Komiksinizde ondan güldüm. Anlaşılan yaralı parmağa işemeyen cinsten bir modelsiniz. Kaldı ki adam pasaporta işlenme meselesini biliyor mu acaba? Söylediniz, anlatınızda diretti mi?Ne güldünüz anlamadım. Amca çekirdek aile mi hayır. Annem değil babam değil kardeşim, eşim değil. Sadece kan bağımız olduğu için katlanmak zorunda olduğum onlarca insandan biri bu da onu elalemin adamı yapıyor
Komiksinizde ondan güldüm. Anlaşılan yaralı parmağa işemeyen cinsten bir modelsiniz. Kaldı ki adam pasaporta işlenme meselesini biliyor mu acaba? Söylediniz, anlatınızda diretti mi?
Ücreti dahilinde isteyen insanlara da kızmamak gerek. Bizimkiler aşırı yüksek vergi alıyor ve bunun yüzünden kalitesiz ürünler kullanmak zorunda kalıyoruz. Yurtdışına gitmek de artık kolay değil, vize istemeyen, normal kaç devlet var? Üstüne insanlar birçok ihtiyacını karşılayamıyor. Telefonda İmei falan sorunundan dolayı ben yapmazdım ama başka size sorun yaratmayacak şeylerde yapın bence.
İlla sizin adınıza olması şart değil işlemeyi sonrada yapabilirsiniz sadece kimin pasaportuna işlenecekse günübirlikte olsa yurt dışına giriş çıkış yapması lazım diye biliyorumKızlar merhaba
Amcam yurtdışından geleceğim zaman geçen sene playstation istedi oğluna. Aldık götürdük parasını verdi hemen. Tamam sorun yok çocuk baya mutlu oldu Türkiyede böyle şeyler çok daha pahalı oluyor anlayabiliyorum.
Ama bu yılda telefon istiyor. Babam da sıkıştırıp duruypr beni nolacak getir eline mi yapışır diye. Telefon olunca benim pasaportumun üzerine kaydettirmek gerek diye biliyorum ve benim adıma çıkarttıralacak hatla kullanması gerekiyor galiba. Tam bilmiyorum bu kısmı bilen varsa beni aydınlatsın lütfen ama neden elalemin adamı benim adıma hat kullansın bana yasal açıdan hiç mantıklı gelmiyor.
Siz olsanız ne yapardımız
Yalnız burada durum farklı telefon mecbur konu sahibinin üzerine kayıtlı olacak amcanın pasaport yokmuş yurtdinada gidemezler diyor günü birlikte olsa sanırım biraz yaşlarıda var konu sahibinin babasida konu sahibinin pasaportunun boş olduğunu biliyormus illa getir diyormuş.Sizin üstünüze kayıtlı olmasına gerek yok. Biz yurtdışından getirtmiştik kuzenimiz aracılığıyla sonrasında yurtdışına giriş çıkış yapıp kendi üstümüze kayıt ettirmiştik. Ama eğer çekinceleriniz varsa direkt hayır diyebilirsiniz bazı insanlara bence hayır denmeli :)
O zaman durum farklı direkt hayır denmesi gerekir. Bilmiyorum ama kök ailem dışında kimse için bu kadar alanıma girilmesine izin vermem. Pasaporta kaydettirmek çok farklı bir levelYalnız burada durum farklı telefon mecbur konu sahibinin üzerine kayıtlı olacak amcanın pasaport yokmuş yurtdinada gidemezler diyor günü birlikte olsa sanırım biraz yaşlarıda var konu sahibinin babasida konu sahibinin pasaportunun boş olduğunu biliyormus illa getir diyormuş.
Yurtdışından getirse bile aynı paraya gelecek telefon.
Başka teknolojik aletler neyse getiriverin bir şey olmaz. Ama adınıza kaydettirilecek her şeyden uzak durun. Babam olsa güvenmem bu durumda. Durumu da açıklayın amcanıza bence.Kızlar merhaba
Amcam yurtdışından geleceğim zaman geçen sene playstation istedi oğluna. Aldık götürdük parasını verdi hemen. Tamam sorun yok çocuk baya mutlu oldu Türkiyede böyle şeyler çok daha pahalı oluyor anlayabiliyorum.
Ama bu yılda telefon istiyor. Babam da sıkıştırıp duruypr beni nolacak getir eline mi yapışır diye. Telefon olunca benim pasaportumun üzerine kaydettirmek gerek diye biliyorum ve benim adıma çıkarttıralacak hatla kullanması gerekiyor galiba. Tam bilmiyorum bu kısmı bilen varsa beni aydınlatsın lütfen ama neden elalemin adamı benim adıma hat kullansın bana yasal açıdan hiç mantıklı gelmiyor.
tek bır telefon sizin adınıza kayıtlı sım kart ve pasaportunuzun üzerine , birde imei kaydını sizin yaptırmanız lazım yoksa 6 ayda türkiyede kapanır telefon bence uğraşmayınKızlar merhaba
babanıza güzelce anlatın tek tek bence telefon getirmeniz sorun olmadığını ama artık eskisi gibi olmadığını sistemin değiştini senin pasaportuna işlenecek ve telefon da kullanılacak sim kartı senin üstüne olması lazım artı 31bin küsur vergi var şuan 2025 değişecek fiyat Riskli iş benceKızlar merhaba
ay yorumun sacmalıgına bakar mısn ya kadına yazdıgına bakKomiksinizde ondan güldüm. Anlaşılan yaralı parmağa işemeyen cinsten bir modelsiniz. Kaldı ki adam pasaporta işlenme meselesini biliyor mu acaba? Söylediniz, anlatınızda diretti mi?