spor yapmam sart oldu
45 dakika bisiklet cevirdim cok terledim ardindan birkac hareket calistim kendim

5:15
Aksam
1 h. yumurta, 4 yk bulgur, az peynir, 2 zeytin, 1 muz
Yaaaa ne yapicam bir aclik geldiiiii spordan sonra(. Spor yapmadan daha iy dayaniyordum yada oglen yedigim simitin etkisi kan sekerim yukselmis hizla dusmus evet ondan daha canim dayan baska yolun yok yok yokkkkk. Cok uzgunum(( ne kadar yemege bagliyim. Banyonu temizlerken teraziyi elimden dusurdum paracalara da ayril ama koydum geri 60 olunca yeniliyicem o terazide 62 hicbir zaman gecmiyicem ins. 59-62 arasi benim pencerem olucak ins. Rabbim o gunleride gormeyi nasib eder ins. Hepinizede ins.

Cok sukur bugun duyet olmayan yemegin esiginden dondum hamdolsun. Simdi de yatiyorum herkese hayirli gunler geceler:)

Günaydın canım benim
Karatay a göre ev turşusu yani kendi yaptığın turşu faydalı antioksidan etkisi yapıyor.Fakat fazla yememelisin.Birde kahvaltına baktım hem yumurta hem peynir hem ekmek yemişsin nacizane fikrim yumurta yediğin gün peynir yeme yumurtayı iki tane yiyerek ve yanına ceviz de yiyerek daha iyi doyarsın böylelikle ekmek yemek zorunda da kalmazsın.
Üçü bir arada yendiğinde kilo yapma etkisi var.Peynir olarakta iyi bir markanın lor peynirini yiyebilirsi.Ekmek simit kan değerini ani yükseltip ani düşürür acıkma hissin bu yüzdendir.

Günaydın canlarrr
1 bardak limonlu suyumu içtim
Kahvaltım
2 ceviz
1 kase yoğurda 1 kaşık ruşeym,1 kaşık yulaf ezmesi karıştırdım yumuşamasını bekliyorum.Afiyet olsun bana şifa olsun bana :)

kızlar bana birşeyler deyin
bir aydır diyet yapmaya çalışan ben iki gün diyet yapıyorum üçüncü gün yeminlen yatak döşek hasta oluyorum
dün eşim fırçaladı iyice beni. bırak dedi bir aydır hasta geziyorsun dedi.
Anlamıyorum yolunda gitmeyen birşeyler var
inanın vücudum hiç sporu kaldırmıyor
ne zaman diyet yapıp yanına güzel bir saatlik sporumu eklesem ertesi güne hasta oluyorum
Dün gece acayip hastaydım bir üşüme bir ateş titreme grip zaten var.
bugünde ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum,
ne oluyor arkadaşlar bana anlamıyorum

gizemcim bendım mezdeke açıp oynayıp 4 kg veren,ozaman yaşım 22 dı metabolızma hızlıydı :),rejıme guzel odaklanmıssın masallah diyim arkadaşıma :)
fma canım geçmiş olsun ,dıyetısyen eşliğinde kg vermeye çalış ,bunyen cok hassas cunku,besın öğelerını dengelı bır sekılde alman gerekıyor .
ayşecim oğluşuna maşallah suphanallah ,inşalah hep böyle takdırlerle gelır senı mutlu eder,allah guzel mevkılerde görmenıde nasip etsın inşallah,darısı bıze inşallah :) . rejımın ve sporunda harıka gıdıyor tü tüü maşallah ,bende bu ay senın yollunda ilerlicem allah yardımcım olsun ,zorlansamda bunu kendım için başarıcam ,sabah akşam 1 er saat yürüyüş(eşim kosubandımı tamır ett) akşam 5 den sonra bırsey yemıyerek belkı 1 bardak sut yada meyve tuketerek yoluma devam edıcem,öyle sıkıldımkı sürekli koşubandımı ordan oraya taşımaya,bı an önce verimde kılolarımı arada bınmek ıcın kucuk odada buluşalım :) oturma odasına taşıdım yapmak için :)

benden haberler boyle hanımlar,cok gıremıyorum telefonum boızuk,pc açtıgımdada bebişim müsade eetmıyor yazmama ,öptüm hepinizi

Canım Canım çok düşük kalorili mi besleniyorsun? Vücudunu dirençsiz bırakıyor olabilirsin yoksa sık sık hastalanmak ve güçsüz kalmak nasıl açıklanır ?bir günlük menünü yazarsan birşeyler söyleyebiliriz.Birde sen diyet ve spora hazır mısın?Yani kafada bitirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…