• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Merhaba ben de katılabilir miyim?
Yürümeye ben de başlayacağım bu hafta içinde, günde 3 saat (sabah-öğle-akşam) yürümeyi düşünüyorum.
Basenlerimden çok rahatsızım.
Tabiki katılabilirsin düzenli bir şekilde diyetini,sporunu yazarsan bizde sana destek oluruz.

Ama iki öğün yediğimiz zaman acıkmıyoruz ama sanki metabolizma duruyor çünkü ramazan da iki öğün ama zayıflama pek olmaz. Ben de bir yer de az ve sık yemenin ameliyatsız mide küçültme etkisi yaptığını okudum.
Canım bünyede bünyeye değişiyor mesela karatay diyeti ile çok acıkmadan kilolarımı verdim.2 öğün ile insülin hormonu dengede kalıyor ve acıkma hissini bastırdığı için daha sağlıklı kilo veriyoruz.

Ismim zübeyde, kalori diyeti yapmaya çalışıyorum . Diğerlerini yapamadım bu daha kolay ima geldi. Sabahları 45 dk yürüyorum. Akşamlarında yüreğe caliscam bakalım.

Bende de yürüme bandı var ama hiç içimden gelmiyor.nolacak benim bu halim bilmiyorum.:110:
Şekerim madem bandın var sana tavsiyem tempolu bir şekilde her gün mutlaka 1 saat yürü ben böyle yaparak çok iyi kilo verdim.Yürümeye bir başlarsan devamı geliyor canım.Her yürüdüğün gün buraya ne kadar yürüdüğünü yaz canım belki böylelikle motive olursun.

Ismim zübeyde, kalori diyeti yapmaya çalışıyorum . Diğerlerini yapamadım bu daha kolay ima geldi. Sabahları 45 dk yürüyorum. Akşamlarında yüreğe caliscam bakalım.
Zübeydecim tekrar hoşgeldin :)Ben de Ayşe
inanki yürüyerek ve diyetinle çok iyi kilo verirsin yeterki istikrarlı bir şekilde devam et.

Pinarcim ne yazikki basaramadim iki ogun kahvaltimi cok erkende yapmadim ama ara yapmayayim yazdigimi bilirimki aclik ataklari geldi oglen evde buldugumdan yedim:sinirli::sinirli::sinirli:
Hatta tamamen burakma fikri geldi simdi yazilari okudum tekrar devam insallah. Evet Sinemcim Pinar hakli gunluk yazmak okumak irtibat halinde olmak banada yardimci oluyor sanki yoksa simdi burakmistim:oops:
Canım benim, bak bazen hepimize bu bırakma hissi geliyor ama bırakmayacağız nefsimiz değil biz kazanacağız kaçamak yapsakta buraya yazacağız ve birbirimize merhem olacağız.Lütfen biz bu kadar zayıf değiliz pes etmeyeceğiz.

Selammm arkadaşlar
profil fotoğrafınızı yanına şuan ki kilomuzu,boyumuzu ve hedef kilomuz olarak yazarsak ve cuma günleri güncellersek sevinirim çünkü sayımız yavaş yavaş arttığı için birbirimizin kilosunu daha iyi takip ederi..Bugün profil notumuzu güncelleyelim lütfen saygılar... :)))

MERHABA KARAAYLA NE KADAR SÜREDE ZAYIFLADINIZ VE KARATAYI AM OLARAK UYGULUYOR MUUSNUZ

MERHABA KARAAYLA NE KADAR SÜREDE ZAYIFLADINIZ VE KARATAYI AM OLARAK UYGULUYOR MUUSNUZ
Merhaba canım
18 aralıktan beri karatayı kendi şartlarıma uyarlayarak 84 ten 61 e indim az önce tartıldım 62 olmuşum o da hafta sonu azizliği diyelim yarın tekrar 61 olurum bugün bol su içiyorum ve 1 saat kadar yürüyeceğim inşallah :)

PARDON ABLA DEDİM AMA BEN 24 YAŞINDAYIM SİZİN N YAŞINIZ KAÇ ACABA BENCE ÇOK İYİ KİLO VERMİŞSİNİZ TEBRİK EDERİM :)AYRICA

Kizlar cok canlanmis buralari Aysecim isin cogaldi:) bende 2 tane daha topik takib ediyorum valla gozlerim agridi okumaktan basimda donuyor yesil cayimi cok kacirdik yokta tel okumaktanmi anlayamadim:(
Profil msg degistirdim denemek icin yaziyorum

Kizlar cok canlanmis buralari Aysecim isin cogaldi:) bende 2 tane daha topik takib ediyorum valla gozlerim agridi okumaktan basimda donuyor yesil cayimi cok kacirdik yokta tel okumaktanmi anlayamadim:KK43:
Profil msg degistirdim denemek icin yaziyorum
Degismemis:(:(

Merhaba adım ayfer 24 yaşındayım 5 yıllık evliyim .sağlık öğrencisiyim 3 hafta sonra mezun oluyorum .çocuğum yok ama bi 7..8 ay sonra bebek düşünüyorum zayıflamam lazım eşim de çok istiyor 83.200 en falza gördüm karatayla 79 a indim ama istikrar sağlamayın ca şu an 79.600 im ve bugün sıkı bir şekilde karataya başladım benim evimde eliptik bidiklet var her gün muhakak yapıyorum menü bildirimi yapıyormuyuz ...ve tartı günü ne zaman acaba

[veQUOTE="esilay23, post: 46712938, member: 713798"]Merhaba adım ayfer 24 yaşındayım 5 yıllık evliyim .sağlık öğrencisiyim 3 hafta sonra mezun oluyorum .çocuğum yok ama bi 7..8 ay sonra bebek düşünüyorum zayıflamam lazım eşim de çok istiyor 83.200 en falza gördüm karatayla 79 a indim ama istikrar sağlamayın ca şu an 79.600 im ve bugün sıkı bir şekilde karataya başladım benim evimde eliptik bidiklet var her gün muhakak yapıyorum menü bildirimi yapıyormuyuz ...ve tartı günü ne zaman acaba[/QUOTE]
Evet canım menü bildirimini her gün yapıyoruz düzenli katılım sağlarsa senin için güzel bir motivasyon olur.Cuma günleri kilo bildirimlerimizi yapıyoruz canım ve her cuma profil notumuzda güncellersek birbirimizi daha iyi takip ederiz.
Bu arada ben 34 yaşındayım :) ama az kaldı 35 olacam :) Canım bana abla demek zorunda değilsin.Ismim Ayşe yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
esilay23 esilay23

Canlar hemen Bugünümü yazayım
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım 06:50
1 yumurta
5 yeşil zeytin
1 fincan siyah çay

2. ÖĞÜNÜM 14:30
2 haşlanmış tavuk pirzola
5 kiraz
1 nektari
1.5 lt su