Aysecim senin evde yurume badin var gec saattede olsa yuryuyebiliyorsun ah keske zamaninda bandim evde varken yuruseydim simdi cocugu yatirip yuruyebilirim mesela ama band yok oyle oturuyorum hareketleri yapmiyacam cunku cok kotu kas agrilari yapiyor sadece yuruyusle devam edicem ramazan bounce insallah.
Evet canım bant bir avantaj bende yıllarca köşede unutmuştum.Makina çalışınca kendine geldi :)Aysecim senin evde yurume badin var gec saattede olsa yuryuyebiliyorsun ah keske zamaninda bandim evde varken yuruseydim simdi cocugu yatirip yuruyebilirim mesela ama band yok oyle oturuyorum hareketleri yapmiyacam cunku cok kotu kas agrilari yapiyor sadece yuruyusle devam edicem ramazan bounce insallah.
Tatlım iyi gidiyorsun bence kendini çok kasmadan istikrarlı bir şekilde devam et.Bizler çok kiymetliyiz kendimize ne kadar iyi bakarsak çevremiz,sevdiklerimiz de bize o kadar değer verir.Lütfen canım programını hiç bozma aynen devam...Kızlar yarin tartışma günü . Inşaallah hepimizde eskiyi görürüz.
Eğer bu haftada kilo verememissem , bu hastalığın beni esir aldığını düşüncem artık.
Biliyorsunuz kendime a kadar çok kızıyorum ki, niye bu kadar kilo almadan önce kendimi toparlamadim diye. Şimdi verebilmek için uğraşıyorum ama bu seferde sağlık problemleri. Ben su an morbit obezim yani orta derecede bir obez. Çok kötü bişey hiç yakıştıramıyorum kendime
Evet canim insaallah veririm. Kendime örnek olarak seni alıyorum aysecimm.Tatlım iyi gidiyorsun bence kendini çok kasmadan istikrarlı bir şekilde devam et.Bizler çok kiymetliyiz kendimize ne kadar iyi bakarsak çevremiz,sevdiklerimiz de bize o kadar değer verir.Lütfen canım programını hiç bozma aynen devam...
Cnm bişey sorucam. Bende yürüyüş bandı almayı düşünüyorum da seninkinin markası ne memnun musunCanım tabiki her cuma olduğu gibi yarın tartılıacağız.Iftardan önce tartılmamız daha sağlıklı dediğin gibi hem iftar hem içtiğimiz su bizi artı gösterir.
Bakalım yarın kaç kilo çıkacağız :)
Ay Sinemcim ne kadar iyi guzel haberlerini duymakSelam hanimlar
Kac gundur yazmak istiyorum firsatim olmadi
Bende durumlar harika
Iftar ve sahurda saglikli besleniyorum,3 lt suyumu ve en en onemlisi 1 saatlik yuruyusumu ekstra bebegimin pesinde kosturarak rejimime devam ediyorum
Bi donem bocaladim duraklamalarim oldu,sislik anlamsiz bir ödem v.s derken suan hafiflemis olarak kaldigim yerden devam ediyorum cok sukur
Cok sukur vermissin az olsa vermek onemli artik kilon fazla degil yavas gidiyor sanirim.DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Geçen 12.Hafa: 78.0
Geçen 13.Hafa: 78.0
Geçen 14.Haft: TATİL
Geçen 15.Haft: TATİL
Geçen 16.Haft: 78.8
Bu Haftaki Kil: 78.7
Şükür 100gr vermişim
Canim ulasicaz allahin izniyleAy Sinemcim ne kadar iyi guzel haberlerini duymakdaha dun sen dusunuyordum ne yapiyor diye insallah bu sefer ulasicaz hedefimize canim
masallah fatmacim harikasin ,sakin birakma zor da olsa gidicek bu kilolar,hedefe ulasana kadar devam canimDiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Geçen 12.Hafa: 78.0
Geçen 13.Hafa: 78.0
Geçen 14.Haft: TATİL
Geçen 15.Haft: TATİL
Geçen 16.Haft: 78.8
Bu Haftaki Kil: 78.7
Şükür 100gr vermişim
Bende bugune kadar senin gibi arti et ve arada cikolata yiyordum baktim kilo vermem yavas bugun sahurda sebze suyu ve yumurta yedim cok halsiz burakti ama kendimi hafif hisediyorum bakalim boyle devam edebilirsem sahurlarda it olucak birde Sut ve hurma ile tutmayi deniyicem. Aynen benim varolan chronic kabizlik problemim ramazanda daha da cogaliyor ve genelde kilo alirdim ama bu sefer oyle olmamasina gayret gostericem insallah.Canim ulasicaz allahin izniyle
Benimde aklim sende ☺ okuyorum surekli ,bi gidicem diyosun durrr nereye diyorum ekrana sayfadan ayrilmak bize yaramiyor canim ,oyuzdrn bebislerden firsat buldukca yazalim
Ramazanda nasil besleniyosun canim
Ben iftarda sebze corba yogurt seklinde ara ogun olarak 1 porsiyon meyve
Sahur dada peynir yumurta salatalik domates 1 dilim cavdar ekmegi yiyorum
Tek derdim ramazanda kg almamak canim
Pinarcim cok degil aslinda cok ornekler gordum 12 hafta icinde inanjlmaz degisiyorlar hareketleri yaparak insallah sende istedigin gibi fit saglikli bedene kavusucaksinSelammm Kızlar ♡ ♡
1500 ip + 90 Sguat + 50 makas
Evetttt yarını bende merak ediyorum ama ben biliyorum bu hafta ayniyim ben zor veriyorum kilo galiba onu farkettim.
Aslında derdim sıkılaşmak ama ona da cokkkkkk yolum varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?