Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Bugünüm
sahur bol su içildi
iftar
1 kase mercimek çorba
1 kase taze fasulye
1 kase ev yoğurdu
1 kase salata çok şükür doyum
hatta fazla bile geldi midem iyice küçülmüş mide fesadı geçiriyorum resmen dün çok iyiydi ya..
Yarın Menümü daha az tutacağım inşallah.

Leyla'cım lütfen beynine kod gönder.
Bırakmayacağım zayiflayacagim diye.
Kesin komutlar gönder şüphe olmasın.
İnanıyorum basaracaksin.

Şöyle bir hızla 55 kiloya gidiyorsunnn hayyyy maşallah
Çokkkk iyisinnn..

Menü yazmıyorum ama gayet aynı şekilde dikkat ediyorum

1000 ip+ 100 makas + 50 Sguat

Leyla'cım lütfen beynine kod gönder.
Bırakmayacağım zayiflayacagim diye.
Kesin komutlar gönder şüphe olmasın.
İnanıyorum basaracaksin.
Ay Pinarcim supersin tamam komutanim kod gonderildi geri donmek yok kesinlikle but sefer kilolar hedefe kadar gidecek

Menun cok guzel Aysecim:). Topigime ugramissin haberim olaydi cay koyardim:)) kendi kendime yaziyom oraya iste bakalim.

Canlar aynen emek verince oluyor madem hepimiz buna inanıyoruz neden emek vermeyelim.Sonuçları çok güzel olacak inşallah :)

1 saatlik daha yürüyüş yaptım çok şükür.Midem biraz rahatladı :)
şimdi su içiyorum şifa olsun bana :))
Aysecim senin evde yurume badin var gec saattede olsa yuryuyebiliyorsun ah keske zamaninda bandim evde varken yuruseydim simdi cocugu yatirip yuruyebilirim mesela ama band yok oyle oturuyorum hareketleri yapmiyacam cunku cok kotu kas agrilari yapiyor sadece yuruyusle devam edicem ramazan bounce insallah.

ablacım ne kadar içten yazmışsın inan mesajını görünce çok sevindim çok teşekür ederim ablacım bu gece sahurda başlıyorum

Merhaba arkadaşlar . Ben dün hiç ugrayamadim.
Sahurda gözleme yedim.
Gündüze biraz kaçırdım.
50 dk yuruyusumude yapmıştım.

Bugün yürüyüş yapamicam.misafirim gelecek hazırlık yapıyorum.gecede çorba içtim iki dilim kadar ekmek yedim. Çökelek yedim.
Akşamda abartmadan herşeyden yemeyi düşünüyorum.

Kızlar yarin tartışma günü . Inşaallah hepimizde eskiyi görürüz.
Eğer bu haftada kilo verememissem , bu hastalığın beni esir aldığını düşüncem artık.
Biliyorsunuz kendime a kadar çok kızıyorum ki, niye bu kadar kilo almadan önce kendimi toparlamadim diye. Şimdi verebilmek için uğraşıyorum ama bu seferde sağlık problemleri. Ben su an morbit obezim yani orta derecede bir obez. Çok kötü bişey hiç yakıştıramıyorum kendime

Arkadaşlar yazarken çok hata yapıyorum ama yazdıktan sonra fark ediyorum ne olur kusura bakmayın. Yol arkadaşlarım, zayıflama arkadaşlarım, en guzel moral veren arkadaşlarım benim. Hiç gormedigim ama çok sevdiğim arkadaşlarım.
Çok konuştum tamam susuyorum.

Arkadaslar! Evet tarti gunu ama hangi saatte tartilmamiz daha dogru olur acaba sahurdan oncemi iftardan oncemi acaba. Aksam gec yedigimiz icin sahurdan once gercek kilomuzun ustunde cikicak mesele kendim 3 litre suyu tamamlamaya calisiyorum sahur kadar. Iftardan once daha dogru kilomuzun gozterir terazilerimiz diye dusunuyorumda bilemiyorum

Diger topige yazicaktim yalnislikla buraya attim ama burdada bildirim yapicakmiyiz?
Canım tabiki her cuma olduğu gibi yarın tartılıacağız.Iftardan önce tartılmamız daha sağlıklı dediğin gibi hem iftar hem içtiğimiz su bizi artı gösterir.
Bakalım yarın kaç kilo çıkacağız :)

ablacım ne kadar içten yazmışsın inan mesajını görünce çok sevindim çok teşekür ederim ablacım bu gece sahurda başlıyorum
Canım her zaman birbirimize destek olmalıyız burda hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz ve aynı kaderi paylaşıyoruz ve bu destekle hepimiz istediğimiz kiloya geleceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…