Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Ooo meslektaşlar artıyor :)
lise öğretmenlerinin boş günleri olabiliyor en azından biraz kafa dinliyorsunuzdur.
Sizin yoğunluğunuz azalmıştır artık

[QşaUOTE="NEFSSEMS, post: 46679094, member: 217890"]Evetttt Menüm

Sabah ; Bir haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık.

Öğlen ; 2 kepçe patates salatası...

Akşam 17; 30 ; Çok ama çok azzz et kavurma. 3 yemek kaşığı erişte pilavı.
Domates salatalık yeşil biber.
Bir kase yoğurt bolllll acı biberli.

1500 ip + 150 + 150 makas
Daha halll kalmadı bende...
İyi geceler ♥♥♥♥♥♥

Kilo bildirimi ;
60.400 (16 Nisan)
58.400 ( 27 Mayıs)
1 hafta spor yapamadım...[/QUOTE]
Maşallah ipi güzel atlıyorsun menünde çok güzel :)@NEFSSEMS

Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim.
Ben tok karnına olan kilomu yazdım...

Yanii sabah aç olarak tartildigimda
1.5 ay önce.

59,400 idim..
57,400 şimdi
..

Bunu düzeltip belirteyimm
Canım kilo çok iyi ya ..Sen bol bol ip atlayıp basen hareketleri yaparsan tam fit hatun olursun :)

Fatmacım Maşallah çok donanımlısın.
Canım benim okuduğun bölümü 4 yıla tamamlama şansın yok mu ? belki o zaman memur olma şansın arta
Açıkçası bende eşin gibi düşünüyorum ne yap et kpss ye iyi hazırlan çevremde çok yerleşen biliyorum bak canım bende oğlum küçükken sınava hazırlanıyordum bir yandan onu ayağımda sallıyor bir yandan soru çözüyordum bende çok zor hazırlamıştım.ve seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Aynı duyguları hissediyordum okulumu bitirmiştim ve evde oturuyordum.Lütfen pes etme ve çalış,bol bol soru çöz canım sınava kadar sosyal ortamlardan biraz uzak durman gerekecek ama sonucu inşallah güzel olacak.

kızlar ilginiz tavsiyeler destekler için çoookkkk teşekkür ederim hepinizede. Rabbim herkesin gönlünden geçen hayırlı dualarını kabul etsin.
İnşallah hakkımda hayırlıdır bu memurluk olayıda ve tez vakiitte nasip olur.
Ben sosyal aktif bir bayan olmak istiyorum çünkü evde oturup durmakkk hiçççç bana göre değil. yoksa can sıkıntısından sürekli kilo al etraftakilere sataşş kötü yani :)))

Bu günüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
kahvaltım
2 yumurta
1 kase yoğurt
3 yeşil zeytin

2. Öğünüm
1 tabak sulu köfte
sadece köftesini yedim
(7 ceviz kadar köfte)
2 fincan 2 si birarada kahve yanında yarim çay bardağı kuru üzüm
su 1.5 lt olmuştur.

Canım her zaman senin yanındayız bunu unutma!
Kilo bir yana dursun arada dertleşeceğiz de ,destekte olacağız.
Allahın izniyle sen mesleğe başlayacaksın ve buraya yazacaksın ben buna inanıyorum çünkü sen azimlisin,çaba harcıyorsun Allah emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

Ooo meslektaşlar artıyor :)
lise öğretmenlerinin boş günleri olabiliyor en azından biraz kafa dinliyorsunuzdur.
Sizin yoğunluğunuz azalmıştır artık

Daha azalmadi canım son sınavlar var çocuklar için okul bitmiş gibi ama

Canım kilo çok iyi ya ..Sen bol bol ip atlayıp basen hareketleri yaparsan tam fit hatun olursun :)

Ahhhh şu basenler ahhh.
Bennn 48 kilo olduğum zamanda bile kalcali basenli idimm.
Basen hareketleri çok zor geliyor...
İp atlamak çok kolay geliyor bakalım faydasını görecek miyim?
Yani kesinlikle kilo veririm de işte basenler gider mi bilmiyorum....

Evde oturmak gerçekten çok kötü ve senin bu kadar maharetin varken bide.
Hayırlısı ise Rabbim nasip etsin memurluğu.
Yada eşinin fikrinin değişmesini sana güzel rahat calisabilecegin bir iş nasip etsin...
Sakın kendini bırakıp kilo falan alma çünkü kısır döngünun içine düşersin dikkat et.

Menüm
Sabah ; Az sütlü ve peynirli omlet.
Domates salatalık...

Akşam 5 gibi ; Acılı tavuk bud yanında çok az makarna ve salata...

Misafirlige gidildi ama gelen tabakdan yarım dilim kadar pasta ( doğum günü pastası idi) iki mercimek köfte yenildi gerisini yemedim kii bir sürü tatlı tuzlu ikram vardı.

700 ip atladım...

Selam hanimlar
Suan o kadar mutsuzumki sizden baskasina icimi dokemezdim
Sorunum kilolarrr
2 aydir nerdeyse 79 da takili kaldim,rejime odaklanamiyorum eskisi gibi,bana gazz verin ne olur.misafir geldi biz gittik derken yogun gecti gunler diyetime vr sporuma odaklanamadim haliyle
Ben eskisi gibi kilo verip sıķilasmak istiyorum
Sanirim aynada kendimi begendigim.icin ideal kiloma inmeyi pek onemsemiyorum
Nerde azimli sinem nerdee
Nasil bu kisir donguden kurtulucam ben arkadaslar,ramazanda geliyor of off
Ramazana kadar 9 gun var dukana sıkı sarilip 3 kg atsam kar benim icin
Daha zayif cok zayifff olmak istiyorum,bayrama kadar bu 1o kg gitmeli gidicekk
Beni dinledigini icin cok saolun
Gecenin bu saatinde basari oykulerini okuyup gaza gelmeye calisiyorum

9/200

500ml su

9:30 Kahvalti: 3 dilim tb ekmek, haslanmis karnibahar, 4 yk peynir, 5 zeytin, yesil cay

2:00 Ara: ( 1 yesil elma rendelenmis+1ck toz tarcin+5 yk yogurt), bol mate cayi

5:20Aksam: 1 dilim tb ekmek, 1 haslanmis patates, 1-2 tane has. Karnibahar, (kurusogan, mantar sotelenmis+2 yumurta), (2 seftali+yogurt+toz tarcin), yesil cay

Selam Sinemcim senden duymak ne guzel
Insallah devam edersin arkadaslara burakiyorum seni motive etme isini kelin taragi olsa basina calar deyiliyordu yalnis galiba ama kendim kisir dongu icindeyken kilolarimi vermemisken dediklerimin faydasi olmayacagindan bos soz yazmayayim

4 litre su

Dün haftasonu olmasına rağmen bence iyi geçti,sabah 6 da uyandım oğlum yüzünden 8.30 gibi çok acıktım ama eşim uyanmadı bir tane browni yedim oğlum yerken sonra saat 10 gibi oğlumla uyudum 12de uyandım

Kahvaltı 12.30
sucuklu yumurta, erimiş kaşar yedim yarım simit le
öğle sade Maraş dondurması yedim 1 saat yürüdüm bir dilim karpuz yedim
akşam oğlumun yemeğinden artan bir kaç kaşık bulur pilavı yedim yeter bu dedim ama eşim menemen yerken sofraya otur çocuk için deyince dayanamadım bir parça ekmekle sadece tadına baktım az yedim. Toplamda baya az yemiş oldum ve bu sabah göbeğim nerdeyse yok.

Selam arkadaşlar
Ben daha sporumu yapmadım ama buraya yazayım ki yalancı çıkarmamak için kendimi mecbur yaparım
Leslie 3 mil yapmayı planlıyorum üstüne de yapabildiğim kadar ip atlama
Bu arada internette okuduğuma göre 10 dk ip atlama=30 dk koşu yakılan kalori açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…