- 4 Mart 2012
- 14.929
- 34.476
- 798
Sinemcim çoook sağol darısı sizin kuzulara:)gizemcim bendım mezdeke açıp oynayıp 4 kg veren,ozaman yaşım 22 dı metabolızma hızlıydı :),rejıme guzel odaklanmıssın masallah diyim arkadaşıma :)
fma canım geçmiş olsun ,dıyetısyen eşliğinde kg vermeye çalış ,bunyen cok hassas cunku,besın öğelerını dengelı bır sekılde alman gerekıyor .
ayşecim oğluşuna maşallah suphanallah ,inşalah hep böyle takdırlerle gelır senı mutlu eder,allah guzel mevkılerde görmenıde nasip etsın inşallah,darısı bıze inşallah :) . rejımın ve sporunda harıka gıdıyor tü tüü maşallah ,bende bu ay senın yollunda ilerlicem allah yardımcım olsun ,zorlansamda bunu kendım için başarıcam ,sabah akşam 1 er saat yürüyüş(eşim kosubandımı tamır ett) akşam 5 den sonra bırsey yemıyerek belkı 1 bardak sut yada meyve tuketerek yoluma devam edıcem,öyle sıkıldımkı sürekli koşubandımı ordan oraya taşımaya,bı an önce verimde kılolarımı arada bınmek ıcın kucuk odada buluşalım :) oturma odasına taşıdım yapmak için :)
benden haberler boyle hanımlar,cok gıremıyorum telefonum boızuk,pc açtıgımdada bebişim müsade eetmıyor yazmama ,öptüm hepinizi
benim programı yapman hoşuma gitti.Günde iki defa yürüme çok iyi oluyor beslenme şeklini desen inan ki acıkmıyorum sadece alışkanlıktan atıştırma isteği oluyor onuda bol su ve günde iki defa yeşil çay içerek bastırıyorum sonrada aklıma gelmiyor.22_22:30 gibi uyuyunca da iyi oluyor sabah 5 gibi kalkıp yürüyorum.Böylelikle kendime geliyorum bu bir hafta yürüyemedim ama yediklerime dikkat ediyorum şükür.