Bebek İkinci El Yürüteç arıyorum

Bende de pierre cardin var yürüteç önü müzikli ışıklı ama mavi renk düşünen olursa isteyen varsa resimde yükleyebilirim ankaradayım

dur canım sayfayı kullanmaya kullanmaya unutmuşum yüklemeye çalışacağım başaramazsam özelden yazarsan iletiş bilgilerimi verebilirim

Arkadaşlar merhabalar, ben de kızıma yürüteç bakıyorum aradığım özellikler:

oturma kısmının mümkünse çıkarılabilir olması ve deforme olmamış olması,
altında tentesi ve stopperli olması(kaymaması ve devrilmemesi için),
katlanabiliniyor olması ve katlanma yerinin çift emniyetli olması,
kademeli olması(boy ayarı),
ışıklı-müzikli ve ön barının mümkünse çıkarılabiliyor olması,
zıplayabilmesi(hoppalalı olması),
yırtık-sökük-kırık olmaması tabii,
360 derece dönen en az 6 tekerleği olması,
bebeğin ulaşabileceği noktalarının sivri, köşeli ve keskin olmaması,elve parmaklarını sıkıştıracak aralıkları olmamalı,
frensiz olması,

istanbul avr.yakasındayım,detaylı resimleri ve açıklamaları(tabii fiyatı da:)nimetcigdem@hotmail.com adresime yollarsanız görüşebiliriz.sevgiler
NOT:bir de öğrenmek istediğim birşey var anneler,bu playskool tarzı ilk arabalar (bir çok özellikli olanlar-bir kaç şekle girenler) yürüyebilen bebekler için mi?yani tutunup yürürken frenli mi düşmez mi?herhalde ayakta durabilmesi gerekir kullanabilmesi için?sizce bunu mu almalıyım?fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
konu sahibi arkadaşım benim görümcemde de bir tane var sıfır kızı için aldı ama kızı binmeyi sevmedi bir iki kere bindirdiler ama istemedi şuanda 7 aylık olmasına ramen yürüteci kullanmıyor yürüteç önü süslü müzikli çok güzel kastamonuda oturduğunu söylemişsin neresinde oturuyorsun benim eşim de kastamonulu ve ramazanda oraya gelecek eğer yakınsa ve yürüteçi düşünürsen resimde ekliyebilirim begenirsen eldende olabilir fiyatı 25 tl cevap bekliyorum.

nerde oturuyor gorumcenız

canım benim mail adresim .....email] .Aradığınız özellik nedir bilmiyorum ama hem sallanır hem yürüyebilir yürüteç.altında tentesi var eline ekmek vs verdiğinizde yere dökülmüyor.Sesi yok önünde çıngırakları var.Ama ben ankaradayım dediğim gibi.GEçenlerde sakaryadan istedi bir arkadaş gönderemedim.Kargo çok tuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:

merhabalar sahibinden deki telefonunuzu arıyoruz ancak açılmıyor (yürüteç ile ilgili)mail adreslerimiz de silinmiş burada, ya siz mail adresinizi özelime atın (ben atamadım 100 mesaj atmış olmam gerekiyormuş:)yahut telefonunuzu verin arayalım sizi olur mu?sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…