Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Şöyle bi toparlamaya çalıştım kilolarımızı
Ulaşımız bu haftadan itibaren sende bize cuma tartılmalarına katılcaktın diye biliyorum. yanlış hatırlamıyorsam
Sende söyle senden azimleniyoruz bız

Bu sali baslamistim tekrar 85.1kg 4 gunluk tatilimde 83kg dan 85.1kg cikmistim. Yani simdiki kilo 82.3kg
BK 85.5
SK 82.3
TKK -3.2kg

Eklentiler

• image.jpeg
    39,7 KB · Görüntüleme: 27

Canim ya yazdiklarin beni daha da motive etti cok haklisin kilo problemi yasayanlarin mutlu olmadigi bir devirdeyiz ne yazikki insanlarinda bunda etkisi var. kabullenmis bir ideal var bazilari hakklari varmis gibi kilolulari elestirebiliyor baskalarinin yaninda. Ama buna son demek yine bizim elimizde ama kendimce kendim icin zayifliyicam bir dugune, birisi icin degil hayatimdaki hedefleri bu kilolarla yetisemiyicegim kesin

O kadar vermis almisimki kiloyu esime sordum ama umitsizmis burakirsin diyor eskileri gibi o da hakli bisey diyemem bende onun yerinde olsam zor olurdu vericegime inanmam

O kadar vermis almisimki kiloyu esime sordum ama umitsizmis burakirsin diyor eskileri gibi o da hakli bisey diyemem bende onun yerinde olsam zor olurdu vericegime inanmam
Tatlım önce senin inanman lazım.Başkalarının söyledikleri seni asla üzmesin daha da şevklendirsin ve lütfen durumumuzu akışına bırakalım olağan birşeymiş gibi devam devam devam..

canım aynııı benim durum. sen yapamazsın edemezsin. boşver böyle kendine yazık ediyon, böylede güzelsin
insanlar insanlar insanlar başka birşey demiyorum
belki kırmak istemiyorlar ama biz kırılıyoruz farkında değiller

Bugün de ayağımdan dolayı yürüyemedim.
Oğlum takdir alarak beni gururlandırdi.Darısı sizin miniklerin başına.
Bu arada daha önceden bu günü kaçamak günü ilan etmiştim.Yani kontrolsüz bir durum yok :)planlı programlı oğlumla biraz keyif yapmak istedim.Yarın düzenime devam arkadaşlar uzun süredir özlediklerim vardı.Affedin beni.

90 kilodan 65 kiloya düşmek o kadar mı zor kızlar yaaaaa
yapamam mı ben bunu
bu kadar zormu
ama bundan 4 sene öncesinde vermiştim ne güzel 13 kilo nekadar mutlu olmuştum,
yine yapabilirim
yine başarabilirim
kendimle barışmak istiyorum bende artık özgürce istediiimi giymek istiyorum
o yakışır mı bu olurmu acaba şişman gösterir milerden bıktım artık yaaaaaa
kendimi beğenmek istiyorum
çoookkk şükür şimdilik bana bir sağlık sorunu yaratmıyor ama bi dur demem lazım ne zamana kadar böyle gitcem
daha yaşım çok küçükkk ileride neler olur bilinmez ilerideki sağlık için vermemiz lazım amaaaaaaaa
benim şimdiki önceliğim istediğimi giyip kendime güzel görünmem lazımmmm
değillse hiç mutlu olamıyorum
bıngıl bıngıl oldum yaaaaaa
basenlerime göre üst tarafım daha inceydi sırt etlerimi hiç bilmezdim ben. aman Allahımmm aynada sütyen sıkmasını görcem diye hiççççç arkamı dönmüyorum offfff kızlar daha neler neler
inşallah banada dua edin hep beraber zayıflayalım güzel güzel anneler olalım inşallahhhhh
birde benim eşim çokkk fittt yaaaa benseeeeeee
inşallah bende fit olmak istiyorum
25 kilo 4 ayda verilir o kadar zor değil
düşünüyorumda ohhhhh 65 kilo olsam yaza güzel güzel elbiseler alsam güneşli güzel havalarda kendime güvene güvene çıksam dolaşsam
misafirliklere koşarak gitsem olurmu acaba inşallah olur

Bu arada çok şükür diyetimi güzel yaptım arkadaşlar
evde güzel 1 saat boyunca olduğum yerde+ odalarda aralarda yürüyüş yaptım iyi oldu. azda olsa yan yağlar için hareket yaptım
çok şükür suyumuda içtim
elhamdülillah bu günümü atlattım

katiplik için klavye çalışıyorum yaaa. o yüzden aklımdan geçenleri sizlerle rahatça paylaşabiliyorum.

Tatlım önce senin inanman lazım.Başkalarının söyledikleri seni asla üzmesin daha da şevklendirsin ve lütfen durumumuzu akışına bırakalım olağan birşeymiş gibi devam devam devam..
Canim cok haklisin kendimizin inanma konusunda:)
Ama bu normal akisina burakamiyorum herkes farkli herhalde 3 senedir akisina buraka buraka bu duruma geldim:) artik iplerim elimde cok bosaltmak bana gelmiyor kayiveriyor ayagim:) mesela ben ayda 1 kere tartilmaya dayanamam ama senin icin normal. Her sabah gormem gerekiyor bir onceki gun yediklerim ne yapti bana:)) bos sanslar herkese.

Bol şanslarrr tatlımm..
Ben sana güveniyorum çünkü yorumlarında ve verdiğin bilgilerle kontrollü bir yapıda olduğunu anladım.Biraz sabırla mükemmel olacak..Evet canım önceden olsa bende bir ay tartılmamaya dayanamazdım ama inan ki 10 yıldır diyete gir çık bu hale geldim artık merak etmiyorum ve bunun bana iyi geleceğine ve beni iyileştireceğine inanıyorum.

3 Haftamin 1ci gunu

Kahvaltidan once 1yk balikyagi bol su

9:05
Kahvaltim:
Yumurta,Az penir,Sebze(avokado, domates, zencefil),5 zeytin,1 dilim tb ekmek, yesil cay

12:30
Oglen:
Once 1 Tk corek otu yagi bol su ile
2 patates, az tavuk, zencefil, yesil biber, kucuk kase yogurt.

6:30
Aksam:
Evet aksam koptum kizlar affedin yarin tam gazla devam. Koptum derken exta tuzludan yedim tatli falan degil. Aysecim bak guvenini bosa cikarttim kusura bakma((

Canim listen cokguzel hic surat asmiursun. Sen miydin mezdeke oynayarak kilo vermistim tekrar oynaym dye sinem miydi hatrlayamadm kusura bakmayn hemen kendine oryantal muzik indr sevmiyrsan clup tarzi olabilir ac son ses hopla zipla oyna 20 dakika yedgin sey eridi gitti bitti aaa sen ne yemstn sekerim eridi de goremuyrm ben oryantal oynadgmdam beri belim.ve gobegim sanki inceldi gbi olcumlerm var ins 1 subatta olcecem bakalm Tartida degsiklik yok ama pantolonumun beli skyrdu sanki skmiyr artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…