Tabiki katılabilirsin düzenli bir şekilde diyetini,sporunu yazarsan bizde sana destek oluruz.Merhaba ben de katılabilir miyim?
Yürümeye ben de başlayacağım bu hafta içinde, günde 3 saat (sabah-öğle-akşam) yürümeyi düşünüyorum.
Basenlerimden çok rahatsızım.
Canım bünyede bünyeye değişiyor mesela karatay diyeti ile çok acıkmadan kilolarımı verdim.2 öğün ile insülin hormonu dengede kalıyor ve acıkma hissini bastırdığı için daha sağlıklı kilo veriyoruz.Ama iki öğün yediğimiz zaman acıkmıyoruz ama sanki metabolizma duruyor çünkü ramazan da iki öğün ama zayıflama pek olmaz. Ben de bir yer de az ve sık yemenin ameliyatsız mide küçültme etkisi yaptığını okudum.
Şekerim madem bandın var sana tavsiyem tempolu bir şekilde her gün mutlaka 1 saat yürü ben böyle yaparak çok iyi kilo verdim.Yürümeye bir başlarsan devamı geliyor canım.Her yürüdüğün gün buraya ne kadar yürüdüğünü yaz canım belki böylelikle motive olursun.Bende de yürüme bandı var ama hiç içimden gelmiyor.nolacak benim bu halim bilmiyorum.
Zübeydecim tekrar hoşgeldin :)Ben de AyşeIsmim zübeyde, kalori diyeti yapmaya çalışıyorum . Diğerlerini yapamadım bu daha kolay ima geldi. Sabahları 45 dk yürüyorum. Akşamlarında yüreğe caliscam bakalım.
Canım benim, bak bazen hepimize bu bırakma hissi geliyor ama bırakmayacağız nefsimiz değil biz kazanacağız kaçamak yapsakta buraya yazacağız ve birbirimize merhem olacağız.Lütfen biz bu kadar zayıf değiliz pes etmeyeceğiz.Pinarcim ne yazikki basaramadim iki ogun kahvaltimi cok erkende yapmadim ama ara yapmayayim yazdigimi bilirimki aclik ataklari geldi oglen evde buldugumdan yedim
Hatta tamamen burakma fikri geldi simdi yazilari okudum tekrar devam insallah. Evet Sinemcim Pinar hakli gunluk yazmak okumak irtibat halinde olmak banada yardimci oluyor sanki yoksa simdi burakmistim
Merhaba canımMERHABA KARAAYLA NE KADAR SÜREDE ZAYIFLADINIZ VE KARATAYI AM OLARAK UYGULUYOR MUUSNUZ
ABLA BENDE ARANIZA KATILABİLİR MİYİM
DegismemisKizlar cok canlanmis buralari Aysecim isin cogaldi:) bende 2 tane daha topik takib ediyorum valla gozlerim agridi okumaktan basimda donuyor yesil cayimi cok kacirdik yokta tel okumaktanmi anlayamadim
Profil msg degistirdim denemek icin yaziyorum
Simdi degisti:)Degismemis
Canımm Süpersin birbirimizi daha kolay takip edeceğiz.Simdi degisti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?