• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Kizlar kendinize gelin ne yapiyorsunuz butun emekleriniz bosuna bakin 1 ay oyalandik Aysecim ne guzel kilo verdi biz ise hala o kadar yagi tasiyoruz. Cuma tarti gunumuz hangi yuzle cikicaz teraziye bir birimize verdigimiz sozumuzu tutalim. Hayat akip gidiyor arkasindanmi bakicaz yoksa icinde verilmis nimetleri yerinde kullanarak mi devam edicez
Nerdeyse 10 yildir evliyim hic bir aile fotorafimda istedigim gibi degilim hep kacinmisimdir en guzel oglumun kucuk vakitleri de camera arkasinda saklamisimdir rminim ayni duygulari tasinyanlarda var. yillardir nefsimiz bizi kandirmadimi simdi bunlari yiyeyim pazartesi diyete pazartesi gelince yine kandirdi artik bun dur dememiz gerekiyor kandirin befsinizi biraz bekle az kilo vereyim tekrar herseyden yiyicem diye:)) inanin Ayse de sahittir eminim iki uc gun zorlanicaksiniz zaten zayifladiktan sonra mogde iz istemoyicek amma su sartlari uygularsaniz
1) diyette yagsiz da olsa cook buyuk porsuyon yemiyicegiz migdemizin kuculmesine izin vermeliyiz
2) suyu ve taze cig sebzeleri yemeyi ihmal etmiyeceyiz
3) kendimizi daha bilinci hale getirmemiz okumamiz gerekiyor guvenilir saglikli beslenme kitablari yada medya dan guzel programlarda var yedigimiz besinler hepsinin bir yan etkisi var kimisi saglik kimiside aksine sagligimizi bozuyor simdi doktorun verdigi ilac 1 ise kalkipta 4-5 icmiyoruz degilmi? Oyleyse yemeklerede abartmamamiz gerekiyor.
3) kolay olmadigini kabul edicez ve ac olucagimizi da kabullenmemiz gerek baska tutlu olmaz ama zamanla inanin o aclik hissi de hosunuza gidicek
4) Daha neler neler:

Birde bakin gercekten hazir degilsek tekrar gozden gecirmemiz gerekiyor dogru zamandamiyiz diyet yapmak icin
Metabolizmamizi maf ediyormus bir diyete girip bir cikmak duzensiz calisiyor sonrada su icsek yarayabilir
Korkutmak istemiyorum ama asiri kilolular artik az yesede kilo aliyorlar cunku sismaik hastaligin en kotusune yakalanmislar. Oyle 200-400 kg insanlarin hayatini izleyin istahiniz kacicak eminim
Birde Allah korusun ama hasta olursak zaten omur boyu dikkat edicez belkide sevdigimiz yemekleri hic yiyemiyicez ama simdi dikkat edersek gelecegimiz daha saglik olur ins

2 Haftamin 6ci gunu kaldi 1 gun kaldi tartilmaya yasasin devam ediyorum edicem de ins
Kahvalti 9:00
1 yumurta,
Domates,
Az peynir
1 dilim tb ekmek
Kafe tabiki sekersiz( yesil cayim kalmadi gidemiyom bir turlu almaya)

Saat 1:30 dersten ciktim oglumu almaya gitmem gerekiyor yemeye vaktim yok olsun iki buyuk havuc ve sise suyla oyaladim iy oldu acligim basildi:)

Saat 3:00 Oglen yemegim:
Az tavuk gogsu ( firinladim ailem icin tavuk kendime yagdiz gogus kismindan koydum:)
Haslanmis karnibahar,
Kase yogurt,
Zencefil( aci ama isirarak yedim)
Yesiiiil cayim ozlemisim iyi geldi(doydummu cok doymadim ama sabir etmem gerekiyor zafere az kaldi)

Saat 4:50 teyzeme geldim masayi kusatti ama cok sagol diyetteyim dedim artik yoksa yemesem kirilirdi:)
Tatlilara bakip yesil cayimi iciyom canim cook istiyor yemeyi.

5:40 hala teyzemdeyim yanimda getidigim aksam yemegimi yiyorum
Haslanmis balik,
Domates,
Taze pancar
Cok ac degildim ama 6 dan once yemem gerekiyor spor yapamadigim icin 6 dan sonra yememem gerekli evet evet gece ac yatiyorum ama o kadar yemenin acisi simdi cikiyor ve kendi yaptigim yalnislarla yuzlesmenin vakti geldi

6:00 aksam yemegimden sonra bir tatli istegi geldiki sormayin balik yedikten sonra agizda burukluk yaratiyor bunu kuru meyveyle kapatilabilir ama dayanicam gecer sadece sabir

Saat 7:00 ailece yemek soframizdayiz esim firinlanmis tavugu ve salatasini yiyor oglumda oyle bende ailenin duzenini bozmayayim diye birki cayi demledim sofrada oturup iciyorum onlar yerken evet zooor dayanmak ama dayanicam bu gobekten bu sene kurtulucam hele basenler yayilmis gidiyor:)) 30 dakika katlandim onumde yemelerine ama sukur gecti simdi de iykide yememisim diyorum:)) bulasiklar yikama zamani

Saat 9:55 cok yorgunum yaticam ha bide acim migdem garib sesler cikartiyor:)

kızlar selam-
benım kosubandımda sıkıntı var ,başlatıyorum 1 dk çalışıyor sonra duruyor 15 sny sonra tekrar başlıyor ,sürekli bu şekilde ,nasıl bir arızası var bilmıyorum ,garantıside bitti ,son çare servis çağırıcam ama bilgiisi olan varmı ,sizinkiler hiç bu şekilde oldumu

kızlar selam-
benım kosubandımda sıkıntı var ,başlatıyorum 1 dk çalışıyor sonra duruyor 15 sny sonra tekrar başlıyor ,sürekli bu şekilde ,nasıl bir arızası var bilmıyorum ,garantıside bitti ,son çare servis çağırıcam ama bilgiisi olan varmı ,sizinkiler hiç bu şekilde oldumu
Canım bilemiyorum ama arızalanmış olabilir.Servis tamir etsinde sporun aksamasın.

Canlar akşamda sabahta ayağımın çağrısından yürüyemedim.ama yediklerime dikkat ediyorum.
Sabah bir bardak limonlu su
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
2 ceviz
öğle bir lokma lavaşla birlikte et döner
dünden kalma haşlanmış karnıbahar.
Bundan sonra bol su ve yeşil çay içerek günü kaparım.

2 Haftamin 7ci gunu

2 sise su, 1 yk balik yagi

Saat 9:17am
Kahvaltim:
1 yumurta
Peynir
Sebze(zencefil, domates, turp)
1 dilim tb ekmegi
Yesil cay
Gecmedi ya kahvaltidan sonra farkli biseyler yeme istegim var ama olmaz simdi sonra zayifladiktan sonra:)

Saat 12:55
1 tk corekotu yagi bol bol su

Saat 1:30
Oglen:
Haslanmis 2 patates ve lahana
Az tavuk gogsu
Zencefil
1 kase yogurt
Migdem doldu ama canim yine cayla cikolata tatli istiyor ne yapicam yesemmi azicik ama yarin tarti gunum yemiyicem hem birazdan gecer:(((((((

Saat 2:30
Yesil cay vaktim:) cok seviyorum yesil cayi

Saat 7:00 davete gittim tatli hamur yemedim cok sukur ama pilav yedim yoksa diyette oldugum anlasilirdi
Haslanmis tavuk
Salata
Yogurt
Pilav
Yani maklube yedim bakalim yarin tartida ne cikicak...

Saat 10:38 birazdan uyuyucam cok uykum var herekese iy geceler

image.jpeg
Günaydınlar bugün tartı günü , 200 gr fire ile buradayım kilom 75.6 o_O bu hafta daha iyiyim şükür , tekrar eksileri görmeye devam :KK31:

Bende verilen kilolar nasıl 2 haftada geri alınır onu kanıtlamış oldum:KK61:
Ama şu bi gerçekki verdiğim 700 gr daha almamışım.
Çünkü 91 kg başlamıştım.
Bugün benim için yeni birgün yeni bir başlangıç olsun istiyorum.
65 kilo olmak istiyorum
Hiç utanmadan sıkılmadan jarnımı içime çekmeden herkesin yanına gitmek istiyorum
Beğendiğim herşeyi giyinmek istiyorum
Artık büyük bedeni varmı diye bakmak istemiyorum
Misafirliğe gitmek işkence olmasın istiyorum
Eşimin arkadaşlarıyla ailece görüştüğümüzde üzülerek dönmek istemiyorum
Bi bayramlarda düğünlerde mağaza mağaza gezip vazgeçtim almak istemiyorum demek istemiyorum
BEN BÖYLEE HİÇÇÇ MUTLU DEĞİLİMMM
Sabah yataktan kalkınca elim yüzüm şiş kalkmak istemiyorum
Dolabı bekleyen güzelim elbiselerimi tekrar giymek istiyorum
Zayıflayınca alırım deyipte 2 çeşit elbiseyi forma gibi giyip çıkarmak istemiyorum
BEN BU HALİME ÇOKKK ÜZÜLÜYORUM
Biryere gittiğimde yine mi kilo aldın denmesinden nefret ediyorum
Sen yapamazsın debmedinden nefret ediyorum
Sende mi yiyecen denmesinden nefret ediyorum
Millete yakışan elbiselerini izlemekten bıktım
Heryerimin pötür pötür pörtlemesinden bıktım
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::mad::mad:
Ben ağlamayımda kimler ağlasın
Birilerinin yanında yerden kalkarken 40 şekle girmektennn bıktım usandım
Merdiven çıkarken nefes nefese kalmak çokk kötüüü
Otururkennn mideylee karnımın yarış içinde olmasından bıktım
BEN ŞİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM
BENN 65 KİLO OLMAK İSTİYOMMMM:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
ALLAHIMMM NOLUR YARDIM ETTTTTT

Bende verilen kilolar nasıl 2 haftada geri alınır onu kanıtlamış oldum:KK61:
Ama şu bi gerçekki verdiğim 700 gr daha almamışım.
Çünkü 91 kg başlamıştım.
Bugün benim için yeni birgün yeni bir başlangıç olsun istiyorum.
65 kilo olmak istiyorum
Hiç utanmadan sıkılmadan jarnımı içime çekmeden herkesin yanına gitmek istiyorum
Beğendiğim herşeyi giyinmek istiyorum
Artık büyük bedeni varmı diye bakmak istemiyorum
Misafirliğe gitmek işkence olmasın istiyorum
Eşimin arkadaşlarıyla ailece görüştüğümüzde üzülerek dönmek istemiyorum
Bi bayramlarda düğünlerde mağaza mağaza gezip vazgeçtim almak istemiyorum demek istemiyorum
BEN BÖYLEE HİÇÇÇ MUTLU DEĞİLİMMM
Sabah yataktan kalkınca elim yüzüm şiş kalkmak istemiyorum
Dolabı bekleyen güzelim elbiselerimi tekrar giymek istiyorum
Zayıflayınca alırım deyipte 2 çeşit elbiseyi forma gibi giyip çıkarmak istemiyorum
BEN BU HALİME ÇOKKK ÜZÜLÜYORUM
Biryere gittiğimde yine mi kilo aldın denmesinden nefret ediyorum
Sen yapamazsın debmedinden nefret ediyorum
Sende mi yiyecen denmesinden nefret ediyorum
Millete yakışan elbiselerini izlemekten bıktım
Heryerimin pötür pötür pörtlemesinden bıktım
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::mad::mad:
Ben ağlamayımda kimler ağlasın
Birilerinin yanında yerden kalkarken 40 şekle girmektennn bıktım usandım
Merdiven çıkarken nefes nefese kalmak çokk kötüüü
Otururkennn mideylee karnımın yarış içinde olmasından bıktım
BEN ŞİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM
BENN 65 KİLO OLMAK İSTİYOMMMM:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
ALLAHIMMM NOLUR YARDIM ETTTTTT
canım benım tıpkı benı anlatmıssın :( verıcez buna inanıyorum ben ,sende inan lutfen yarın sabah 8 lı rakamı görüceksın ve bu senı dahada motıve edıcek ınan bana ,yavas yavas ama kalıcı gıtsın yeterkı,bu hafta sil baştan basladın devamıda gelıcek ,bu kısır döngüden bu sefer kurtulucaz

gunaydın kızlar

ben resım cekemedım cunku telefonum bozuldu servıste ,pc den yazıyorum size
kılom 87.4 bu hafta az gıttı cunku kacamaklarımın esirim oldum ,ama bugun ve yarın proteın yiyip bu yapay şişlikten kendımı kurtarıcam,hemde yıyerek vucudumu sasırtmıs olucaM
İNŞALLAH haftaya 1 kg vermıs olarak dönucem ,ilk hedef 85 kg bişeycik kalmadı :) spora ayşe gıbı dahada asılıcam ,bende sabah akşam yapıcam, en azından 1 ay denıcem
şehir dısına cıkıcaz 1 haftalıgına ama ben ertelemeyı düşünüyorum cunku tamamen düzenım bozuluyor .benden haberler bu sekılde
koşu bandımda hayırlısıyla bı yapılsa harıka olucak ,eşim anlıyor akşam yapıcam dedı ama bakalım

Gunaydin ben cok.giremiyrm kaynanamlar geldi yne bosanmanin esigindeym cok kotuyum ins biran once toparlarim cok.guzel spir yaptim ama dyet yapmadm 97.6 ayniyim. Etrafmdaki herkes uzulunce yemeden icmeden kesiliyr benim istahm aciliyr

Canlar selammm
Bildirimler yapılmış bakıyorumda..
Canlar geçen haftanın kilosu sonra bu cumanın kilosu olarak yazarsanız daha anlaşılır olur.
Leylacım bu listeyide ekleyecek misin? Eklersen seviniriz.

Back