- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 38
Bencedr kesinlikle kaçamak yokKAÇAMAKLARA HAYIIIRRRRR pankartı açıyorum.İlk 1 ay kesinlikle kaçamak yapmak yasak.
Kendını yorma canımkızlar bende yarımlık suyumu içtim
Daha ipimi atlamadım
Çok iyileşemediğim için canım çektikçe 50şer atlamaya çalışcam 200 falan atlasam akşama kadar yeterli
Daha kahvaltımı yapmadım ben
Canım ben bi dönem diyetısyene gittiğimdeGunaydin herkese ins bunisi cozuyrm yavas yavas bir de sizbyorunlayin sizce yanlis mi yaptım suan karnim cok tok ve ben sucluluk hissedyrm
kahvalti
2 zeytin
2 parmak buyuklugu de kasar peybiri
1 tatli kasgi bal
2 dilim ekmek hakkim vardi 150 kalorinyapuyrdu ben de 170 kalorilik krep yedim iste burdan emin deglm bugun baska ekmek yemeyi dusunmuyrm sizce yanlis mi yaltim olmus mukahvaltim toplan 400 kalori
ara
sekersiz sutlu nescafe 5 findik
oglen
6 kasik sebze yemegi salata yogurt
ara
1 ayva
aksam
salata ve tavsan eti
dusuncem.bu sekilde ins uygulayablrim
suyla ilgili skntlarm vardi 1 bardak bile icmiyrdum dun 1 litre icebldim ins bugun daha da artirablrm spor isini de cozersem tamamdir
Afiyet olsunnnn canımmGünaydın canlar
bu sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım
kahvaltım
bir kase yoğurda 1 kaşık ruşeymi,1 kaşık yulaf ezmesi karışımı
5-6 dal kıvırcık
2 zeytin
afiyet olsun bana,şifa olsun bana:)
Tebrik ederm canm ins devami da gelir haftada 700-1000 arasi versen subatin basina kadar istedgn kiloya ulasirsinGünaydın herkesee
Bugun musmutlu uyandım , biraz başım ağrıyor ama onu saymıyorum :)
Sabah tartıldım 700 gr gitmiş , cok sevındım,inşallah böyle devam eder
İlk hedef 85 şubat başına kadar inerim inşallah
Sizde haberler nasıl hanımlarr
Anladm canm havalar kotuboldugu icim cikipta cadar alamadm esimde gec geliyr o zamna kadar marmetler kapaniyr vebde beyaz ekmek yiyecegme bunu yiyim dedinCanım ben bi dönem diyetısyene gittiğimde
Sbah kahvaltım aynı senınmk gibiydi
Krep yerıne cavdar tahıllı ekmek olsa daha güzel olurdu ama olsun bugunluk ekmek istikakını doldurmuş oldun
Bal bence doğal şeker oldugu için bir zararı olucagını düşünmüyorum(reçele göre iyi bir alternatif)
Bugun bol su içersen telafi edebilirsin
Tavşan eti de güZel bi secenek ,pek alışık oldugum bi et türü değil,tadı nasıl tavuga benzer bi tat mı
valla bebekler buyuk engel spora bende yapamiyrm bir turlu kizim uyanikken kosu bandina cikamiyrm kizimda gelmeye calisiyor uyutup cikayim dyorum bu seferde temzlik yemek flan yapiyrm malumunuz bebisler uyanikken temzlikte yapilmiyr smdinkizimi uyutmaya caksiyrm bir uyusaydi yarim saatte oksa yuruycem insAfiyet olsunnnn canımm
Sana bayılıyorum nasılda yürüyüşünü hiç bırakmadan devam ediyorsun maşallah
Bende yürümek istiyorum aslında ama başım cok agrıyo bugun kafamı kaldıramıyorum hiç
Güya bende 6 da kalkıp yürücem ama nerdeee bende o irade,malum bebeğim cok yoruyor gün içinde
Kafama taslar yagiyoooooooooorrrrBenceeee diyette kesinlikle krep yani hamuriçi türleri
Balll yani tatlı türleri şuanlık kesinlikle olmamalı diyoru
Çünkü diyette daha çok yeniyiz biraz verelim sonra yaparız kaçamakları
KAÇAMAKLARA HAYIIIRRRRR pankartı açıyorum.İlk 1 ay kesinlikle kaçamak yapmak yasak.
İyi fikir canımKızlar hepimizin beraber tatılacağı bi gün oluşturalım. Ne dersiniz
Herkes ogün sabah tartılıp yazsın.
Kim ne kadar zayıflicak
Tatlı bir çekişme gibii
Ohh maşallah yürüyüşte çıkmış aradan :)40 dakika yuruyusununyaptim kreplerimi de yaktim 1.5 litre suyumu da ictim aksama kadar vraz daha icerm ins smdideyemek.zamniii
Bende bazen bakıyorum sayfalara bazen göZyaşlarımı tutamıyorum :) bende başarıcammı bi gün diyorumDun gece kızım 3 saat uyumadi bende kadinlar kulubu basari oykulerini ve cuma yarsmasi mezunlarinin basari hikayelerini okudum baya bi gaza geldin ins bizde basarabilirz
hoşgeldin canım sende aramıza. ama çok kişi gelip sonra gidiyorlar onları birdaha bulamıyoruz.Ben de katılmak istiyorum aranıza , 25 yaşındayım 76.3 kiloyum 60 olmak istiyorum boyum 1.63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?