Leyla'cım lütfen beynine kod gönder.Cok sukur devam ediyorum ama bozucamda diye korkmuyor degilim o kadar bozdum ki kendimin bile kendime inanasim yok
Herhalde bundan sonra ramazan bitene kadar yuruyusle devam edicem diger hareketle agri yapiyor
Onun disinda bugun sahurumu azalttim 2-3 yumurtayi 1 indirdim farkedicegini umuyorum hayirlisi bakalim.
Bugünüm
sahur bol su içildi
iftar
1 kase mercimek çorba
1 kase taze fasulye
1 kase ev yoğurdu
1 kase salata çok şükür doyum
hatta fazla bile geldi midem iyice küçülmüş mide fesadı geçiriyorum resmen dün çok iyiydi ya..
Yarın Menümü daha az tutacağım inşallah.
Ay Pinarcim supersin tamam komutanim kod gonderildi geri donmek yok kesinlikle but sefer kilolar hedefe kadar gidecekLeyla'cım lütfen beynine kod gönder.
Bırakmayacağım zayiflayacagim diye.
Kesin komutlar gönder şüphe olmasın.
İnanıyorum basaracaksin.
Menun cok guzel Aysecim:). Topigime ugramissin haberim olaydi cay koyardim:)) kendi kendime yaziyom oraya iste bakalim.Bugünüm
sahur bol su içildi
iftar
1 kase mercimek çorba
1 kase taze fasulye
1 kase ev yoğurdu
1 kase salata çok şükür doyum
hatta fazla bile geldi midem iyice küçülmüş mide fesadı geçiriyorum resmen dün çok iyiydi ya..
Yarın Menümü daha az tutacağım inşallah.
Ayyyy tatlimm çok muu sert olduuuAy Pinarcim supersin tamam komutanim kod gonderildi geri donmek yok kesinlikle but sefer kilolar hedefe kadar gidecek
Yok canim oylemi anlasildi yazimdan memnun oldum aksine kod isi guzel fikirdiAyyyy tatlimm çok muu sert olduuu
Yokkk tatlım takıldımYok canim oylemi anlasildi yazimdan memnun oldum aksine kod isi guzel fikirdi
Aysecim senin evde yurume badin var gec saattede olsa yuryuyebiliyorsun ah keske zamaninda bandim evde varken yuruseydim simdi cocugu yatirip yuruyebilirim mesela ama band yok oyle oturuyorum hareketleri yapmiyacam cunku cok kotu kas agrilari yapiyor sadece yuruyusle devam edicem ramazan bounce insallah.1 saatlik daha yürüyüş yaptım çok şükür.Midem biraz rahatladı :)
şimdi su içiyorum şifa olsun bana :))
ablacım ne kadar içten yazmışsın inan mesajını görünce çok sevindim çok teşekür ederim ablacım bu gece sahurda başlıyorumCanım lütfen kendini hemen toparla ve devam et bunu sen başaracaksın ve yapacağına inanıyorum.
Tatlım nefsine biraz söz geçireceksin ama bunu aç kalarak değil sağlıklı yiyeceklerden doyana kadar ye ki gözün zararlı, kalorili şeylerde kalmasın.Lütfen canım benim devam et.
Canım tabiki her cuma olduğu gibi yarın tartılıacağız.Iftardan önce tartılmamız daha sağlıklı dediğin gibi hem iftar hem içtiğimiz su bizi artı gösterir.Diger topige yazicaktim yalnislikla buraya attim ama burdada bildirim yapicakmiyiz?
Canım her zaman birbirimize destek olmalıyız burda hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz ve aynı kaderi paylaşıyoruz ve bu destekle hepimiz istediğimiz kiloya geleceğiz.ablacım ne kadar içten yazmışsın inan mesajını görünce çok sevindim çok teşekür ederim ablacım bu gece sahurda başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?