- 7 Haziran 2016
- 4
- 5
- 6
Insallah cnm ama boyle devam edebilsem tabi heryerim agiriyor 83.8kg duMenun
cok guzel canim. Boyle gidersen cok guzel kilo verirsin insaallah. Guncel kilon kacti leylacim
Canım lütfen kendini hemen toparla ve devam et bunu sen başaracaksın ve yapacağına inanıyorum.abla ben o kadar iadesiz biriyim ki utancımdan yazmıyorum mahlesef diyeti yine bozdum abla dün sahurda sadece su mu içtin nasıl tüm gün boyu dayanabildin
Canım tabiki bize katılabilirsinSlm lar bende sizlere katılmak isterim.okudum çok hoşuma gitti. Ben bir aydır yürüyorum 4,5 kilo verdim.bu ara saldım biraz ama sizlerin yazdıklarını görünce tekrar ni azim geldi.sabah düzenli olarak tekrar yürücem.ee tabi diyetle
Selam Leyloşum :) nasılsın canım.Maşallah spor yarışmasında iyisin ben bugün yürüyebilsem yazacağım :)Insallah cnm ama boyle devam edebilsem tabi heryerim agiriyor 83.8kg du
Eylemci tekrar hoşgeldinEylem ben cnm teşekkürler...
Şuan ki kilom maalesef 92
Boyum:1.75
65-70 olsam bende iyi duruyo
Hayırlısı bakalım.. doğumdan sonra kalan kilolar maalesef..beraber olunca motivasyon daha iyi oluyor..
Sağol şekerim seninde menün çok iyi canım :)Ay secim maaşallah çok guzel devam ediyorsun.
Maşallah canım Süpersin.Selam canlarrr.
700 ip+ 150 + 150 makas + 50 Sguat yaptım
Sen de Süpersin Canım...Maşallah canım Süpersin.
Valla canlar dayanamadım spor yapanları da görünce 1 saat yürüdüm iyi ter attım :)Çok şükür.Hepinize iyi geceler.
AYSECIM LUTFEN SENDE SPORU IHMAL ETME COK AZ VERILECEK KILON KALDI INSALLAH ONUDA SPORLA VERICEKSIN SANIRIM BEDENIN ARTIK AZ YEMEYE ALISTI ANCA SPOR KILO VERDIRIR. 2 SENEDE KORURSAN BIRDAHA KOLAY KOLA ALMAYACAKSINCok sukur devam ediyorum ama bozucamda diye korkmuyor degilim o kadar bozdum ki kendimin bile kendime inanasim yok
Herhalde bundan sonra ramazan bitene kadar yuruyusle devam edicem diger hareketle agri yapiyor
Onun disinda bugun sahurumu azalttim 2-3 yumurtayi 1 indirdim farkedicegini umuyorum hayirlisi bakalim.
Canım haklısın yürümeyi bırakmamalıyım devam edeceğim inşallah :)AYSECIM LUTFEN SENDE SPORU IHMAL ETME COK AZ VERILECEK KILON KALDI INSALLAH ONUDA SPORLA VERICEKSIN SANIRIM BEDENIN ARTIK AZ YEMEYE ALISTI ANCA SPOR KILO VERDIRIR. 2 SENEDE KORURSAN BIRDAHA KOLAY KOLA ALMAYACAKSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?