yurtdisindan katilanlar buraya :)

Kusura bakmayin anca yazmaya firsatim oldu..
Met mij gaat het goed.
En hoe gaat het met jou?
Hollandaca ogrenmek istiyorsan yardimci olabilirim.. :KK34:

rosetta stone diye bir programdan kendi kendime ogrenmeye calisiyorum cunku bana yakin bir kurs bulamadim, yalnizca ozel ders var fakat inanilmaz pahali ben de kendi kendime ogrenmeye calisiyorum. bir de hollandali arkadasim var arada skype'tan konusuyoruz telaffuz icin. su "r"leri bir turlu cikaramiyorum :KK17: cok istiyorum ama ogrenmek

Hollandaca biraz zordur sonradan ogrenmesi icin,
Istersen firsat buldukca bende yardimci olmaya calisabilirim :KK34:

zor gercekten de ama cok da eglenceli :) cok seviyorum yabanci dil ogrenmeyi. ama boyle kendi basina olacak gibi degil duzgun bir kurs bulursam yazilmam gerek yoksa ilerleyemicem. biraz daha ogrenince seninle biraz diyalog pratigi yapabiliriz zaman musait oldukca :KK70:

zor gercekten de ama cok da eglenceli :) cok seviyorum yabanci dil ogrenmeyi. ama boyle kendi basina olacak gibi degil duzgun bir kurs bulursam yazilmam gerek yoksa ilerleyemicem. biraz daha ogrenince seninle biraz diyalog pratigi yapabiliriz zaman musait oldukca :KK70:

Bana uyar, bence mumkunse Hollandaca haberde izleyebilirsin.
Hatta bi tane Hollandali adam 7 bolumluk bir belgesel yapmisti Turkiye hakkinda.
Seyretmeye vaktin varsa linkini bulabilirim.

hayirdir bi sorun yok insallah??
isler yogun sadece yoksa iyim :)
Hmm ben de korku bozuklugu ve Panik atak var, su an biraz onla ugrasiyorum iste.

Wie ich:KK53:

bin zwar verheiratet,,,also wie soll ich das sagen,wir haben uns getrennt aber wollen wieder zusamen kommen....

hi selcan alles klar?

das freut mich, insaAllah wird alles wieder gut.

X