Yurt dışında yaşıyorum ve bu yaz Türkiye'de düğün yapmayı planlıyorum. Gelinlik bakmaya başladım. Yurt dışında yaşadığım için burada 4 yere gittim ve aklımda bir iki alternatif var ama hiçbiri tam olarak içime sinmedi. Hem de fiyat olarak 1500 euro civarı gelinlikler, 8-10 bin liraya denk geliyor.
1 haftalığına Türkiye'ye geliyorum, o sırada İstanbul'da da birkaç yere gidip, gelinlik bulabilirsem Türkiye'den alıcam.
Gelinlik konusunda malesef türk gelinleri vazgeçemedi kabarik modellerden.ama sen helen tarzda da bir çok yerde bulabilirsin 3 prodava halledilebilir. Yurt dışinda yaşiyorsan galialahav ve berta markalarini incelemelisin harika tasarımlar var
Bu arada dügün fotoğrafçisı olarak fotoğraflarimi inceleyebilirsin :) instagram ....
Mutluluklar dilerim sevgiler
bulacağıma eminim de deneyim ve tavsiye almak ve biraz da prova işi nasıl oluyor diye öğrenmek için sordum. eğer birkaç kez gidip gelmem gerekirse, zor ve daha pahalı olur diye düşündüm. yoksa türkiye'deki gelinlik kültürü ve emeği buraya göre kat kat fazla.Kadıköy'de , Eminönü'de , Fatih'te gelinlikçilerin olduğu sokaklar var. Elbet bir tane bulursunuz bence.
Ayrıca millet Çin'den gelinlik getirttiriyor ucuz olsun diye, terazide iki provada üstlerine uyduruyor, siz gelinlikçiler cenneti Türkiye'de mi bulamayacaksiniz
Oradaki 1500 euroyu alıp 8binden fazla demek de nasıl bir değişiklik:)) gelin buradan alın iki haftada böylelikle 300tlye halledersiniz madem mantık bu.
1500 euro 8000 Tl hmmm piki . Turk parasina cevirme hastaligindan kurtulamayan bit gurbetci daha.
Ayrıca bu yaz evlendim gelinliğim 8bindi. Sonra ekonomi bozuldu zam geldi herşeye falan şu anki fiyatları bilmiyorum. Burası çok ucuz diye düşünme. Yurtdışında değildir belki ama türkiyede evlenmek çok büyük bir olay ve evlenmeyle ilgili herşey her zaman çok pahalı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?