• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yürüteç kullanıcak mısınız?kullananlar görüşlerinizi alabilirmiyizz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar...
yürüteç kullanıcakmısınız bebeğinize?
kullanıcaksanız kaç aylık iken başlıyacaksınız?
ne tür bi yürüteç alıcaksınız?
ben kararsızım size sormak istedim..
kullanan arkadaşlar neler söylemek istersiniz..yazınızı merakla bekliyorummmm:dance:a.s.

yürüteç bebeklerin geç yürümesine neden oluyor
çevremdeki herkes bende dahil öyle düşünüyorum
ben altı-yedi aylıkken koymuştum yürüteçe
16 aylıkkende yürüdü oğlum
yani yürüteçe koyunca anne rahat ediyor hepsi bu
bebeğe faydası yok bence

Benim kızım o kadar duraksızdı ki 4,5 aylıktı yürüteç aldım ve koydum 1 ay sonra kendi yavaşta olsa ilerlemeye başladı. 11 aylıktı yürümeye başladı. Bence çocuğun kendisine kalmış birşey yürümek.

8.aydan once kullanmak pek dogru degil,ben kızıma aldım,ancak çok ama çok az koyuyorum.

ben 7,5 aylıkken aldım ama çok kullanmadım,şimdi yaklaşık 9 aylık rahat ilerleyebiliyo yürüteçle ama yine çok fazla kullanmıyorum

ben iki kizimida 4 bucuk 5 aylar gibi koydum büyük kizim 9 aylikken yürüdü ikinci kizimda 11 aylikken yürüdü bence yürümeye engel degil tabi saatlerce koymuyoz arada bir

kızımı 5 aylıkken koydum yürüteçe.bikaç ay oyalandı sonra sıkıldı şimdi 11 aylık yürüyor...bizararını görmedim ben

:emir_bebek:kızımı 5 aylıkken koydum yürüteçe.bikaç ay oyalandı sonra sıkıldı şimdi 11 aylık yürüyor...bizararını görmedim ben:emir_bebek:

Oğlum 4.5 aylık.. Doktorumuz yürüteç ve örümceği kesinlikle önermediği için kullanmayacağım

bende 4 bucul aylıkken koydum hemen yürüdü şimdi ara ara koyuyorum cok seviyor birtek orda mutlu

kızlar...
Yürüteç kullanıcakmısınız bebeğinize?
Kullanıcaksanız kaç aylık iken başlıyacaksınız?
Ne tür bi yürüteç alıcaksınız?
Ben kararsızım size sormak istedim..
Kullanan arkadaşlar neler söylemek istersiniz..yazınızı merakla bekliyorummmm:dance:a.s.

canim benim kizim 7. Ayini doldurunca ortapedist ve çocuk doktoruna danişarak chicco yürüteç kullandim çok da faydasini gördüm hem bebeğim keyifli vakit geçiriyor hemde ayağa kalkmasi daha kolay oldu

doktorlar önermiyormuş özellikle erkek çocuklarda diye duydum. Ben kızımın yürümesine yardımcı olur diye 1 ay sonra almayı düşünüyordum annelerden gelen bir iki net yorum dışında alınsın mı alınmasın mı anlamadım. kendim rahat edicem diye kızım için sakıncalı bişey yapmak istemem tabi..

Back