- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Bence cok iyi aysecim ben anca 100 atlamistim iki gun felan sonra kollarimda agri olusunca buraktim
Süpersin maşallah canım bende durmadan bi atlasam ya bu arada ben iki ayağımı birden kaldırarak atlıyorum sekerek mi atlamalıyım acaba ?
Sağol şekerim benimde bugün göbeğim ağrıyor :) Malum bu sayede o da zıpladı :)Bence cok it aaysecim ben anca 100 atlamistim iki felan sonra kol agrim olunca burak.
Şekerim menün herzaman ki gibi süper8:00 Ara 10-15 tane findik, 7 hurma
(okula gec kaliyordum kahvaltiya vakit yoktu evden erken cikmistim yanimda ara alabildim kahvaltimi oglen yapicam insallah eve donunce)
12:00 kahvalti: 2 yumurta 1 tk zeytinyagla tavada, 3 yk lor peyniri, 7 zeytin, 1 domates, yesil cay, alakasiz oldu ama tavuk da yedim dunden kalan:) 1 cay bardagi yogurt 1 ck toz tarcin karisimi. 1 mandala
4:00 meyve salatasi
6:30 Aksam: tavuk, marul, renkli biber, mercimek corbasi, 1 tk fistik ezmesi
Sago canim. Tabi dene istersen cok tok tutor organik veya dogal seker eklenmemis olanlardan almaya dikkat etmen iy olabilir.Şekerim menün herzaman ki gibi süper
valla canım fıstık ezmesi çekti :)
sana şifa olsun inşallah.
Iştahı kesmesi çok iyi canım organik olanı bulursam kaçırmam :)Sago canim. Tabi dene istersen cok tok tutor organik veya dogal seker eklenmemis olanlardan almaya dikkat etmen iy olabilir.
Benimkindeki icerigi sadece fistik yaziyor.
Icerigine tuz seker bir suru katki maddesi olanlarda var.
Birde alinca yagi uterine cikmis oluyor kutuda ben o yagini karistirmiyor ayiriyorum sadece esme yerinden yiyorum in bikmam tatli istegini inanilmaz kesiyor:)
Aynen canım atlayalım da tek çift farketmez :)Oooo iki ayağı kaldırarak atlamak daha zor.
Ben ikisini de yapıyorum.
Bazen çift ayak bazen tek ayakk.
Amannn atmayalım da nasıl olursa olsun..
Supersin Pinarcim keske bende senin kadar az yiyebilsemSelam Kızlar :)
Sabah ; Bir haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. zeytin.
Öğlen; 1 küçük patatesli gözleme
Akşam ; 1 kase boll acili mercimek çorbası. Çok çok azzz patates yemeği Kıymalı.
350 ip + 100 makas yaptım.
Bence degil benim ilk haftam bir kac ay oyalandim arkadaslar zayiflarken simdi ciddi devam ediyorum bu sefer olucak ins:)Çok mu geç kaldım size katılmak için? ?
Sagol canim. Ben gunluk paylasiyorum ama spor yapamiyorum daha diyetle idare ediyorum simdilik.Inşallah canım. Hadi kolay gelsin. Günlük mü paylaşıyoruz menü spor falan yoksa ggün içinde fırsat buldukça yazayım mı
Canım aramıza hoşgeldin :)Sabah 06.15 bir haşlanmış yumurta yedim okula geldim 10.00 gibi yarım simit yedim. Az önce de boş dersim vardı dışarı çıktık bir tabak su böreği yedim öğle yemeği niyetine. Bu börek kötü oldu ama eve gidince bol bol yürüyüş yapacağım, ben 30 dk yapıyordum azmış sizi okuyunca anladım.
Çok mu geç kaldım size katılmak için? ?
Supersin Pinarcim keske bende senin kadar az yiyebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?