• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışının artık hayal olması. Çok üzgünüm.

Ekonomik konuların vazgeçilmez yüzü ceyceyyy :KK53:
ha bir de eşimle sorunum yok kaynanam yok kayınbabam yok eltim yok gıcık olduğum görümcem yok evliyim sevgili yok libidom düşük +18 lerde işim yok .e geriye ekonomi konuları kalıyor anacığımm suç bende mi? :KK53:

ha bir de eşimle sorunum yok kaynanam yok kayınbabam yok eltim yok gıcık olduğum görümcem yok evliyim sevgili yok libidom düşük +18 lerde işim yok .e geriye ekonomi konuları kalıyor anacığımm suç bende mi? :KK53:

Yürü be ceycey 🤣

Avm yok diye tasinacak? Avm.ye gidemiyor diye mutsuz. Vay be neler var hayatta. 🙄
yeminle bak.paramızı eve gömüyormuşuz bir evden fazlasına gerek yokmuş.harcamayan vizyonsuz dedi.valla ben yıllardır her hafta hatta bazen haftada 2 avm ye giderim.henüz zerre vizyonlanamadım orada:KK53::KK45:

Amasra inkum sahilde ücretsiz kamp alanı var, güvenli bir yer zaten bir sürü aile vs de orada. Paralı tuvalet duş da var. İnkum desen kaç km sahil sirf kumsal... Bence orada kalabilirsin. Gezerken de amasrayi gezersin. Zaten küçücük yer, iki boy tur atsan, bir de tavşan adasına vapura binden yeter:) eğer araba bulabilirsen fatihsultan Mehmet'in baktığı tepe (çeşmi cihan tepesi sanirim), kuş kayası mezarlari, guzelcehisar lav sutunlarina gidebilirsin.
İyi eglenceler şimdiden^^

:oops: :oops:
Terapistim de blog açmamı önermişti ama açtığım gibi duruyor,bir yazı bile eklemedim. Instagram'da kapalı hesabım var, onda da 'gorgusuz iyi ki bir yere gitmiş,yüz stori atti' demesinler diye çok abartmadan paylaşıyorum 🙈🙈
Desinler kiskanc insanlar öyle diyorlar zaten hep! Bence acmalisiniz bir cok insanada fikir olur. Simdi bakiyorum 1 kere yurtdisina cikanlar hemen hesap acip para kazanmaya calisiyorlar, siz okadar yer geziyorsunuz ben severek takip ederim🤗

Yaw ben konuya gelebilecek yorumlara binaen espri mahiyetinde yazdim.sonuna da gulunc surat koydum anlayissizsiniz.iyi girmem bdv ye alin sizin olsun😡
Vallahi darılırım ☺️
Bakın sizinde 80 bin TL'lik yüz estetiği düşünceniz var. Konu sahibi ise yurtdışına cikmak istiyor. Hepimiz bir şeylerde mutluluğu arıyoruz ama maddi şartlar bu kadar kötü iken mutsuz oluyoruz...
Instagram'dan nefret etmeye başladım mesela. Bir çok akrabam, arkadaşım yurtdışında. Bayramda birkac arkadaşım Sri lankaya gitti, ondan önce kuzenim Dominik Cumhuriyetinde idi. Bense iç Anadolu'ya kayınvalideme gittim 🤭 neyse, benzin parasını düşünüp evde oturmadik en azından diye avunuyorum :KK53::KK53::KK53: durmak yok yola devam...

Vallahi darılırım ☺️
Bakın sizinde 80 bin TL'lik yüz estetiği düşünceniz var. Konu sahibi ise yurtdışına cikmak istiyor. Hepimiz bir şeylerde mutluluğu arıyoruz ama maddi şartlar bu kadar kötü iken mutsuz oluyoruz...
Instagram'dan nefret etmeye başladım mesela. Bir çok akrabam, arkadaşım yurtdışında. Bayramda birkac arkadaşım Sri lankaya gitti, ondan önce kuzenim Dominik Cumhuriyetinde idi. Bense iç Anadolu'ya kayınvalideme gittim 🤭 neyse, benzin parasını düşünüp evde oturmadik en azından diye avunuyorum :KK53::KK53::KK53: durmak yok yola devam...
hemşerim bizim memleket candır niye öyle diyorsun?kıza sınavda sormuşlar turizmle en ilgisiz şehir seçeneğiymiş.ama piknik yerlerimiz var bakk.neyimize yetmiyor.memleketimmmmm özledim desem yalan olur seniiii

hemşerim bizim memleket candır niye öyle diyorsun?kız sınavda sormuşlar turizmle en ilgisiz şehir seçeneğiymiş.ama piknik yerlerimiz var bakk.neyimize yetmiyor.memleketimmmmm özledim desem yalan olur seniiii
Her bayram memleketteyim zaten ceycey ☺️ Celal bayarda 1 kere piknik yapmışlığım yok ama hedeflerim arasında 1. Sırada. :KK53:

Vallahi darılırım ☺️

Sri mi Lanka 🥹

Back