Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Evet canım bant bir avantaj bende yıllarca köşede unutmuştum.Makina çalışınca kendine geldi :)

Tatlım iyi gidiyorsun bence kendini çok kasmadan istikrarlı bir şekilde devam et.Bizler çok kiymetliyiz kendimize ne kadar iyi bakarsak çevremiz,sevdiklerimiz de bize o kadar değer verir.Lütfen canım programını hiç bozma aynen devam...

Selammm Kızlar ♡ ♡

1500 ip + 90 Sguat + 50 makas

Evetttt yarını bende merak ediyorum ama ben biliyorum bu hafta ayniyim ben zor veriyorum kilo galiba onu farkettim.
Aslında derdim sıkılaşmak ama ona da cokkkkkk yolum varr

Evet canim insaallah veririm. Kendime örnek olarak seni alıyorum aysecimm.

Dün akşamki menum; herşeyden az az yedim ekmek yemedim. Biraz tatlısı kaçırmış oldum. Sahurda iki küçük dilim pide . Bir kase çorba . Domates salatalık. Suyu en fazla bir buçuk litre icmisimdir.

Cnm bişey sorucam. Bende yürüyüş bandı almayı düşünüyorum da seninkinin markası ne memnun musun

Selam hanimlar
Kac gundur yazmak istiyorum firsatim olmadi
Bende durumlar harika
Iftar ve sahurda saglikli besleniyorum,3 lt suyumu ve en en onemlisi 1 saatlik yuruyusumu ekstra bebegimin pesinde kosturarak rejimime devam ediyorum
Bi donem bocaladim duraklamalarim oldu,sislik anlamsiz bir ödem v.s derken suan hafiflemis olarak kaldigim yerden devam ediyorum cok sukur

Sanirim iftardan once tartilicaz
Saat 20.00 itibari ile bildirimde bulunurum hanimlar
Tek tek okuyorum hepinizi
Aysecimm, leylacimmc canimmm iyisiniz insallah ,moral motivasyonumuzu kaybetmeden hedefe ulasicaz insallah

DiyetBaşlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Geçen 12.Hafa: 78.0
Geçen 13.Hafa: 78.0
Geçen 14.Haft: TATİL
Geçen 15.Haft: TATİL
Geçen 16.Haft: 78.8
Bu Haftaki Kil: 78.7

Şükür 100gr vermişim

Ay Sinemcim ne kadar iyi guzel haberlerini duymak daha dun sen dusunuyordum ne yapiyor diye insallah bu sefer ulasicaz hedefimize canim

Cok sukur vermissin az olsa vermek onemli artik kilon fazla degil yavas gidiyor sanirim.

Ay Sinemcim ne kadar iyi guzel haberlerini duymak daha dun sen dusunuyordum ne yapiyor diye insallah bu sefer ulasicaz hedefimize canim
Canim ulasicaz allahin izniyle
Benimde aklim sende ☺ okuyorum surekli ,bi gidicem diyosun durrr nereye diyorum ekrana sayfadan ayrilmak bize yaramiyor canim ,oyuzdrn bebislerden firsat buldukca yazalim
Ramazanda nasil besleniyosun canim
Ben iftarda sebze corba yogurt seklinde ara ogun olarak 1 porsiyon meyve
Sahur dada peynir yumurta salatalik domates 1 dilim cavdar ekmegi yiyorum
Tek derdim ramazanda kg almamak canim

M
masallah fatmacim harikasin ,sakin birakma zor da olsa gidicek bu kilolar,hedefe ulasana kadar devam canim

Bende bugune kadar senin gibi arti et ve arada cikolata yiyordum baktim kilo vermem yavas bugun sahurda sebze suyu ve yumurta yedim cok halsiz burakti ama kendimi hafif hisediyorum bakalim boyle devam edebilirsem sahurlarda it olucak birde Sut ve hurma ile tutmayi deniyicem. Aynen benim varolan chronic kabizlik problemim ramazanda daha da cogaliyor ve genelde kilo alirdim ama bu sefer oyle olmamasina gayret gostericem insallah.

Pinarcim cok degil aslinda cok ornekler gordum 12 hafta icinde inanjlmaz degisiyorlar hareketleri yaparak insallah sende istedigin gibi fit saglikli bedene kavusucaksin

Kizlar tebrikler iyi gidiyorsunuz bende cok mutluyum 97.800 ile gecen p.be basladigim saglikli beslenme yolunda 8.gun itibariyle 94.200 olmuşum buna şükür bebeğim var Emziriyor um bu arada

Canlarrr çok şükür bende 500 gr vermişim
Geçen hafta 62 kg
bu hafta 61.5 kg
Canlar her ramazan bende kilo alırdım çok şükür bu ramazan vereceğim inşallah tabiki sağlıklı bir şekilde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…