Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Canlarrr selam
kusura bakmayın dışarıdaydım yazmadım evet bende bu hafta şükür vermişim 250 gr kadar ama olsun gr gr da olsun tam 61 kiloyum yine.
Sizler içinde çok çok mutlu oldum
emek ve çaba zamanla güzel sonuçlar almamızı sağlıyor
bu da bizde iç huzuru sağlıyo.r.
Gayretlerinizden dolayı tekrar sizleri tebrik ediyorum.

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg
6/24/2016 5 Haftam 81.5kg +1.2kg

5/20/2016 Baslangic 82.4kg
5/27/2016 1 Haftam 80.8kg. -1.8kg
6/03/2016 2 Haftam 83.8kg +3kg
6/09/2016 3 Haftam 80.9kg. - 2.9kg
6/17/2016 4 Haftam 80.3kg - 0.6kg
6/24/2016 5 Haftam 81.5kg +1.2kg

Tatlım kabızlık kilosu bu bence inan kii..
Gaz bile olunca bağırsaklarda fazla çıkıyordum tartida....
Sen önce şu kabizligini çöz...
Mümkün mü bi haftada böyle kalıcı kilo alman tabii kii değil....
Şu negatifligi de at üstünden kızıyorum artık...

Sana da Tebrikler canım..
Vermissin kilo yine artık böyle gr gr çünkü maşallah kilon azaldı iyice....
Yaaa iyi ki acmissin bu topigi

Pinarcim canim cok sagol destegin icin ama gercekten negativligi attim artik neden uzuntu sign koymusum bilmen belkide bilinc altinda kalan birsey:))

canim beslenmemi düzene sokamiyorum bir türlü (

bu arada 40 dakika yürüyüş tamamdir
Canim ne guzel yuruyusunu yapabiliyorsun suaralar yuruyuste yapamiyor beslenmeyide istedigim gibi olmayinca gecen haftalarda verdimi almisim guluyorum kendime ver al oyununu oynuyor agzim bedenimle

Canim ne guzel yuruyusunu yapabiliyorsun suaralar yuruyuste yapamiyor beslenmeyide istedigim gibi olmayinca gecen haftalarda verdimi almisim guluyorum kendime ver al oyununu oynuyor agzim bedenimle
hic moralini bozma canim moral bozunca daha kötü oluyor kaldigin yerden devam et batti balik yan gider deme.

nasil bir beslenme tarzı uyguluyosun hedef kilon kac

hic moralini bozma canim moral bozunca daha kötü oluyor kaldigin yerden devam et batti balik yan gider deme.

nasil bir beslenme tarzı uyguluyosun hedef kilon kac
Beslenme tarzim karisik canim elimden geldikce hamur isleri uzak durmaya calisiyorum ve tatli onun disinda herseyden yiyorum ama simdi cok karisik tabi ramazandan dolayi
Hedefim 58 canim boyum 168 cm oldugu icin ondan asagi cok yakismaz diye dusunuyorum ama evlenmeden once 63 lerdeydim fazla zayiflayinca yuzum cokuyorum ama basenlerim kaliyor diye cok zayiflamak istemiyordum ama bu sefer 63 inince spora agirlik verirsem yuz cokmesi olmaz sanirim.
Ya sen neler yapiyorsun canim ?

Günaydın canlar ne güzel yürüyüşler yapılıyor hâla
bende bugün evi köşe bucak temizleyeceğim inş. Buda bana iyi enerji harcatacak .Hepinize iyi pazarlarrrr.. Görüşürüz

Sana da Tebrikler canım..
Vermissin kilo yine artık böyle gr gr çünkü maşallah kilon azaldı iyice....
Yaaa iyi ki acmissin bu topigi
Canım benim ya evet iyiki açmışım ve sizleri tanımışım.Ne güzel birbirimize destek oluyoruz..Bir iki kilo alsak bile buraya olan sorumluluğumuz ve bağlılığımız aklımıza geliyor ve hemen kendimizi toparlıyoruz.Önemli olan moralimizi bozmadan yolumuza devam etmemiz.Hepinizi seviyorum canlar :))

Aysecim seni arasira topigime ugradigini gormek ne guzel cok sevdigim misafirim geldigi gibi seviniyoryum valla

Arkadaşlar ben bu ara fazla ugrayamiyorum. Internetim çok az önümüzdeki ayın altısında kadar idare etmem gerekiyor . Ama cuma bildirimlerimi yaparım inşallah.
Beslenmeme dikkat ediyorum. Sporumuda aynı hız devam.
Sizde pes etmeyin bayrama çok az kaldı. Inşaallah ben bayrama 79 ile girerim. Öpüyorum hepinizede sağlıcakla kalin

canim ben de beslenmemi düzene sokmaya çalışıyorum iste duygusal yemeden siyrilmaya çalışıyorum. sana onerim bir süre ikimiz de beraber karatay tarzinda gidelim yuzde yuz uygulayalim demiyorum ama ugrasalim ne dersin?
normalde sebzeyle aram yok ama bu aksam sebze yiyerek baslayacagim işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…