Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

Amerika'da evden işe işten eve gitmek ufku nasıl genişletecek. sadece soruyorum

Sizi takip edebilcegimiz bir hesap yokmu? Bilmiyorum yasakmi yoksa burda hesap belirtmek umarim bu gezdiginiz yerleri, etkinlikleri bi hesapta paylasiyorsunuzdur fikirleriniz ve önerilerinize ne zaman denk gelsem bu kiz harika diyorum

Ablacım birikim 40.000 değil onun 5-6 katı da ben kocamın aileden kalanları bitirdi demesinler diye ne bileyim gereksiz hassasiyet yapıyorum belki de Şimdi ilk iş pasaporta başvurdum zaten sonra bakalım şengen mi, Balkanlar mı bir rota çizicem. Sağolasın güzel desteğin için

Gaza geldim bende okullar kapanınca amasraya gideyim bari. Kurumun misafirhanesinde kalırım ama restaurant, plaj, gezi alanı konusunda fikirleri alırım.
Amasra inkum sahilde ücretsiz kamp alanı var, güvenli bir yer zaten bir sürü aile vs de orada. Paralı tuvalet duş da var. İnkum desen kaç km sahil sirf kumsal... Bence orada kalabilirsin. Gezerken de amasrayi gezersin. Zaten küçücük yer, iki boy tur atsan, bir de tavşan adasına vapura binden yeter:) eğer araba bulabilirsen fatihsultan Mehmet'in baktığı tepe (çeşmi cihan tepesi sanirim), kuş kayası mezarlari, guzelcehisar lav sutunlarina gidebilirsin.
İyi eglenceler şimdiden^^

Terapistim de blog açmamı önermişti ama açtığım gibi duruyor,bir yazı bile eklemedim. Instagram'da kapalı hesabım var, onda da 'gorgusuz iyi ki bir yere gitmiş,yüz stori atti' demesinler diye çok abartmadan paylaşıyorum

Teşekkürler

Sizi takip edebilcegimiz bir hesap yokmu? Bilmiyorum yasakmi yoksa burda hesap belirtmek umarim bu gezdiginiz yerleri, etkinlikleri bi hesapta paylasiyorsunuzdur fikirleriniz ve önerilerinize ne zaman denk gelsem bu kiz harika diyorum

ben de ben de

Yurtdışı için turlara bakabilirsiniz, bir önceki kıştan taksitle erken rezervasyon tur satın alabilirsiniz.Kendi planınızdan daha uyguna gelecektir. Ancak hala pahalı olacak çünkü malum kur
Benim canımı sıkan bir diğer konu vize. Son zamanlardaki göçmen tehlikesi ve vatandaşlığın verilmesi sebepleriyle artık tüm Türk vatandaşlarına vize vermeyi çok azalttılar. Ya çok kısır süreyle veriyorlar ya da vermiyorlar son zamanlarda

Benim de o kadar çook gitmek istediğim yerler var ki ama birikimim dahi yok şu an ona ayıracak
Ne için çalışıyoruz yaşıyoruz konusunda sonuna kadar katılıyorum sana haklısın da, ama bir çok arkadaşın dediği gibi diğer konularından da bildiğim üzere hemen modun düşüyor bence yapma kendine bunu.
Varsa birikim 3 gün de olsa git bence.
Yarın ne olacağı belli olmaz valla, neden içinde kalsın ki.

Şu an eli yüzü düzgün oteller 4/5 gece için 30k oldu milana. O parayı otele gömene kadar gider gezerim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…