Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Slm lar bende sizlere katılmak isterim.okudum çok hoşuma gitti. Ben bir aydır yürüyorum 4,5 kilo verdim.bu ara saldım biraz ama sizlerin yazdıklarını görünce tekrar ni azim geldi.sabah düzenli olarak tekrar yürücem.ee tabi diyetle

abla ben o kadar iadesiz biriyim ki utancımdan yazmıyorum mahlesef diyeti yine bozdum abla dün sahurda sadece su mu içtin nasıl tüm gün boyu dayanabildin
Canım lütfen kendini hemen toparla ve devam et bunu sen başaracaksın ve yapacağına inanıyorum.
Tatlım nefsine biraz söz geçireceksin ama bunu aç kalarak değil sağlıklı yiyeceklerden doyana kadar ye ki gözün zararlı, kalorili şeylerde kalmasın.Lütfen canım benim devam et.

Canım tabiki bize katılabilirsin
ne güzel yürüyüşte yapıyorsun diyetle birlikte de süper olur.
Kendini biraz tanıtır mısın tatlım
yaşın,boyun,kilonu, hedef kilon ,isminide yazarsan iyi olur en azından topiğimiz daha sıcak olur..Benim adım Ayşe :)

Eylem ben cnm teşekkürler...
Şuan ki kilom maalesef 92
Boyum:1.75
65-70 olsam bende iyi duruyo
Hayırlısı bakalım.. doğumdan sonra kalan kilolar maalesef..beraber olunca motivasyon daha iyi oluyor..

Kızlar tam planladığım gibi
Iftarda 1 tabak mercimek çorbası
5-6 kaşık salata
5-6 kaşık yoğurt yedim çok şükür doydum :)
yürüyüş yapamayacağım galiba çok halsizim.

Eylem ben cnm teşekkürler...
Şuan ki kilom maalesef 92
Boyum:1.75
65-70 olsam bende iyi duruyo
Hayırlısı bakalım.. doğumdan sonra kalan kilolar maalesef..beraber olunca motivasyon daha iyi oluyor..
Eylemci tekrar hoşgeldin
boyun çok iyi maşallah 70 olursan süper olursun ve inanıyorum ki bu azim sende var birlikten kuvvet doğar birbirimizi desteklersek ve irademize hakim olursak hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.

kızlar yatana kadar bol bol su içelim.Ben birazdan 7 bitkili çayımı içeceğim inşallah.

Valla canlar dayanamadım spor yapanları da görünce 1 saat yürüdüm iyi ter attım :)Çok şükür.Hepinize iyi geceler.

Cok sukur devam ediyorum ama bozucamda diye korkmuyor degilim o kadar bozdum ki kendimin bile kendime inanasim yok
Herhalde bundan sonra ramazan bitene kadar yuruyusle devam edicem diger hareketle agri yapiyor
Onun disinda bugun sahurumu azalttim 2-3 yumurtayi 1 indirdim farkedicegini umuyorum hayirlisi bakalim.

AYSECIM LUTFEN SENDE SPORU IHMAL ETME COK AZ VERILECEK KILON KALDI INSALLAH ONUDA SPORLA VERICEKSIN SANIRIM BEDENIN ARTIK AZ YEMEYE ALISTI ANCA SPOR KILO VERDIRIR. 2 SENEDE KORURSAN BIRDAHA KOLAY KOLA ALMAYACAKSIN

AYSECIM LUTFEN SENDE SPORU IHMAL ETME COK AZ VERILECEK KILON KALDI INSALLAH ONUDA SPORLA VERICEKSIN SANIRIM BEDENIN ARTIK AZ YEMEYE ALISTI ANCA SPOR KILO VERDIRIR. 2 SENEDE KORURSAN BIRDAHA KOLAY KOLA ALMAYACAKSIN
Canım haklısın yürümeyi bırakmamalıyım devam edeceğim inşallah :)
Bu arada ağzından bal damlıyor canım benimm .
Sende lütfen aklına pes etmeyi getirme..herşey yolunda ilerleyecek irademize hakim olmalıyız.Kendimiz için,sağlığımız için,eşimiz için ve yavrumuz için arada sendelesekte,sıkılsakta bırakmayacağız inşallah.

Merhaba sevgili günlüğüm ve arkadaşlarım 1 saatlik tempolu yürüyüşümü yaptım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…