Caniiim evet paketim bitti valla hep aklimdasiniz cok alismisim sizinle yazsmaya ozledim hepinizi kizlaaarrrr yok tatlm cos yapmiyrm hatta kendime sasiyrm size soz verdim ya onun sorumlulugu var uzerimde sporunu da yapiyrm 3 gundurde kizim ateslebiyr gece sabahliyorum inun icin braz enerjim dustu ama ins bi sefer kararliyim gdecek.bu kilolar sizlerde negi zel devam edyrsunuz Ravbim emeklerimizi bosa cikarmasn 2 gun sonra geliyrm aranza optum hepiniziiGizemmmm nerelerdesinn canımmm
İnternet paketin bitti sanırım
Aklın burda kalmıştırrrr
Cıss yapmıyorsun dimi bizden habersiz :)
Hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz unsAllah@fma108681 oglusuna gecmis olsun cnm kiyaman kuzulara
@Hedef58 tsk ederim canm konuyu cok guzel aciklamissin
Gulicikkk vuhuuuuuu cok guzel canm tebrik ederm basarilanin devami gelsin ins veee bizde zayflarz sen gbi ins amiinn
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinCanlar çok hastayım ya sesim kısıldıakşam yürüyüşümü yapamadım.Birazdan uyumayı düşünüyorum.
Haklısın ne yedik ne kadar yedik yaptıgımız kaçamağı nasıl telafi edebiliriz diyr en azından fikir alabiliriz,bundan sonra yaZıcam ben,inşallah hiç kaçamak yapmamda yaZmama gerek kalmaz :)Yalniz arkadaslar benim sizinle saat farkimiz var ondan siz benden onde yaziyordun ins bugunden basliyom yediklerime yaz ama biliyormusunuz yazicam diye kahvaltida korka korka yiyom cok yemiyeyim diye:)) kesinlikle benim isime yariyor yazmak nasil devam eder bilmem artik
Birde ara sira kaciriyoz ya sadece kacamak yaptim degilde ne yedik bozdumuzda birde miktarini yazsak acaba daha mi dikkatli oluruz?:) ne diyorsunuz bu fikire?
Electronic tartisi olanlara fotorafini cekipte gonderebiliriz?
Minnakına cok geçmiş olsun canımCaniiim evet paketim bitti valla hep aklimdasiniz cok alismisim sizinle yazsmaya ozledim hepinizi kizlaaarrrr yok tatlm cos yapmiyrm hatta kendime sasiyrm size soz verdim ya onun sorumlulugu var uzerimde sporunu da yapiyrm 3 gundurde kizim ateslebiyr gece sabahliyorum inun icin braz enerjim dustu ama ins bi sefer kararliyim gdecek.bu kilolar sizlerde negi zel devam edyrsunuz Ravbim emeklerimizi bosa cikarmasn 2 gun sonra geliyrm aranza optum hepinizii
MerhabAKopegimle sabah aksam 40 ar dakika yürüyorum tempolu, doguma hazırlık ve kilo almamak icin cok fazla
Aminn teşekkür ederim, bunu duyduğuma cok sevindim, bende normal dogum istiyorum o yüzden yürüyorum birde sadece erken dogum yaparim diye korkuyorum leep olmustum ben yanı rahim ağzım alinmisti bir parçası, oyle bir ihtimal var, yürüyüş ne kadar faydalı olur ilerleyen donemde bilmiyorum.MerhabA
Normal doğum yapmış biri olarak ,yürüyüşün gerçekten cok işe yaradığını söyletebilirim, son anına kadar yürüdüm bol bol
Kilo almamı pek engellemedi ama doğumum cok kolay oldu
Allah bi avazda kucagına almayı nasip etsin
Canım çok iyisin.. Yürüyüş,hareket her daim lazım.Sen olayı çözmüşsün.Kontrollü olduğun sürece no problem.Kopegimle sabah aksam 40 ar dakika yürüyorum tempolu, doguma hazırlık ve kilo almamak icin cok fazla
Bu mesajında kendimi gördüm sanki :)Dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar...Yürüyüş yapamadım ama yediklerime dikkat ediyorum ve yediklerimle fazlasıyla doyuyorum.Midem küçülüyor galiba.. arada yeme atakları yaşıyorum ama bununda sebebi acıktığımdan değil alışkanlık...Bu zamana kadar ağzımı hiç boş bırakmamışım ki :)) bu kiloyu öğünlerimi düzenli yiyerek almadım ki açgözlülüğüm ve duygusal açlık yüzünden aldımm.Üzüldüm yedim,mutlu oldum yedim,yoruldum yedim.Düşünün artık kendime ne kadar kötü davranmışımm. :
Özel durumun oldugu için bir yorum yapamıcam ama doktorun en iyi şekilde yçnlendirecektir seniAminn teşekkür ederim, bunu duyduğuma cok sevindim, bende normal dogum istiyorum o yüzden yürüyorum birde sadece erken dogum yaparim diye korkuyorum leep olmustum ben yanı rahim ağzım alinmisti bir parçası, oyle bir ihtimal var, yürüyüş ne kadar faydalı olur ilerleyen donemde bilmiyorum.
Kesinlikle canım benim başaracağımıza inanıyorum.Bu mesajında kendimi gördüm sanki :)
Ama bu sefer çözdük biz ,ya vericez ya vericez bu kiloları
Can'ım ah bende yicem de verememek var, almam gerekenden fazla almayım diye dikkat ediyorum, yeterli besleniyorum ama fazlasını engelliyorum maalesef :) sonrası var iste tatlı tatlı yemenin :)Özel durumun oldugu için bir yorum yapamıcam ama doktorun en iyi şekilde yçnlendirecektir seni
Sen ve bebeğin sağlıklı olsunda kilo alman falan önemli değil
Ama seni çok takdir ettim ,ben hamileyim diye yedim durdum ,sonuc ortada vermek için irademle savaşıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?