- Konu Sahibi ilknurakdemir
-
Bende de pierre cardin var yürüteç önü müzikli ışıklı ama mavi renk düşünen olursa isteyen varsa resimde yükleyebilirim ankaradayım
foto yükleyemiyorum nasıl oluyordu
ben göremiyorum ataç resmini
Bişeyler yaptım ama galiba yüklüyor
canım ben ankaradayım bende de var bitane.Resimlerini yolluyorum.40 tl dedim ensonEki Görüntüle 732350 Eki Görüntüle 732351 Eki Görüntüle 732352
konu sahibi arkadaşım benim görümcemde de bir tane var sıfır kızı için aldı ama kızı binmeyi sevmedi bir iki kere bindirdiler ama istemedi şuanda 7 aylık olmasına ramen yürüteci kullanmıyor yürüteç önü süslü müzikli çok güzel kastamonuda oturduğunu söylemişsin neresinde oturuyorsun benim eşim de kastamonulu ve ramazanda oraya gelecek eğer yakınsa ve yürüteçi düşünürsen resimde ekliyebilirim begenirsen eldende olabilir fiyatı 25 tl cevap bekliyorum.
Bana mail adresinizi verirseniz;.....eşimle görüşüp haberleşebiliriz,sanırım yazdığım özelliklere uyuyor bu yürüteciniz değil mi?Ankara'dan ne şekilde alabiliriz bilmiyorum ama bir görüşürüz.İlginize teşekkürler ve sevgiler.
canım benim mail adresim .....email] .Aradığınız özellik nedir bilmiyorum ama hem sallanır hem yürüyebilir yürüteç.altında tentesi var eline ekmek vs verdiğinizde yere dökülmüyor.Sesi yok önünde çıngırakları var.Ama ben ankaradayım dediğim gibi.GEçenlerde sakaryadan istedi bir arkadaş gönderemedim.Kargo çok tuttu.[/QUOTE]
Canim aradığım özellikleri yukarida belirttim, Istanbuldayim mail yoluyla görüşürüz. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?