- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
süper süper süperGünaydın sevgili günlüğüm evet bugün tartı günümü ve tartıldım çok şükür emeğimin karşılığını aldım.Çok çok mutluyummmm Maşallah bana 18 aralıkta başladım ve 1 ay motivasyonumuzu düşmesin diye tartılmadim hiçte merak etmedim açıkçası..çünkü bir kere karar vermiştim..Şimdi geldiğim kiloyu yazayim umarım çok kişiye örnek olur,zayıflamak isteyenlere motivasyon olur,azim olur,umut olur.
Başlangıç tarihi_ 18Aralık
Tartı tarhi _ 18 Ocak
Başlangıç kilo : 84kg
Güncel kilo : 77kg
Fark : 7 kg Maşallah maşallah maşallah
Çoook sağol canım benim.Inan ki bu programla hiç acıkmadım iki öğün bana iyi geliyor tabi seni bebeğini emziriyorsan kendine göre yumuşatabilirsin ama yürüyüşünü sabah akşam mutlaka yap.Alışınca vücut o saatte kalkıp spor yapası geliyor :)))Hic vaktim olmamasina ragmen sirf kilon icin grdim aysecim ve seni coooooookkk tebrik ediyrm cok.guzel.bir kilo bu haftada 2 kiloya yakin vermissin masallah sana cok sevndm.ve bana umut oldun demkki dikkat edince veriliyrmuss sen gbi bir program uygularsam kizimn dogum gunune kadar 30 kilo vermis olurum ve bu harika birsey bende basliyrm sennle sabha aksam yuumeye ins bebisimi de ayarlarsan
Çok sağol şekerimm.Umarım arkadaşlara da bir faydası olur.Sen neler yapıyorsun? ne zamandır yoksun.7 kilo mu? Way maşallah. Çook tebrik ederim canım. Herkese gaz verir bu sonuç :)
Teşekkür ederim.Aynen gitsin kilolar:)maşallah sana tebrik ederim iyi gitmiş pis kilolar
Günaydın sevgili günlüğüm evet bugün tartı günümü ve tartıldım çok şükür emeğimin karşılığını aldım.Çok çok mutluyummmm Maşallah bana 18 aralıkta başladım ve 1 ay motivasyonumuzu düşmesin diye tartılmadim hiçte merak etmedim açıkçası..çünkü bir kere karar vermiştim..Şimdi geldiğim kiloyu yazayim umarım çok kişiye örnek olur,zayıflamak isteyenlere motivasyon olur,azim olur,umut olur.
Başlangıç tarihi_ 18Aralık
Tartı tarhi _ 18 Ocak
Başlangıç kilo : 84kg
Güncel kilo : 77kg
Fark : 7 kg Maşallah maşallah maşallah
Canım karatay diyetini biraz kendime uyarladım ve Sabah akşam 1 er saat yürüdüm.İki öğün dışında birşey yemedim bir de yeşil çay içtim canım.vuhuuu 1 ayda 7 kg nasıl verdin ya üstelik 1 ay hiç tartılmmamışsın nasıl sabrettin bravoo
ama lütfen önerilerine ihtiyacım var neler yaptın
Sinemcimgünaydın hanımlarr
ayşecim çok tebrik ederim senii,cok mutluu oldummm ,devamı gelsin inşallah ,harıkasınnnnn :) azmin daim olsun inşallah
vallahi gaza geldim dahada darısı hepimizin başına inşallah,doğru yolda oldugumuzun göstergesi ,senı cok tebrık ederım ,cok öptüm
çokta geçmiş olsun ,içtiğiniz çorbalar şifa olsun inşallah ailene ,sana
gizemcim nasılsın ,aysenın kılo bıldırımı bizi nasılda motıve etti dimi :) fena gaza geldim ben :) ,bugun dahada sıkı sarılıcam spora ,ayşe sporla başardı cunku
Mucizenin yürüyüş yapmakta olduğunu zaten biliyoruz ama şartı şu: düzenli yapmak. Sen bunu başarıyorsun. Tatil günü bile yapmadın sanırım :)Çok sağol şekerimm.Umarım arkadaşlara da bir faydası olur.Sen neler yapıyorsun? ne zamandır yoksun.
Çok doğru yere parmak bastın tatlım:) Aynen istikrar ve düzenli bir program şartta.Mucizenin yürüyüş yapmakta olduğunu zaten biliyoruz ama şartı şu: düzenli yapmak. Sen bunu başarıyorsun. Tatil günü bile yapmadın sanırım :)
Yoksa evinde yuruyuş bandı olup da üşenen arkadaşlar çok. İstemek önemli.
Iyi vermişsin canım benim.Çok geçmiş olsun kendine dikkat et tekrarlamasın.Adımlara aleti adim sayan aletten mi yoksa farklı bir spor aleti mi3 kilo verdim ama önce grip sonra faranjit geçirince yürüyüşü aksattım iki hafta boyunca. Ben ev için basit adımlama aleti alıcam önümüzdeki ay.
Sağol canım benimm.Sen nerelerdesin bakim.Artık aramıza gel bak yarın sabah yeni bir güne uyan ve eski yeme düzenine devam et .süper süper süper
azmin istikrarın sonucu buuuuuu
maşallah sana inşallah bu ayda bir yedi kilo gider
canım o kadar mutsuzum kiSağol canım benimm.Sen nerelerdesin bakim.Artık aramıza gel bak yarın sabah yeni bir güne uyan ve eski yeme düzenine devam et .
Stepper almak istiyorum. Hani şu iki ayatan oluşan küçük alet:) dışarıda yürümeye de devam edicem tabiki.Iyi vermişsin canım benim.Çok geçmiş olsun kendine dikkat et tekrarlamasın.Adımlara aleti adim sayan aletten mi yoksa farklı bir spor aleti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?