Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canım pesss etmek yok şu an vücudun seninle oyun oynuyor.Bir endokronoloji uzmanına git ve durumunu anlat mutlaka bunun bir sebebi vardır.Aile hekimliği pek detaya girmiyor ama o alan mükemmel ineliyorlar sebebini bulana kadar.Sen düzenine devam et bırakma lütfenn.Bugün ne yiyorsan hepsini bir yaz canım.Bir yerde açık olabilir.

Merhaba hanımlar
Oğluşumuda aldım parka gittim bol bol yürüdüm
Sanırım 2 yaş sendromu yaşıyoruz ,herşeye ağlıyo tutturuyor ,off ben ne yapıcam ,bazen sabırlıyım ama bazende değilim ,sabırlı olmadıgım zamanlarda kızıyorum ,sonra vicdan azabı yaşıyorum
Kızdıgım anları unutur inşallah ,hatırlamaz hiç ,anne olmak çok zor
Bugun tartılmadım

Bugunku menüm
3 lt limonlu su yeşilçay
Bugunkü menüm
Sabah
Cavdar ekmeğine beya p tost
Kıvırcık
Yeşilçay
Öğlen
1 dilim çavdar ekmeğine krem peynır ,kahvaltılık sos
Kıvırcık
Ara
Meyve
Akşam
???
Bugun hiç bişey yiyesim yok nedense ,yemek yemem gerektiği için yiyorum inanın
Oğluşum beni çok yordu bugun ,ve üzdü
Bende onu üZdüğümü düşündüğüm için oturdum ağladım,yüksek sesle bişi anlatmaya calışan bi anne olmak istemıyorum,
Bugunluk benden böyle
Hepinizi öptüm

Canımm üzme lütfen kendini ..2 yaş sendromunu biraz zor geçiriyor bu küçük ergenuslar :) oğlumdan biliyorum bende yeri geldi sabırsız davrandım ama şimdi maşallah diyim daha sakin şimdide yavaş yavaş genç ergenliğinin sinyallerini veriyor.Mümkün olduğunca onları dinleyi sabırlı olacağız canım nede olsa benlik arayışındalar..bizde pozitif yaklaşarak biraz onların işlerini kolaylaştıracağız..Anne-Baba olmak bu anlamda biraz zor.Kendini suçlamadan ve biraz daha yumuşak şekilde ona yaklaşacaksın .. Bu bir dönem ve inanki geçiyor bu dönemleri gülümseyerek hatırlayacaksın canım.ama biraz sabır sabır tatlım.

Selamm canlarrr
bu sabah yapamadım sabah yürüyüşümü yapamadım.
Uyanınca 1 bardak ılık suya yarım limon sıktım içtim.
5 yk lor peyniri
2 ceviz
1 adet gözlenmiş kırmızı biber
Öğle
6 adet lahana sarma
1 kase mercimek çorbası

Canlarrr
neredesiniz
ufak tefek kaçamaklar yüzünden pes etmek yok
devam devam,daha güçlü ve iradeli olmalıyız bakın siz bu cuma tartışıp bildirim vereceksiniz, ben pazartesi
Eksileri göreceğiz inşallah.Kendimiz için,çocuğumuz için,eşimiz için,yazın efil efil kıyafetlerle dolaşmak için:))

Saol canım telkinlerin için
Dahada sıkı sarıldım oğluşuma
İnşallah atlatıcaz bu dönemide
Her yaşta başka sorunlar oluşuyor sanırım ,

Gercekten nerede bizim hatunlarr :))
Canım cuma günü bildirinleri çizelge şeklinde hazırlarmısın sayfa basına ,takibimiz kolay olur hem
Kilolar gram gram gitsede sabırsızlık yapmayalım lütfen
Vermemiz gereken kilo 1-2 değil oyuzden uzun bi zamana ihtiyacımız var, pes etmek yok yola devam,

Ben birakiyrm bu isi ama son kez belki bir yardiminiz dokunur ne yapmaligim.blmiyrm 1 haftalik spor ve cok.guzel dyetten sonra 3 kilo almayi baska km becereblr
Canim kesinlikle burakmamamiz gerekiyor burayi burakirsak bedenimizdek yag girdabi bizi daha icine cekicek. Hem biz bu kilolari 1 haftada almadim yillar surdu bedenimizin sesini dinlemeden nefsimizin her istedigini yiyecegi fazladiyla vererek alfik simfi de 1 hafta vermedik yada aldik diye pess etmemiz bizim yenilmemiz anlamina gelir. Hem kilo almissan bu butun hafta diyet yapip dpor yapmana ragmen se vede tahlillerin hepsi iyse benim okuduguma gore iki nedeni olabilir saglik degil yada 3
#1 yagdan gitmis ama kas eklemissindir
#2 beden soka girmis yillar suren yeme aliskanligi aniden degisemez beden adapte olmayacalisiyordur
#3 gunluk su alimini 3 litreden az ise artirman gerekebilir( dun mesela ben kahvaltida pogaca ekmek cikolata misafirlerimle yedim ardindan 2 saat sonra bir istahim acildiki sorma evde ne vardiysa yedim saymaya utaniyom acisindan tatlisina kadar sonunda cook doygundum saat 4 den sonra birsey yemedim ve bol su ictim ertesi gun tartida rksilme olmadi ama artma da olmadi hamdolsun)tabi Ayse ogremenede cok tesekkur ederim takip edip uyardi hemen kendime geldim:)) hem hepimizi cok guzel takip ediyor ben mesela herkese cvb yazmak istesemde imkan zaman ayiramiyirum bizim diyet kocumuz gibi sagolsun bu sansi bir daha bulamiyabiliriz cok kararli onun azimliligi bana cok fayda ediyor:)
#4 birde balik yagi yada corek otu yagi almamiz gerekiyor kilo vermeyi hizlandiriyor.
Hem havalar yakin isinicak o zamanlar kendimi ince elbiseler altindaki yaglarin sallanmadi vok rahatsiz edivi burak bu kilolar yoruyor oglumla istedigim gibi eglenemiyor nefes nefese kaliyorum.
Hem fazla kilomuz kadar cantayi doldurup butun gun arkamiza yuklu tasirsak nekadar akilsizca gelir bize iste fazla kilolar bize ayni canta hukmunde bizim hayatimizi yavaslatiyor geride ne kadar omrumuz kaldi kimse bilmiyor ama bu kalan omrumuzu saglik hafif gecirmek bizim elimizde tabi dikkat etmemize ragmen hastalik gelirse kader takdir deriz. Ama dikkat etmeden kaderdir demek kendi adima diyorum ailemin hakkina girmis okuyor oglumun saglikli anneye sahib olmasina, esimin guzel ese sahip olmasina annemin enerjis mutlu kiza sahip olmasina benim yemek lere duskunlugum sadece kucuk dil parcacigim tadi alsin diye ailemin butun haklarini gasp etmek istemiyorum. Ben bir anneyim, esim, evladim, arkadasm saglikli olup onlara karsi sorumluluklarimi yerine getirmem gerekiyor kaldiki bedrnimiz de bir emanet . Amerikada bir arastirma yapildi ve yediklerimiz sadece 20% bedenimizde kullaniliyor cok fazla yememize gerek yok.
Birde fazla iddiali baslamamak gerekir kendim cok arastirdim herkedin denedigini denedim ama sonunda sunu anladim hepimiz farkliyiz kendimize gore diyet ayarlamali baska arkadaslarin diyetlerinde de bize uyan yanlarinida alabiliriz. Bazi diyette olanlar 3 hafta hic kilo vermemisler yetmemis almislar ama pes etmemisler sonra birden vermisler. Saglikli beslenmenin dogru oldugunu bilmemiz yeterli aslinda derdimiz kilo degil saglik olursa bu kilolar daha rahat gider baska yolu yok zaten. Dayanamiyoruz diyoruz ya hepsi aliskanlik ve bir haftada kirilmaz mesela ben ramazan bittikten son gun ortalarinda hic yeme icme aklima gelmiyor sonra kendi kendime guluyom oruclu degilim belki zorlayarak tekrar eski duzenime basliyom. Uzun oldu ama lutfen pes etme her gecenin bir sabahi vardir mutlaka seninde hepimizinde hedefine yetigimiz bir sabah mutlaka olucaktir optum kendine iy bak:)

Ben birakiyrm bu isi ama son kez belki bir yardiminiz dokunur ne yapmaligim.blmiyrm 1 haftalik spor ve cok.guzel dyetten sonra 3 kilo almayi baska km becereblr
Canim kesinlikle burakmamamiz gerekiyor burayi burakirsak bedenimizdek yag girdabi bizi daha icine cekicek. Hem biz bu kilolari 1 haftada almadim yillar surdu bedenimizin sesini dinlemeden nefsimizin her istedigini yiyecegi fazladiyla vererek alfik simfi de 1 hafta vermedik yada aldik diye pess etmemiz bizim yenilmemiz anlamina gelir. Hem kilo almissan bu butun hafta diyet yapip dpor yapmana ragmen se vede tahlillerin hepsi iyse benim okuduguma gore iki nedeni olabilir saglik degil yada 3
#1 yagdan gitmis ama kas eklemissindir
#2 beden soka girmis yillar suren yeme aliskanligi aniden degisemez beden adapte olmayacalisiyordur
#3 gunluk su alimini 3 litreden az ise artirman gerekebilir( dun mesela ben kahvaltida pogaca ekmek cikolata misafirlerimle yedim ardindan 2 saat sonra bir istahim acildiki sorma evde ne vardiysa yedim saymaya utaniyom acisindan tatlisina kadar sonunda cook doygundum saat 4 den sonra birsey yemedim ve bol su ictim ertesi gun tartida rksilme olmadi ama artma da olmadi hamdolsun)tabi Ayse ogremenede cok tesekkur ederim takip edip uyardi hemen kendime geldim:)) hem hepimizi cok guzel takip ediyor ben mesela herkese cvb yazmak istesemde imkan zaman ayiramiyirum bizim diyet kocumuz gibi sagolsun bu sansi bir daha bulamiyabiliriz cok kararli onun azimliligi bana cok fayda ediyor:)
#4 birde balik yagi yada corek otu yagi almamiz gerekiyor kilo vermeyi hizlandiriyor.
Hem havalar yakin isinicak o zamanlar kendimi ince elbiseler altindaki yaglarin sallanmadi vok rahatsiz edivi burak bu kilolar yoruyor oglumla istedigim gibi eglenemiyor nefes nefese kaliyorum.
Hem fazla kilomuz kadar cantayi doldurup butun gun arkamiza yuklu tasirsak nekadar akilsizca gelir bize iste fazla kilolar bize ayni canta hukmunde bizim hayatimizi yavaslatiyor geride ne kadar omrumuz kaldi kimse bilmiyor ama bu kalan omrumuzu saglik hafif gecirmek bizim elimizde tabi dikkat etmemize ragmen hastalik gelirse kader takdir deriz. Ama dikkat etmeden kaderdir demek kendi adima diyorum ailemin hakkina girmis okuyor oglumun saglikli anneye sahib olmasina, esimin guzel ese sahip olmasina annemin enerjis mutlu kiza sahip olmasina benim yemek lere duskunlugum sadece kucuk dil parcacigim tadi alsin diye ailemin butun haklarini gasp etmek istemiyorum. Ben bir anneyim, esim, evladim, arkadasm saglikli olup onlara karsi sorumluluklarimi yerine getirmem gerekiyor kaldiki bedrnimiz de bir emanet . Amerikada bir arastirma yapildi ve yediklerimiz sadece 20% bedenimizde kullaniliyor cok fazla yememize gerek yok.
Birde fazla iddiali baslamamak gerekir kendim cok arastirdim herkedin denedigini denedim ama sonunda sunu anladim hepimiz farkliyiz kendimize gore diyet ayarlamali baska arkadaslarin diyetlerinde de bize uyan yanlarinida alabiliriz. Bazi diyette olanlar 3 hafta hic kilo vermemisler yetmemis almislar ama pes etmemisler sonra birden vermisler. Saglikli beslenmenin dogru oldugunu bilmemiz yeterli aslinda derdimiz kilo degil saglik olursa bu kilolar daha rahat gider baska yolu yok zaten. Dayanamiyoruz diyoruz ya hepsi aliskanlik ve bir haftada kirilmaz mesela ben ramazan bittikten son gun ortalarinda hic yeme icme aklima gelmiyor sonra kendi kendime guluyom oruclu degilim belki zorlayarak tekrar eski duzenime basliyom. Uzun oldu ama lutfen pes etme her gecenin bir sabahi vardir mutlaka seninde hepimizinde hedefine yetigimiz bir sabah mutlaka olucaktir optum kendine iy bak:)

Kahvaltim:
2 yumurta,
Zeytin
Ekmek
Peynir
Aci pul biber zetinyagli
Domates salatalik

11 de sekersiz kopuklu kahvem

Canim komsumla anlastik her sabah yurumek icin spor salona gidicez cok erken cunki evden okula erken vikmam gerekiyor ins oturtabilirim sabah yuruyusumu.

Bugun esime sordum kilo verdim ama belli diye sordum belli oluyormu diye hayir belli olmuyor dedim ama biliyorum tartida verdigimi bu benim daha da motive etti devam etmeye
Bakin yazin 74 kiloydum ramazandan sonra yok onun diyeti yok bunun diyeti deniye deniye yurumeme ragmeen kilo aldim 11 kilo anladikmi cok kati ve benim agiz tadima uymayan diyet uygulayinca mutsuz oluyor ve cok kotu patlama kilo olarak geri donuyor. Oturup dusunim biz neyi seviyoruz neleri kisabiliriz bunun yaninda kendimlede anlastim sevdigim seyleri hayatimdan omur boyu cikarmiyor sadece kilolarim vermeye calistigim zaman ondan sonra azar azar yiyicem diye nefsim anlastik gibi zaman zaman bozuyor anlasmayi tabi:)) insaniz kusursuz olamayiz tabi.
Birde zor olucagini kabullenmemiz gerekiyor gerekirse gercek oturup aglanicak yiyemiyorum diye ama bozulmiyicak kolay olucak diye kendimizi hazirlarsak devam etmemiz zor olur

Canım benim çok haklısın.Biz bu kiloları 3 haftada almadık ki 3 haftada mucizeller bekleyelim.Örneğin ben 10 yıldır dünyaları yedim yedim doymadım :)) 5 verdim 10 aldım bunun sebebi benim tutarlı davranmamam,acele etmem.Eee şimdi en azından bu yaz bir hedefim biraz daha normal bir insan görüntüsüne ve sağlığına kavuşmak kendimi eleştirirsem yerden yere vurmam lazım:)) bu özeleştiriyi yapabılırsek ve artık şu ağzımızı kapatırsak yolu yaralamış oluruz böylelikle devamıda gelir.Asla bu kararımızdan dönmemeliyiz.Bu zamana kadar döndükte ne oldu mesela ben siyahlar içindeyim. Şu an çevremdekiler yavaş yavaş giyimlerine renk katarken...

Biz cuma kilolari yazicaz aylikti hedefin ama bize cumalari kilo yazmaya katilabilirsin yazmistin fiye hatirliyorum hep ayni gunlerde birbirimizin verdigi yada aldigi:) kilo takip edersek daha motive edici olucaginin kanaatindeyim tabi sence mahsuru yoksa
Arkadasin dedigi gibi bir cizelgeyle takip edilse daha guzel olurdu

Canım evet ben[pQUOTE="Hedef58, post: 44582113, member: 727230"]Biz cuma kilolari yazicaz aylikti hedefin ama bize cumalari kilo yazmaya katilabilirsin yazmistin fiye hatirliyorum hep ayni gunlerde birbirimizin verdigi yada aldigi:) kilo takip edersek daha motive edici olucaginin kanaatindeyim tabi sence mahsuru yoksa
Arkadasin dedigi gibi bir cizelgeyle takip edilse daha guzel olurdu[/QUOTE]
Canım çizelge çok güzel olacak.Ben önümüzde ki pazartesi tartılacağım 18 inde 1 ayım dolacak.Ondan sonraki cumalar hep o kiloyla size katılacağım.Taaki diğer ayın 18 ne kadar.Böylece ne sizin ne benim motivasyonumuz düşmesin canım :))

Canım senin başlangıç kilon kaçtı?

Canim benim yaaaa nasilda guzel yazmissin nasilda ozenmissin cok tsk ederm beni cok mutlu ettin ve pes etmistin ama bu yazinla beni dustugum yerden kaldrdin coook tsk edern acikcasi olcum yaptim.ve gogus ve gobekten 1 er santim azalmis bunu gorunce biraz rahatladm kas oranim mi artti desen o kadar yogun spor yapmiyrm suyu az iciyrm 1.5 cok nadr 2 ye cikiyr bu yazdiklarnindikkate alacam canl col cok cok tesellur ederm

Cok sevindim devam edicegine suyu 3 litreye cikar gozlerine inanamiyicaksin eger tabi saglik problemin yoksa asiri su alma yasagin yani

Canım su içimimi arttırmaya calıs ve yeşil çayını ihmal etme
Menü paylaşırsan belki daha iyi yardımcı olabılırız ,doğrular yanlışları değerlendırebılırız diye düşünüyorum
Benım yAkın arkadasım dıyet yaptıgı zamanlarda ilk 15 gün hiç kg veremiyor,sonrasında tıkır tıkır eksilere geçiyor, senınde bünyen bu sekilde olabılır
Dogum kılolarıda zor gıdıyo malesef , 1.5 yıldır 13 kg zor verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…