cok guzel canim. Boyle gidersen cok guzel kilo verirsin insaallah. Guncel kilon kacti leylacim18/200
Sahur: 3 yumurta zeytin yaginda az pisirilmis, 5 zeytin, 1 tb yufka, patates, domates, avokado, 1ck toz zencefil, yesil cay
Iftar: 2 kase ezogelin Corbasi, 1 kase yogurt, tavuk, bulgur, pancar havuc ve ispanakli salata,yesil cay, 2 hurma,2 kayisi
Iftardan 2 saat sonra 1 tabak ballabagi cok az dogal sekerle tavada hafif pisirilmis., papatya cayi
Canım sende öyle ne bulduysa onu yeme. Çünkü ramazanda kilo almak daha kolay , hareketsiz saatlerde yemek yiyoz. En azindan bence kilo almamak bile başarı.Ayy ben ne bulduysam yedim dün ramazana uyum sağlamam zor olmaz inşallah. 12 kilo vermem lazım offf offf
Canım karatay diyeti yanında yeşil çay ve bol su tüketmeye çalıştım ve yemeyi çoğu zaman 5 ten sonra bıraktım ve ilk başlarda günde 2 saat yürüdüm.Böyle böyle kilolar gitti.Merhaba canim:) 5 ay gibi bir surede 22 kg vermissin anladigim kadariyla... Beslenmen icin ekstra bir sey yaptin mi? Spor olarak bir seyleri yaptin mi? Cevaplarsan sevinirim:)
Canım karatay diyeti yanında yeşil çay ve bol su tüketmeye çalıştım ve yemeyi çoğu zaman 5 ten sonra bıraktım ve ilk başlarda günde 2 saat yürüdüm.Böyle böyle kilolar gitti.
Çok sağol Canımm:)Supersin tebrik ederim kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?