imei kayıt ücretiyle beraber her türlü aynı paraya geliyorsa yurt dışından almak çok saçma o zamanOğluna playstation getirdim geçen sene ve çocuk çok mutlu oldu ben de sevindim. Ve bayağı ağırdı hani kendi kıyafetlerimden vs vazgeçtim bavula koydum.
Ama telefon işi dediğim gibi tehlikeli olan sebeplerden istemiyorum benim pasaportuma işlenmesi ve benim üzerime alınan hat kullanılması gibi.
Yoksa küçük şeyler istese getiririm ne var yani parasını da vercekse. Ama burda yazan arkadaşlardan okuduğum kadarıyla telefon her türlü aynı paraya geliyor vergiden vs bağımsız
Siz körsünüz galiba, zorunda diye bir şey dedin mi ben. Sizin gibilere göre anne babaya bile zorunluluk yok zaten. Adam söylemiş konu sahibide getiremem desin konu kapansın o zaman.ay yorumun sacmalıgına bakar mısn ya kadına yazdıgına bak
kımse kımseye bısey getırmek zorunda değil yaralı parmaga ısemeyen cınstensınız ne demek
Doğru adam yurt dışında yaşıyor ya o yüzden bilir nasıl gelir nasıl gider. O istedi sizde böyle böyle bir durum var o yüzden getiremiyorum diyin çok mu zor yani. Dediniz ve o diretti ise o zaman haklısınız.Siz biriktirin çişinizi yaralı parmaklara bol bol işersiniz
Telefonu talep etmeden önce “ben yurtdışında yaşayan ve şu güne kadar bir hayrımın dokunmadığı ve daha geçen sene oğluma playstation getiren yeğenimden telefon istiyorum ama bunun prosedürü nedir bana kaça patlar” diye araştırmayan adam akılsızın önde gidenidir değil mi? Araştırdıysa da bi zahmet bilir pasaporta işleme meselesini.
Ben de sizin yorumunuzun saçmalığına güleceğim biraz müsade ederseniz