Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Kizlar acikmanin nedenlerini arastirdim:
1)islenmis gidalar tuketmek herkes biliyor 3 beyaz
2) doyana kadar yemek
3) yetiri kadar su icmemek
4) Gunde 2-3 defadan cok beslenmek.

Simdi 1 ve 3 halettim gibi cok sukur sira geldi 2 ve 3 haletmeye bana eslik etmek isteyen olursa sevinirim

Bugunden basladim kizlar kahvaltimi yaptim ama ac kalktim suanda ac gibiyim ama sunu belirteyim kizlar yillardim doyana kadar yemeyi adet haline getirmisken hemen alismayi bekliyemem haksizlik olur ama bildiginiz gibi 21 gunde yeni aliskanlik kazana konusu var 21 gun bekliyemem bakalim aliskanlik haline gelirmi diye.

Su cok iciyorum ama biraz daha artirmam lazim dun mesela 4lt cok zorlandim icerken demekki cok ismiyormusum. Dun cok icmem bagirsak sistemimede it geldi.

Dayanabilirsem ara yapmayacam bakalim hayirlisi

Merhaba ben de katılabilir miyim?
Yürümeye ben de başlayacağım bu hafta içinde, günde 3 saat (sabah-öğle-akşam) yürümeyi düşünüyorum.
Basenlerimden çok rahatsızım.

Canım bence buraya günlük gelsen yazsan bizim yazdıklarımizi okusan eminim kii sana iyi bir motive sebebi olur.
En azından bana oluyor...
Ayyyy topige kizlara yazayım diye elimden geleni yapıyorum.
Bırakma pes etme bu işi sen cozeceksin tek çare sensin.
Ve bence basarabilirsin.

Hayatım zaten iki öğün yemek gerekiyormuş geçen yazmıştım leptin hormonu varmış zayıflamayi sağlayan vee 5 saat aç kalınca calisiyormus.
O yüzden arada hiç ama hiç yememek lazımmış.
Hatta şekersiz sakız dahi cignememek gerekiyormuş.
Ben de iki öğünde kalmaya daha fazla dikkat edeceğim.

Merhaba ben de katılabilir miyim?
Yürümeye ben de başlayacağım bu hafta içinde, günde 3 saat (sabah-öğle-akşam) yürümeyi düşünüyorum.
Basenlerimden çok rahatsızım.
Bence hoşgeldin diyeyim sana şimdiden.
ulasimiz yani Aysemiz topik kurucusu o da sana eminim kii kucak açacak.

Bende de yürüme bandı var ama hiç içimden gelmiyor.nolacak benim bu halim bilmiyorum.

Nolcakk halin sisko olacaksın iyice
Şaka bi tarafa da takıl bize zayıfla canım.
Burası çok sıcak güzel bir topik faydası olacaktır eminim..

Evetttt Canlar Menü Zamanı

Sabah ; 1,5 haşlanmış yumurta. Çok çok azzz patates kızartması. Domates salatalık yeşil biber. Beyaz peynir ve bir parça simit.

Akşam ; 5 tane fırında kizartilmis köfte. Yanında yoğurt. Domates salatalık.
Türk Kahvesi az şekerli.

1200 ip atladım + Aşağıda vereceğim videodaki hareketlerden yaptım sayısını bilmiyorum canım yandı sayamadim.
Çok beğendim videoyu bir kaç bölgeye özel olanları da var. Bulursunuz bakın derim..

Pinarcim ne yazikki basaramadim iki ogun kahvaltimi cok erkende yapmadim ama ara yapmayayim yazdigimi bilirimki aclik ataklari geldi oglen evde buldugumdan yedim
Hatta tamamen burakma fikri geldi simdi yazilari okudum tekrar devam insallah. Evet Sinemcim Pinar hakli gunluk yazmak okumak irtibat halinde olmak banada yardimci oluyor sanki yoksa simdi burakmistim

Sakın bırakma canım...
Hemen olmaz alışma sürecin olacakk.
Kahvaltın da haşlanmış yumurta yee iki tane bile yiyebilirsin tokk tutarr.
Yada şöyle yapp öğün araların 5 saat olsun ona dikkat ett.
Sonra düzene girer inan kii.

Zaten iki yiyorum 3 cikardigimda kilo vermiyorum ama tok tutuyordu

Ama iki öğün yediğimiz zaman acıkmıyoruz ama sanki metabolizma duruyor çünkü ramazan da iki öğün ama zayıflama pek olmaz. Ben de bir yer de az ve sık yemenin ameliyatsız mide küçültme etkisi yaptığını okudum.

Canım ben Canan Karatayi dinledim ve onun söylediği şeyler bana mantıklı geliyor.
Iki öğünü İbni Sina da söylemiş kii Canan Karatay hep kaynaklarinda İbni Sina dan yararlanıyor.
Şimdi ramazana gelecek olursak benim çevremde kiler kilo veriyor.
Ama onda da mantık ekmek makarna pirinç şeker olmayacak.
Normal iki öğünde de aynı mantık yasak olan şeyler yrmeyerek kilo veriliyor.
Az az sık sık yiyip zayiflayanlar da var ama bırakınca kilo aliyorlar.
Benim dediğim yani Canan Karatay in kii diyet değil canım yaşam tarzı oluyor.

Selam hanimlar
Pinarcim aslinda okuyorum sayfayi ama firsat bulup yazamiyorum
Ev le ugras cocukla ugras yemek yap of of cok zor oluyor .bin parcaya bolunuyorum
Senij gibi 5 saat birakicam yemek aralarini ,ramazana kadar boyle sonra ister istemez 2 ogun yemek yicem .

Leylacimm canim benimm bizim bubkisir dongumu ne olucak ☺ neyseki ipin ucunu hic kacirmiyoruz masallah bize ☺ ,sporu birakinca sanki rejime ihanet sayiyoruz herseyden vazgeciyoruz sanki
Ben dukan usulu ama sebze ekleyerek yicenm bundan snr.
Aysecim cok sık yazamasamda gunluk menu paylasimi ve cuma kilo bildiriminde bulunucam izninle ☺

Bugunku menum
3 lt su
Kahvalti
1 dilim cavdar ekmegi
Biraz peynir
2 domates biber
Yarim yumurt
Oglen
Bol yogurtla semizotu yemegi
Aksamda ayni sekilde olucak
1 saat yuruyus biraz parkta oynamaca

Bugun tartilip baslamak istiyordum ama malum ozel durumum var biraz şişim oyuzden tartilmadim .cuma gunu ilk kilomu baz alarak bildirimde bulunucam insallah

Evliyim 29 yaşındayım,uc tane çocuğum var,84 kg mim,yürüyüş yapıyorum ve çok zayiflamasi istiyorum. Hedefim 68 kg olmak insaallah. Sizi okudukça çok imrendim O yuzden bende katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz.

Canımm bak şu saatten sonra tekrar buraya yazmaya başla..Hergün mutlaka evde bile olsa spor yapmaya çalış bebeğin uyudukça 15 dk bile olsa birşeyler yap canım,su tüketimini arttır bu seni sürece ısındırır. Canım zaten başlamışsın bile :)
ama sana tavsiyem saat geç bile olsa buraya bildirimde bulun böylece kontrolün nefsinin değil senin elinde olur.Bak yaz gelecek diyorduk geldi bile sen yine başlangıç kilona göre iyi vermiştin bu bile seni rahatlattı lütfen bunu unutma !küçük bir dinlenmeden sonra tekrar başladın o kadar gözünde büyümesin canım:)

Canım menün çok iyi
yeşil çay yağ yakımına büyük yardımcı birde ben düzenli içmeye bir başlasam iyi olacak.

Canım herhalde ideal kiloya yaklaştıkça yediklerimizi biraz daha azaltarak yani çok doymadan sofradan kalkmalıyız bende bu ara çok acıkıyorum.Şu sistemi oturtmalıyım

Hoşgeldin canım. İstikrarlı bir şekilde katilım yapacağına inanıyorum.
Yaklaşık 6 ay önce seninle aynı kilodaydım ve şuan 61 kiloyum tabiki benim beyim 1.58 olduğun için bir 5 kilo daha vermeyi düşünüyorum.Umarım hepimiz dilediğimiz kilolara ineriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…