- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
Mehaba canim ne kadar surede vermistin. Bak ne guzel kosu bandin varnis havalar sana engek degl engekin de yok sanrm valla cik bandina inme benim kizim dursaben hic innen banttanmerhaba kızlar,
bol eksili tartı günleriniz olsun inşallah:)
bende eylül ekim ayında düzenli olmasa da koşu bandında yürüyüş yaptım, tam uyamadan da karatay beslenme düzenini uyguladım. sonuç giden 5kg... ve basende 5 cmlik incelme. bu benim için harika bir şeydi. fakat havaların soğumasıyla bıraktım ve kilo almaya çok meyilli bir vücudum var. bacaklarımdaki selülitler geri döndübasenim kalınlaşmaya başladı.
Mehaba canim ne kadar surede vermistin. Bak ne guzel kosu bandin varnis havalar sana engek degl engekin de yok sanrm valla cik bandina inme benim kizim dursaben hic innen banttan
Anladm cnm bende 4 5 yil onc eliptik bisikletle hergun 45 dakika cok hizli spor yaparak 1 ayda 7 8 kilo vermstm ama tabi 21yasndaydm metabolizmam hizliydihaklısın canım, ama üst kattaki oda da koşu bandım ve orayı kullanmadığımız için soğuk. o sebepten çıkasım gelmiyor. aslında mont giyip çıkayım dışarda yürüdüğümü hayal ederim diyorum ama yok olmuyor. aşağı kata eliptik bisiklet aldım o sebepten havalar ısınana kdr onu kullanayım diye:)
hftada 2-3 gün 40-45 dk tempolu yürüyerek 2 ayda o kadar inceldim. ama o dönem azmettim hırs yaptım galiba yediklerime çok dikkat ettim. ayrıca doğum kilosu da vardı tam yerleşmeden kiloyu vermek daha kolay oluyor
canım teşekkür ederiz güzel olmuşBu arada dosya yukliyemedim sadece resmini cekip ekleyebildim
Resim eklerkende boyutunu kucuek gerekiyormus yoksa kabul etmiyor
Çok geçmiş olsun tatlım en azından düzenini pek bozmamışsın.Bu arada sponsorların size iyi bakıyormuş.Şifa olsun size :)hastalıklar peşimizi bırakmadı , buradan da kopmak istemiyorum. Hem oğlum iyileşmedi üstüne bir de ben hasta oldum yatıyorum 3 gündür.
kahvaltı:
05.00
2 kase tavuk çorba
1 dilim ekmek
bitki çayı
öğlen:
12:00
ıspanaklı yumurta
ara:
15:00
leblebi
2 si bir arada neskafe
3 kayısı
akşam:
1 kase çorba
çiğköfte
(yemek seçme şansım olmuyor sponsorlarım eşimle annemne koyarlarsa önüme onu yiyip içiyorum)
spor yapamıyorum ayağa kalkamıyorum oğluşla uzanıyoruz gün boyu
Tatlım doğru yolu bulmana sevindim.kızlar çok şükürrr aranızdayım tekrar
iyice bir silkelendim
sen napıyorsun dıye kızdım kendime
çok sıkı bir diyet
bolll suuu
50 sabah 50 akşam ipimide atladım
çok şükür
Artık bu saatten sonra bıtkı çayı ve suu harici lokma koymak yok ağıza
Malum cuma günü tartı günü tekrar aldığım kiloları bari vereyim
Kızlar bu arada ben tabloyuu hazırladı pc de amaaaa birtürlü yükleyemedim. kabul edilmiyor. hiçç anlanadım. ama beceremedim.
Bi arkadaş tabloo yapcam diyordu. keşke cumaya kadar yapsada hazır olsa
tablo şeklinde güzel motiveli oluyor
Tatlım inşallah istediğin zamanda hedefine ulaşırsın ve ben sende bu istikrarı görüyorum:)hep birlikte birbirimize destek olarak başaracağız.Arkadaslar ben leyla diger hesabta sorun yasandi pc den girmedim nedense yeni hesap acmak zorunda kaldim
Biseyler yazdim yalnis olan yerleri varsa duzeltebilirmiyim bilmemcok iy degilimdim cizelge konularinda.
20 haftalik yazdim cunku ondan fazla burda yazmayi dusunmuyorum butun kilolardan o zamana kadar kurtulmak istiyorumins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?