Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

kızlarrrr oyyy çokluğuylaaaaa CUMA GÜNÜ TARTILMA ZAMANI
hadi bakalım cumadan cumaya tartılcaz sabah aç karna ve yazıcaz
kim hangi yöntemle ne yaparak daha çok kilo veriyor görcez

Selam canlarrrr
ben sayfam da birkaç düzenli , istikrarlı,azimli arkadaşlarımın olmasını bekledim bakıyorum ki toparlanmışızz.
Eeee artık dediğiniz gibi bir tartı günü olsun
haftada bir gün tartılalım ve bugün Cuma günü olabilir.Boyumuzu,
önceki haftanın kilosu ve geldiğimiz kiloyu yazarak bildirim yapabiliriz.
Bu bizi ayrı bir şevklendirir diye düşünüyorum.
Böylece motivasyonumuz artar veya hatayı nerede yaptığımızı anlarız.
Ve aynen dediğiniz gibi aramızda tatlı bir çekişme olur.
Hepimizden evetseee bu cuma değil çünkü kendisini yeni toplayanlar ve hastalar var haftaya cuma ilk tartı günümüz olsun.
Tartılmayı sabah aç karınla yapıp öğlene kadar buraya yazalım
Not:
Ben konumu açarken belirtmiştim ben haftada bir değil ayda bir tartılmayı düşünüyorum.Motivasyonumun düşmesini istemiyorum ama bende her hafta bildirimimi yaparak size katılacağım:) benim tartı günüm her ayın 18 i canlarrrrrr :)

kızlarrrr oyyy çokluğuylaaaaa CUMA GÜNÜ TARTILMA ZAMANI
hadi bakalım cumadan cumaya tartılcaz sabah aç karna ve yazıcaz
kim hangi yöntemle ne yaparak daha çok kilo veriyor görcez
Canım aşağıda nasıl yapilacağını belirttim.Bugün işten gelince yazarım diye düşünüyordum tabiri caizse lafı ağzımdan aldnızz :))

Anlaştık ozaman haftaya cuma tartı günümüz oldu
Azim sabır istikrar bizimle olsun inşallah
Haftalık yürüyüş saatimizide ekleyelim bildirimlerimizde ,sizce de uygunmu hanımlar

Dun gece kızım 3 saat uyumadi bende kadinlar kulubu basari oykulerini ve cuma yarsmasi mezunlarinin basari hikayelerini okudum baya bi gaza geldin ins bizde basarabilirz
Tatlım gün gelecek bizde başarı öykümüzü yazacağız.Çok değil önümüzdeki yaz gururla yaptıklarımızı yazıp başkalarına moral kaynağı olacağız.Başarının anahtarı sabır,zamanı iyi kullanma,irade ve biz bu ekiple bunu başaracağız. :)

b
Haftalık yürüyüş saatimizide ekleyelim bildirimlerimizde ,sizce de uygunmu hanımlar
Tatlımm güzel fikir kaç saat yürüdüğümüzü de yazalımm,ip atlayanlarda kaç saat veya kaç dakika atladıklarını yazsınlar.

[anQUOTE="sinem866, post: 44460088, member: 289765"]Bende bazen bakıyorum sayfalara bazen göZyaşlarımı tutamıyorum :) bende başarıcammı bi gün diyorum
Kendime verdiğim 3. Sans bidaha kilo almak yok[/QUOTE]
Canım yaa..İnan ki başaracaksın birlikte başaracağız.Senin konunuda birileri imrenerek okuyacak.

kızlar bende yarımlık suyumu içtim
Daha ipimi atlamadım
Çok iyileşemediğim için canım çektikçe 50şer atlamaya çalışcam 200 falan atlasam akşama kadar yeterli
Daha kahvaltımı yapmadım ben
Canım kendini çok yormadan atla.. yediklerine dikkat et kendini toparlayana kadar bol c vitaminli besinler tüket.

S Sağol şekerim :)
bebeğin olduğu için zaman bulamayanların hiç kasma kendini. Günde yarım saat hızlı tempoyla kendini terletirsen ve yediklerine dikkat edersende kiloda verirsin vücudun da toparlar.

Bende bazen bakıyorum sayfalara bazen göZyaşlarımı tutamıyorum :) bende başarıcammı bi gün diyorum
Kendime verdiğim 3. Sans bidaha kilo almak yok
Basaracaz canm ins dun gece sayfalara bakarken suni farkettim insanlar 7 8 ayda 5 6 kilo vermişler bebim skntim cok tez canli olmam hemen gdiversin dyrm ee tabiki dogal olarak gitmeynce de birakiyrm ama ins zamana yayarak vercezsunu dusunuyrm gecen yil dogumdan snra 85 e dusmustum dikkat etseydm ayda 1 kilo gtseydi amdi 73 kilo olacaktm ama ven 98 kiloyum hep bundan iste umutsuzluga kapilip homidi girtlak yemwmxen byle oldu ama ins artik sabrecem sende skma canini vercez ins

Canım sabır ve azmin elinden hiçbirşey kaçmazzz.Ben bir kaç yıl evel aynı bu düzenimi uygulayarak 40 gün bir zamanda 11 kilo vermiştimm hım bazıları çok sağlıksız olduğunu düşüne bilir ama inan ki uzun soluklu bir diyette böyle bir kilo kaybı motivasyon oluyor.Bunun devamını getirip sonuca ulaşmak ta müthişş bir moral oluyor.

Cok guzek oldubaklina gelenlerim aklina saglik. Ben en cok senn kilonu merak edyrm cunku burda hepimiz bir seklde istikrarimizi bozduk ama masallah sen bozmadin ve en guzel yuruyusu sen yapiyrsun onun icin sonucunu cok merak edyrm
Evet guzel okur böylece kenfi progranimizida en ise yarayan yonteme gore ayarlarz
Ayyyy ins canm bnm ins bir gun bizde yazarz
Canım süpersin yürüyüşünü de yapmışsın:)
cok sukur yaptim tatlm yaa ins her gun yaparm byle

Sporla verilen hicbir kilonun zarari olmaz canm istwlik gero alinmasi da cok zor oluyr esim sadece haftada 3 gun ftnes a giderek 1 yilda belki daha az zamnda 24 26 kilo kadar verdi hatta sanrm daha fazla verdi de bana sylemiyr uzulurum dye 2 yilolmaknuzere vereli daha 1 gram bile almadi masallah yani kalici oluyr

Uzulerwk soylemem gerek benk internetim cok azaldi bugun yarin.bitecek sanirim 10 una kadar giremezsem yanlis anlamayn aksamlari 10 dan snra esimden grebikirsem.girerimins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…