Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Mehaba canim ne kadar surede vermistin. Bak ne guzel kosu bandin varnis havalar sana engek degl engekin de yok sanrm valla cik bandina inme benim kizim dursaben hic innen banttan

Mehaba canim ne kadar surede vermistin. Bak ne guzel kosu bandin varnis havalar sana engek degl engekin de yok sanrm valla cik bandina inme benim kizim dursaben hic innen banttan

haklısın canım, ama üst kattaki oda da koşu bandım ve orayı kullanmadığımız için soğuk. o sebepten çıkasım gelmiyor. aslında mont giyip çıkayım dışarda yürüdüğümü hayal ederim diyorum ama yok olmuyor. aşağı kata eliptik bisiklet aldım o sebepten havalar ısınana kdr onu kullanayım diye:)
hftada 2-3 gün 40-45 dk tempolu yürüyerek 2 ayda o kadar inceldim. ama o dönem azmettim hırs yaptım galiba yediklerime çok dikkat ettim. ayrıca doğum kilosu da vardı tam yerleşmeden kiloyu vermek daha kolay oluyor

Anladm cnm bende 4 5 yil onc eliptik bisikletle hergun 45 dakika cok hizli spor yaparak 1 ayda 7 8 kilo vermstm ama tabi 21yasndaydm metabolizmam hizliydi
3 ayda 94 ten 77 ye fln inmistim.diyette vardi tabi

Mashallah bana butun verdigimi almisim 55.1kg cikmisim yine:) cumaya inicem ins 3 gunum var

Selam arkadaşlar
sabah 1 saatlik yürüyüşümü yaptım
1 bardak limonlu su
kahvaltım
bir kase yoğurda 1 kaşık ruşeym,1 kaşık yulaf ezmesi,1 tane ceviz karıştırıp yedim.Afiyet olsun bana:)

selam hanımlar
bugun kaçamak yaptım ,çok pişmanım ama akşam 5 den sonra bırsey yemıyerek ve 1 saat spor yaparak telafı edıcem,yarın gene kaldıgım yerden devamm tabiki

sizleride okudum herkesın maşallahı var ,motıve olmuşsunuz iyiden iyiye çok sevındım :)

ilk hedef 85 kg hayırlısıyla bir ulaşsam harıka olucak ,benden haberler böyle
tartımında pili bitti eşim alırsa tartılıcam,hergun tartılmak benı frenlıyormus bunu anladım ,3 gundur tartılamamak benı cok etkıledı ,bıan önce almalıyım

Kontrol se[QUOTatE="sinem866, post: 44727515, member: 289765"]selam hanımlar
bugun kaçamak yaptım ,çok pişmanım ama akşam 5 den sonra bırsey yemıyerek ve 1 saat spor yaparak telafı edıcem,yarın gene kaldıgım yerden devamm tabiki

sizleride okudum herkesın maşallahı var ,motıve olmuşsunuz iyiden iyiye çok sevındım :)

ilk hedef 85 kg hayırlısıyla bir ulaşsam harıka olucak ,benden haberler böyle
tartımında pili bitti eşim alırsa tartılıcam,hergun tartılmak benı frenlıyormus bunu anladım ,3 gundur tartılamamak benı cok etkıledı ,bıan önce almalıyım[/QUOTE]
Kontrol sende tatlım.

hastalıklar peşimizi bırakmadı , buradan da kopmak istemiyorum. Hem oğlum iyileşmedi üstüne bir de ben hasta oldum yatıyorum 3 gündür.
kahvaltı:
05.00
2 kase tavuk çorba
1 dilim ekmek
bitki çayı

öğlen:
12:00
ıspanaklı yumurta

ara:
15:00
leblebi
2 si bir arada neskafe
3 kayısı

akşam:
1 kase çorba
çiğköfte

(yemek seçme şansım olmuyor sponsorlarım eşimle annem ne koyarlarsa önüme onu yiyip içiyorum)
spor yapamıyorum ayağa kalkamıyorum oğluşla uzanıyoruz gün boyu

kızlar çok şükürrr aranızdayım tekrar
iyice bir silkelendim
sen napıyorsun dıye kızdım kendime
çok sıkı bir diyet
bolll suuu
50 sabah 50 akşam ipimide atladım
çok şükür
Artık bu saatten sonra bıtkı çayı ve suu harici lokma koymak yok ağıza
Malum cuma günü tartı günü tekrar aldığım kiloları bari vereyim
Kızlar bu arada ben tabloyuu hazırladı pc de amaaaa birtürlü yükleyemedim. kabul edilmiyor. hiçç anlanadım. ama beceremedim.
Bi arkadaş tabloo yapcam diyordu. keşke cumaya kadar yapsada hazır olsa
tablo şeklinde güzel motiveli oluyor

Arkadaslar ben leyla diger hesabta sorun yasandi pc den girmedim nedense yeni hesap acmak zorunda kaldim
Biseyler yazdim yalnis olan yerleri varsa duzeltebilirmiyim bilmem cok iy degilimdim cizelge konularinda.
20 haftalik yazdim cunku ondan fazla burda yazmayi dusunmuyorum butun kilolardan o zamana kadar kurtulmak istiyorumins.

Çok geçmiş olsun tatlım en azından düzenini pek bozmamışsın.Bu arada sponsorların size iyi bakıyormuş.Şifa olsun size :)

Tatlım doğru yolu bulmana sevindim.

Tatlım inşallah istediğin zamanda hedefine ulaşırsın ve ben sende bu istikrarı görüyorum:)hep birlikte birbirimize destek olarak başaracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…