Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leylacım süpersin,,zamanla bu yediklerinle de doyacaksın ama sabır.Aynı nikin gibi istikrar canım istikrar.Arkadaslar bundan sonra gunluk gibi kullanicam burayyi diger turlu devamli girip yazmaya vaktim olmayacak derslerim bugun basladi gozum korktu extra vakit harcama luksum yok ne yaziki. Cep telefonuma yazip buraya gun sonunda yatmadan once ileticem. Ama artik geri donmek yok cok kararliyim bu sefer daim olur ins.
2 Haftamin 5ci gunk
Kahvalti: 9:00
1 yumurta
Az peynir
Taze zencefil
1dilim tb ekmek
Siyah cay
Oglen: 12:30
2 haslanmis patates
1 yumurta
Cig zencefil,
Rendelenmis cig havuc
2:02 cok aciktim ders arasi simdi siniftakiler arada abur cubur yiyor kpkusu burnumda ama dayanacagim bu sefer burakmiyacagim 20 haftam var hedefe yeticem ins
3:49 aksama daha var ve eve geldim tabi yorgun ve stresli derslerden dolayi ve kucuk bir seyden dolayida eskiden olsaydi simdi guzelce oturup butun stresimi yerdim ama hayir
3:49 iki havuc rendelenmis ve de su(doydum mu doymadim:)) ama oyaladi
5:40 Aksam:
1 yumurta
2 patates
Karnibaha
Hepsi suda haslanmis
Doydummu cok sukur bu sefer doydum ama aklimda farkli yiyecekler gelip gidiyor:)
Saat 9:00 spor yapamadim diye uzuluyom ama gercekten imkan yoktu spor arkadasim olmayinca sabahin karanliginda kendim basima cikmiyom diger zamanlarda da artik vaktim olmuyor. Hayirlisi bakalim ama beslenmeye daha cok dikkat edicem ins. En gec 11 de yaticam herkese basarilar vazgecmem yok arkadaslar.
Canım sana yazmıştım ama cevap yazmadın.Trombolini araştırdım mı?? Onunla çok zayıflayan var.bende 50 akşam ipimi atladım çok şükür bol bitki çayı ve suu
bugünü atlattım çook şükür
selam hanımlar
leylacım hoşgeldin :) tabloda guzel olmuş eline sağlık ,tartıda gördüğün rakamı görmek için sabırsızlanıyorum bende ,inşallah banada nasip olur bian önce :)
ayşecim geçmiş olsun ,merhem sürmeyi ihmal etme ,benımde başıma çok geliyor
fma arkadasımız ismini unuttum çok geçmiş olsun sanada oğlusunada ,allah şifa versin inşallah ,diyetı dusunme sen iyileş yeterki ,kalorili şeyler yemedıgıın surece rejımıni sebote edicek bi durumun olmaz
Sinemcim diyetine dikkat etmene sevindim.Bu arada çok sağolselam hanımlar
leylacım hoşgeldin :) tabloda guzel olmuş eline sağlık ,tartıda gördüğün rakamı görmek için sabırsızlanıyorum bende ,inşallah banada nasip olur bian önce :)
ayşecim geçmiş olsun ,merhem sürmeyi ihmal etme ,benımde başıma çok geliyor
fma arkadasımız ismini unuttum çok geçmiş olsun sanada oğlusunada ,allah şifa versin inşallah ,diyetı dusunme sen iyileş yeterki ,kalorili şeyler yemedıgıın surece rejımıni sebote edicek bi durumun olmaz
harika vermişsin o dönemde inşallah ben de verebilirim.Anladm cnm bende 4 5 yil onc eliptik bisikletle hergun 45 dakika cok hizli spor yaparak 1 ayda 7 8 kilo vermstm ama tabi 21yasndaydm metabolizmam hizliydi
3 ayda 94 ten 77 ye fln inmistim.diyette vardi tabi
Evet kendimden biliyorum cook guzel kilo vermistim hemde spor ile sabah aksam baya sklasmistim ama 2 yil icinde aldim dikkat etmeye etmeye. Sunu kabullendim saglikli kilo yonetilir hicbir zaman bitti kilo verdim herseyden fazla fazla yiyebilirim diye bisey yok. Eskiden zayiflayayim yine eskisi gibi yiyicem diyordum ama artik oyle olmadigini anladim istedigimiz hayati yada yemeyi secicez?? Bu tercih herkes kendisi icin yapiyor bu secimi yaparken nelerden vazgectigimizi tekrar tekrar gozden gecirmemiz gerekiyor:)harika vermişsin o dönemde inşallah ben de verebilirim.
peki geri mi aldın o zaman verdiklerini spor yaparak verince geri alınmaz derler ya
kilo ne kadar nankör yani bazı insanlara çok özeniyorum yiyorum yiyorum kilo aalmıyorum diyorlar... bana su içsem yarıyor resmenEvet kendimden biliyorum cook guzel kilo vermistim hemde spor ile sabah aksam baya sklasmistim ama 2 yil icinde aldim dikkat etmeye etmeye. Sunu kabullendim saglikli kilo yonetilir hicbir zaman bitti kilo verdim herseyden fazla fazla yiyebilirim diye bisey yok. Eskiden zayiflayayim yine eskisi gibi yiyicem diyordum ama artik oyle olmadigini anladim istedigimiz hayati yada yemeyi secicez?? Bu tercih herkes kendisi icin yapiyor bu secimi yaparken nelerden vazgectigimizi tekrar tekrar gozden gecirmemiz gerekiyor:)
Cok yiyince aliniyr canm birde sporu devamli yapmak gerek ben zayflaymca brakmistimharika vermişsin o dönemde inşallah ben de verebilirim.
peki geri mi aldın o zaman verdiklerini spor yaparak verince geri alınmaz derler ya
Canim bn her ogunden snra 10 15 dakika oryantal oynuyrm tavsye ederm cok vakit ayrmyrsun ve alet edevata gerek yokArkadaslar bundan sonra gunluk gibi kullanicam burayyi diger turlu devamli girip yazmaya vaktim olmayacak derslerim bugun basladi gozum korktu extra vakit harcama luksum yok ne yaziki. Cep telefonuma yazip buraya gun sonunda yatmadan once ileticem. Ama artik geri donmek yok cok kararliyim bu sefer daim olur ins.
2 Haftamin 5ci gunk
Kahvalti: 9:00
1 yumurta
Az peynir
Taze zencefil
1dilim tb ekmek
Siyah cay
Oglen: 12:30
2 haslanmis patates
1 yumurta
Cig zencefil,
Rendelenmis cig havuc
2:02 cok aciktim ders arasi simdi siniftakiler arada abur cubur yiyor kpkusu burnumda ama dayanacagim bu sefer burakmiyacagim 20 haftam var hedefe yeticem ins
3:49 aksama daha var ve eve geldim tabi yorgun ve stresli derslerden dolayi ve kucuk bir seyden dolayida eskiden olsaydi simdi guzelce oturup butun stresimi yerdim ama hayir
3:49 iki havuc rendelenmis ve de su(doydum mu doymadim:)) ama oyaladi
5:40 Aksam:
1 yumurta
2 patates
Karnibaha
Hepsi suda haslanmis
Doydummu cok sukur bu sefer doydum ama aklimda farkli yiyecekler gelip gidiyor:)
Saat 9:00 spor yapamadim diye uzuluyom ama gercekten imkan yoktu spor arkadasim olmayinca sabahin karanliginda kendim basima cikmiyom diger zamanlarda da artik vaktim olmuyor. Hayirlisi bakalim ama beslenmeye daha cok dikkat edicem ins. En gec 11 de yaticam herkese basarilar vazgecmem yok arkadaslar.