yurtdisindan katilanlar buraya :)

hosgeldin cnm bayraminiz mubarek olsun nasil gidiyor bayram?

hosbuldum cnm, sagol seninde bayramin mubarek olsun.

Vallah nasil gitsin ailemden uzak , burda bayramlarin bile tadi yokkk :KK31:

Senin nasil gidiyo? buralarda buyuyenler icin sorun olmaz ama turkiyede buyuyp buraya gelenler icin zor bence.

hosbuldum cnm, sagol seninde bayramin mubarek olsun.

Vallah nasil gitsin ailemden uzak , burda bayramlarin bile tadi yokkk :KK31:

Senin nasil gidiyo? buralarda buyuyenler icin sorun olmaz ama turkiyede buyuyp buraya gelenler icin zor bence.

sagol cnm,

iyi diyelim iyi olalim. dün türkiyedeydim bugün almanyadayim :KK43: bayrami türkiyede gecirmek cok güzeldi. bugün yine is basindayim :KK43:

evet burada büyüyenler icin okadar fark etmiyor ama senin icin zordur kesin. evleniptemi gittin oraya?

sagol cnm,

iyi diyelim iyi olalim. dün türkiyedeydim bugün almanyadayim :KK43: bayrami türkiyede gecirmek cok güzeldi. bugün yine is basindayim :KK43:

evet burada büyüyenler icin okadar fark etmiyor ama senin icin zordur kesin. evleniptemi gittin oraya?

ne guzelll bende gitmek istiyodum ama esim gondermedi :KK43: hemde 2 ay once dogum yaptim bebegim kucuk onun icin gidemedim. kizim buyuk olsaydi biraz esimi ikna ederdimde :KK53:

Evet gecen sene evlenip geldim :KK31:

ne guzelll bende gitmek istiyodum ama esim gondermedi :KK43: hemde 2 ay once dogum yaptim bebegim kucuk onun icin gidemedim. kizim buyuk olsaydi biraz esimi ikna ederdimde :KK53:

Evet gecen sene evlenip geldim :KK31:

allah anali babali büyütsün insallah :)
eee göndermemesi normal daha kücükmüs :) kiz mi erkek mi? adi ne? durumun iyidir insallah yasin kac?

allah anali babali büyütsün insallah :)
eee göndermemesi normal daha kücükmüs :) kiz mi erkek mi? adi ne? durumun iyidir insallah yasin kac?

Sagol cnm darisi tum isteyenlere olsun insallah :KK16:

Kiz :emir_bebek::nazar: iyiyim sukur sagol, 22 yasindayim

sen evlimisin cocugn var mi ?

bu arada almanyadada ablam var sende ordasin sanirim,

Sagol cnm darisi tum isteyenlere olsun insallah :KK16:

Kiz :emir_bebek::nazar: iyiyim sukur sagol, 22 yasindayim

sen evlimisin cocugn var mi ?

bu arada almanyadada ablam var sende ordasin sanirim,

amin insallah
o bayagi gencsin :) masallah :nazar:
ben evlenmek istiyorum ama ailem suan izin vermiyor :KK43:
evet almanyada yasiyorum.