Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Sinemcim çoook sağol darısı sizin kuzulara:)
benim programı yapman hoşuma gitti.Günde iki defa yürüme çok iyi oluyor beslenme şeklini desen inan ki acıkmıyorum sadece alışkanlıktan atıştırma isteği oluyor onuda bol su ve günde iki defa yeşil çay içerek bastırıyorum sonrada aklıma gelmiyor.22_22:30 gibi uyuyunca da iyi oluyor sabah 5 gibi kalkıp yürüyorum.Böylelikle kendime geliyorum bu bir hafta yürüyemedim ama yediklerime dikkat ediyorum şükür.

Canlar 2.öğünüm
2 parça haşlanmış tavuk göğsü
2 kırmızı biber ile 2 yumurtalı omlet doydum mu doydum çok şükür.Şifa olsun bana :

Kizlar herkese merhaba, bugun hastayim yatiyorum dun spordan sonra dus alip sacimi iyice kurutmadan cikinca usunttim heryerim agiriyorum sagligimin kiymetini daha iy anladim. Canim yemekte istemiyom gece 3:30 corek otu yagimi ictim sicak cay ayagim sicak suya koydum sukur iy geldi ama hafta cook yogun olucak yatma luks yok ins bir gunle gecer

Çok geçmiş olsun leylacım.Ihlamurun varsa iç canım iyi gelir.

Canim ya diyetisyenle zayiflamasanda bir gorun hersey yolunda oldugunu ogrendikten tekrar kendin devam edersin. Kendkmden biliyorum fiue hazir olmadigimda kendime cok uzuluyorum diyet yapmak iskence oluyor hernekadar zayiflam gerektigini bilsemde isten ice yapmak istemedigim ic dunyamla dis dunyam savasa giriyor pdikolojik yorgun insan butun bagisiklik sistemini yavaslatiyormus canim kendine dikkat et. Saglikli olman zayif olmandan daha onemli belki biraz ara ver mesele ben baslamadan once burayi bulmadan once oyle yaptim. Tamam dedim ben spor yapmak istemiyorum, az yemekte istemiyorum, doymak istiyorum acligima karsi durmamiyorum amma bana abur cubur gerekmiyor, kizarmis yemek gerekmiyor bunlardan pekale uzak durabilirim ac olmadigim surece problem oluyorsada demek kendimi durdurmayi daha ogrenememisim. Basladim ev yapimi pakete gormemis herseyden yemeye baktim kilo almiyorum bu zamanla bende doyet yapma istedi dogurdu ve simdi kendimi zorlayak ama aslinda cok fazla degil cunku kafamda bu fazlikla o kadar cikrin gorunuyorki beni benden eden fazla kilolarima dusman kesildim ve arkamdan aticagim dedim dedikten sonrada inatla devam etmeye calisiyorum. Dun mesela aksam dpordan sonra bir yemekrizin tuttuki vaktim yoktu oturmadan yemegi isitmada tika basa dolap ne var ise iste 3-4 kasik bulgur, yumurta zeytin yedim ve evden ciktim eve 30 dak donucektim dondugumde yeme istegim gitmisti ve katta aksam caya gittim hicbir ikramda canim istemedi saatlerce rahat gezdim aklima bile gelmedi. Mesela oturup deli gibi kendimle konusuyorum yaziyorum yazdiktan sonra rahatliyorum. Uzakttim kusura bakma ins demek istedigimi anlamissindir. Ara ver derkende burdan ayrilma bizim takip ederek iki hafta kendine ev yemekleri yiyerek zamsn ver eminim ozliyiceksin diyet yapmayi

Çok geçmiş olsun leylacım.Ihlamurun varsa iç canım iyi gelir.
Sagol canim ihlamurum yok ama bol yesil cay dogal bal ile iciyom agri kesici yada ilac sevmiyorum almayi agrilara dayanmak istiyorum alisiyormus beden ilaca. Dun spor yaptim hizli 45 onun kas ageilariyla birlesince zor oldu biraz:)

Sagol canim ihlamurum yok ama bol yesil cay dogal bal ile iciyom agri kesici yada ilac sevmiyorum almayi agrilara dayanmak istiyorum alisiyormus beden ilaca. Dun spor yaptim hizli 45 onun kas ageilariyla birlesince zor oldu biraz:)
Ağrı kesici
içmemekle iyi yapıyorsun tatlım.Bir yeri iyileştirirken bir yeri yıkıyor vücuda daha da zarar veriyor.Bal da yeşilçay da şifa olsun sana.

Telefon elimde yatiyorum aklima geldikce yaziyorum:)
Kizlar haslanmis patates oglen 2 aksam 1 tane olarak yumurta veya eti ve salatanin yaninda yenildiginde cook tok tutuyor ve saglik aclik hissi olmuyor. Yaninada taze zencefil bir kucuk parmak buyuklugunde yeseniz yag yakimini hizlandiriyor tavsiye ediyorum.

canım benim çoookkk teşekkür ederim
bırakayım bi kendimi toparlayım istiyorum ama öyle yapıncada içim hiççç rahat etmiyor
çok üzülüyorum.

bir günde belli olmuyor yediklerim ama ortalama şöyle
sabah 11 gibi anca kahvaltı edebiliyorum
1 veya 2 haslanmış yumurta
yeşillik istediğim kadar
bir dilim ekmek bazen
bir kibrit kutusu kadar peynir
5 altı zeytin
şekersiz çay veya ıhlamur

gün içinde 3 lt yakın su içiyorum

saat 3 veya 4 gibi ya meyve yada yoğurt yada bir tas çorba evde ne yemek varsa iyice bir tabak yiyorum

akşam yemeğimiz saat 6 da oluyor

o zaman da o gün ne pişirdiysem bir tabak çorba bir tabak normal bir yemek yiyorum

akşam da bir iki meyve yersem yiyorum

Genelde böyle besleniyorum. ara ara yeşil çay ıhlamur falan içiyorum
yanlışıyla doğrusuyla böyle diyet yapıyorum ben. işte yanınada ya ip atlamaya çalışıyorum yada yürüyüş yapmaya çalışıyorum

Kızlar benim günlerim böyle geçiyor. Burdaki eksik neeee. yada fazla birşey mi var bilmiyorum
Amaaaa şunda başlarken emin olun gerçekten isteyerek başladım. en fazla iki gün dayanabiliyorum.
şimdide ilacın etkisi geçti yine ağrılarım sancılarım başladıı kendimi kutluyorum nasıl bir bünyeye sahip oldum böyle

Canim kahvaltiyi 7-9 arasi yapmayi bir dene 11 kadar bunye zayif dusebilir. Sabah erken saatinde kahvalti metabolizmayi hizlandirir diye biliyorum. Bunun disinda cok guzel listen var belkide takviye dogal vitamin ve balik yagi alman iyi gelebilir dene istersem.

canım gece geç yattığım için geç kalkıyorum genelde. kahvaltıda genel ılarak o saatleri buluyor. inşallah bir düzene girerim bende

3cu Haftamin 3 cu gunu Pazar,

3:30 sabahi hastayim uyuyamiyorum 4-5 balla yesil cay sicak sicak sifa niyetine kitab okumayla sabah 7:30 buldum sukur uykum geldi uyudum

10:40
Kahvaltim:
1 h yumurta, cok az tam yagli beyaz peynir(digerini yiyemiyom kahvaltiya izin veriyom kendime:), 5 zeytin, zencefil, 1 dilim ekmek, yesil cay balli

Saat 1:38 acaba gidip kossam iy geliyor bana serotonin salgisi agrilarimi azaltir ins.hmm yapmiyicam belim cok agiriyor

4:20
Hic ac degilim istahim yok ama yesem iy olur az da olsa:) yesil cayii balla iciyom

5:00
1 kase corba etli patatesli

9:00
Ilac almam gerekiyor agrilarim gecmiyor haslanmis patates yedim bos migdeye olmasin diye

Beslenme şeklinde güzel canım.Sen diyetini devam ettir en azından kilo almazsın.Toparlayıncada spora başlarsın.

Günaydın herkese
Dün akşam 1 saatlik yürüyüşümü yaptım,sabah uyanamadım ama öğlen 1 saat akşam 1 saat şeklinde yürücem,malum bebişimden yorgun düşebılıyorum ,sabah 8 de ayaktayız zor olur benim için,öğle uykusunda bende yürüyüşümü yapıcam inş
Bugünkü menüm
Şükür düZene girdim
3lt su Yeşilçay
Sabah
1 dilim Çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
Kekikli limonlu domates
Biraz peynir
Öğlen
Çorba yada sulu yemek
Ara
Yağsız tuzsuz patlamış Mısır
Akşam
Çorba salata

okadar mutsuzumki koşubandım gene arıza verdı ,tam başladım derken spora önüme engel çıktı yine,yarın servis gelicek inşallah
diyetime sadığım cok şükür
1 ay sonunda 8 li rakamlardan kurtulmak istiyorum,bunun içinde 7 kg vermem lazım ,vericem de inşallah

Sinemcim hiç üzme kendini sen diyetini uygula,evdeki hareketlerini arttır zaten bebeğin var onunla oyunlar oyna kucağında gezdir akşama kadar bir sürü enerji harcarsın..spora da bandın tamir edilince başlarsın..Sen başaracaksın buna inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…